Moonlight'ın Diyet Günlüğü

m00nLiqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
268
2
68
İstanbul
165 boyunda 70.8 kilo bir bayanım 2 hafta önce diyetisyene başladım ama birinin desteğine ihtiyaç duyuyorum. Bu konuda yardım edin arkadaşlar bu arada yarın diyetisyenle tekrar randevum var bakalım kaç kilo vermişim :) Buraya her gün ne yiyip içtiğimi yazcam siz siz olun sağlıksız diyetler yapmayın :)) Benimle birlikte zayıflamak isteyenleri bekliyorummmm :D

slm ben de diyetisyene gidiyorum. iki hafta önce gittim 73 kiloydum. ben ayda 1 defa gidiyorum boyum 1.67 şimdi biraz daha verdiğimi hissediyorum ama evde kiloya bakmak yok dedik diyetisyenle oraya gidince süpriz olaacak. bakalım ne kadar kilo vermişim. bu arada forumda 5 ayda 36 kilo verdiren bir çay vardı onu gördüm hemen eşime söyledim aldı geldi onu da içmeye başlayacam. bir de hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum koşu bandında bakalım nasıl olacak. yola düştük bakalım napcazz..

slm ben de diyetisyene gidiyorum. iki hafta önce gittim 73 kiloydum. ben ayda 1 defa gidiyorum boyum 1.67 şimdi biraz daha verdiğimi hissediyorum ama evde kiloya bakmak yok dedik diyetisyenle oraya gidince süpriz olaacak. bakalım ne kadar kilo vermişim. bu arada forumda 5 ayda 36 kilo verdiren bir çay vardı onu gördüm hemen eşime söyledim aldı geldi onu da içmeye başlayacam. bir de hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum koşu bandında bakalım nasıl olacak. yola düştük bakalım napcazz..

En doğrusu diyetisyen zaten benim diyetisyen de 15 günde bir alıyor :) kaç kilo olman lazımmış? İnşaallah bu kiloları vercez yavşa yavaş :D bu arada yaşın kaç?

yaşım 32. diyetisyenim belli bir kiloda olmam gerektiğini düşünmüyor. bana sadece kendine aynada baktığında nasıl olmak istiyorsan o kadar zayıfla yeter dedi. yani bu 60 da olabilir 55 de. ben sadece giydiklerim bana yakışsın istiyorum. öyle sıfır beden falan olmak istemiyorum yani :1:

yürüyüşümü yaptım. çayımı da içtim. öyle kötü bir tadı yok içilebilir bişey. denicem bakalım. forumda kullananlar çok memnun. yorumlarını yazmışlar. darısı başıma artık.

1.65 boyundayım 20 gündür diyet yapmaya çalısıyorum 70 le başladım şuan 66 yım agustos sonunda kuzenlerimin düğünü var 2 tane 55 olmak istiyoruuuummmmmmm:16: aslında hızlı kilo veriyorum ama motivesiz desteksiz olunca sürekli bozuyorum diyeti:2:

1.65 boyundayım 20 gündür diyet yapmaya çalısıyorum 70 le başladım şuan 66 yım agustos sonunda kuzenlerimin düğünü var 2 tane 55 olmak istiyoruuuummmmmmm:16: aslında hızlı kilo veriyorum ama motivesiz desteksiz olunca sürekli bozuyorum diyeti:2:

Merhaba benimde ağustos sonunda ablamın sözü var en fazla 59 olsam yeter diye düşünüyorum bakalım eğer 59 olunca begenmezsem 55 olmak için çabalıcam :) Birbirimize destek olalım ya bende arada bozcak gibi oluyorm ama zor tutuyorum kendimi :)

Merhaba benimde ağustos sonunda ablamın sözü var en fazla 59 olsam yeter diye düşünüyorum bakalım eğer 59 olunca begenmezsem 55 olmak için çabalıcam :) Birbirimize destek olalım ya bende arada bozcak gibi oluyorm ama zor tutuyorum kendimi :)

inşallah hedeflerimize ulasırız:16::16::16: benim kahvaltı alıskanlıgım çoook uzun yıllardır yok ne yazık ki her sabah küçük bir tost yiyorum domates-peynir-kekikli , öğle ve aksam yemeğinde ekmek tüketmiyorum, şekeri kestim meyva ile yetiniyorum, kuru kayısı ve ceviz yiyorum gün içinde, sabahları 1 bardak tarçınlı yeşil çay , yatmadan da doğadanın 7 otlu çayını içiyorum. 7 otlu çay çok iyi özellikle gece yatarken içildiğinde.. yarın yeni bir hafta baslıyor hadi bakalımmm önümüzdeki hafta kilolarımızdan ne kadar eksilecek :46:

Ya ben kahvaltı yapıyorum çok önemliymiş ya zaten salata ve yoğurt sınırsız istediğin kadar yiyebiliyorsun bende önce 1 tabak salata ve 2 kaşık yoğurdu yiyorum ondan sonra ana yemeğe geçiyorum o yüzden ana yemeği de fazla yiyemiyorum zaten öğlen et yemeği, çorba 2 dlim tam bugday ekmegi akşamda sebze yemeği yiyorum tabi salata ve yoğurt her öğünde var sadece kahvaltıda yogurt yerine peynir... bide ara öğünler var tabi aç kalmıyorum da akşamları en az yarım saatte yürüyüş yapıyorum :) bakalım bu yeni haftada kaç kilo vercez ama bu sefer tartılmıcam evde 2 hafta sonra diyetisyene gidince sürpriz olsun istiyorum (bakalım belki 1 hafta sonra tartılırım... ) sen 67 kiloydun sanırım bende 67.5 inş. güzel bi fizigimiz olur bu arada ben 3 kilo 300 gram verince herkes farketti zayıflamışsın çok güzel olmuş diye o yüzden acayip morelim yerine geldi bırakmıcam diyeti en az 59 olana kadar devammmmmm :)))

slm....
bende diyetisyene gidene kadar bakmıcam deiştim ama biraz daha kilo verdiğimi farkedince dayanamadım baktım kiloma.
veeeeeeeee 3 kilo daha verip 70e düştüm. hadi bakalım iyi gidiyoruz.

dün tartıldıgımda 66 dıydım aşagıdaki çizelgeyi 65 olunca değiştiricem hem moral olur:9: 3 kilo kesinlikle farketmiştir ne güzel etrafın farkedip söylemesi değil mi:16: veydel tebrik ederim durmak yok devammm, ben şuanda çayımı içiyorum sonrada yatıcam zaten, ya birde ben cok sabırsızım neredeyse hergün tartılıyorum

tşk ederik bayanlar. 2 haftada vermiş oldum ama ilk haftasında pek dikkat ettiğim söylenemez. şimdi yürüyüşümü yaptım çayımı da içtim. eşim de bana çok destek oluyor. çok mutlu oluyorum. harikayız biz yaa...:16::16:

dün tartıldıgımda 66 dıydım aşagıdaki çizelgeyi 65 olunca değiştiricem hem moral olur:9: 3 kilo kesinlikle farketmiştir ne güzel etrafın farkedip söylemesi değil mi:16: veydel tebrik ederim durmak yok devammm, ben şuanda çayımı içiyorum sonrada yatıcam zaten, ya birde ben cok sabırsızım neredeyse hergün tartılıyorum

bence her tartılma. insan daha çok sinir oluyor. mesela o gün çok sıvı aldıysan fazla çıkıyo az aldıysan az çıkıyo. diyetisyenim haftanın aynı günü aynı saatte en doğrusu diyor. özellikle de sabah aç karnına. en doğru sonuç öyle çıkıyormuş.
tabiki durmak yok aynen devammmm

Back
X