• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Mor lahana testi deneyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe oldu
İnslh tutar sende hayırlısı neyse o olsun😊

İnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe oldu
Pembe olunca mı kız oluyo acaba hayirlısı cnm sağlıkla gelsin

Eklentiler

• _20190320_141646.webp
    _20190320_141646.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 149
Canım sen gün ışığında rengine bakmış mıydın, ben bakmamıştım o zaman mor görünüyordu bugün yaptım gün ışığında baktım pembe kırmızı gördüm, aydınlıkta bakmayınca mor görünüyor
Zaten mor yada pembe türü renkler erkek canm tutmuş yani seninki sadece lacivelt kız 😊

Zaten mor yada pembe türü renkler erkek canm tutmuş yani seninki sadece lacivelt kız 😊
Benimde tutadı ne yazikki çok umut baglamistim 2 kızım vardı 9 yıl sonra nasipte varmış tekrar kısmet oldu 5 aylık hamjleyim 3 farklı doktora gittim kız dediler artık inandim bende tabi yinede Allah bilir 😊

Karbonat testinide yapmistim. Kopuruyorsa erkek kopurmuyorsa kiz. Benimki kopurmustu tasmisti hatta. ☺

Back
X