Moral bozuklugu

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.221
173
Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba

Netten biri evlenmek istiyorum dese 40 kere düşünmen lazım, bence bu kadar evlilik meraklısı olma, önce tanı bi, ha böyle evlenmem diyenden uzak dur, ama birini tanışıyorsan baya bi zaman geçir ortalık dolandırıcı kaynıyor üterler bi bakarsın

Evlenilecek insanı pazar tezgahından armut seçer gibi aradıklarını sanman çok garip. Tanışılan insanla neden hemen evlilik konuşulur ki hiç anlamam. Önce tanımaya çalışırsın, arkadaş olmaya çalışırsın; anı yaşarsın. Zamanla kendine uygun olduğunu anlar, duygusal olarak da hisler uyuşursa, evlilik gündeme gelebilir.

Evlenmek istemediğini söyleyen siz misiniz?

Siz illa evlenecem deyip duruyorsunuz. Sosyal medyada bir sponsorlu sayfa görmüştüm. Profesyonel çöpçatanlık diyeyim. Oradan tam size uygun kişiyi bulursunuz. Paracık istemeleri sıkıntı olabilir sizin için. Muradınıza ereceğiniz için değebilir ama size uygun birini bulabilirler mi bilemem. Sanki öncesinde uygunluk için de bakıyorlardı.

Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Hangi sitede tanıştın

Hayir ben evlenelim demedim o ben hic evlilik istemiyorum dedi

Yok ben evlenelim demedim o aramizda birsey olut mu diyince ben hiç evlilik dusunmuyorum dedi bahanemiydi bilemiyorum

B
Başka konularınıza istinaden dedim. Sadece ilişkim olsun diyorsanız zaten buna hayır diyecek pek erkek yok.
Ben sevgililik istiyorum bir kac sene sonra evlilik olabilir ama hic evlenmek istemiyorum diyen biriyle olmakta mantikli degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…