Istemiyorlar zatenKusura bakma ama bende istemezdim
Hangi sitede tanıştınNetten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Chat sitesindeHangi sitede tanıştın
Hayir ben evlenelim demedim o ben hic evlilik istemiyorum dediSiz illa evlenecem deyip duruyorsunuz. Sosyal medyada bir sponsorlu sayfa görmüştüm. Profesyonel çöpçatanlık diyeyim. Oradan tam size uygun kişiyi bulursunuz. Paracık istemeleri sıkıntı olabilir sizin için. Muradınıza ereceğiniz için değebilir ama size uygun birini bulabilirler mi bilemem. Sanki öncesinde uygunluk için de bakıyorlardı.
Yok oEvlenmek istemediğini söyleyen siz misiniz?
Başka konularınıza istinaden dedim. Sadece ilişkim olsun diyorsanız zaten buna hayır diyecek pek erkek yok.Hayir ben evlenelim demedim o ben hic evlilik istemiyorum dedi
Evlenmek ve sevgililik istemiyorsa, internette ne diye insanlarla tanışıyor sizce?
Yok ben evlenelim demedim o aramizda birsey olut mu diyince ben hiç evlilik dusunmuyorum dedi bahanemiydi bilemiyorumEvlenilecek insanı pazar tezgahından armut seçer gibi aradıklarını sanman çok garip. Tanışılan insanla neden hemen evlilik konuşulur ki hiç anlamam. Önce tanımaya çalışırsın, arkadaş olmaya çalışırsın; anı yaşarsın. Zamanla kendine uygun olduğunu anlar, duygusal olarak da hisler uyuşursa, evlilik gündeme gelebilir.
Sokakta bulduğun sokağa giderChat sitesinde
Ben sevgililik istiyorum bir kac sene sonra evlilik olabilir ama hic evlenmek istemiyorum diyen biriyle olmakta mantikli degil benceBaşka konularınıza istinaden dedim. Sadece ilişkim olsun diyorsanız zaten buna hayır diyecek pek erkek yok.
Hayir ben evlenelim demedim o ben hic evlilik istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?