- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Sanalda yaşanan sanalda kalmalı bence.. kisi klavyede istedigi gibi gosterebilir kendini . Biraz gercekcilikten yana biri olarak reel hayata önem verin... Ve int ortaminda kimseye ciddi gozle bakmayin,çok uzun vadede tanimadiginiz sürece... Ve yeni tanistiginiz birine bence evlilik konusu açmak yanlış,..Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Hem de...Chat sitesinde
Chat siteleri var mı hala ya ? Eskide kalmış gibi geliyor bana .Chat sitesi ve evlilik aynı cümlede bile olmaz.
Reklamlarda görüyorum ben de. Lokasyondan tanışan bile vardı ya tam içeriğini ben de bilmiyorum da.Chat siteleri var mı hala ya ? Eskide kalmış gibi geliyor bana .
Var 30 yas ustu giriyor geneldeChat siteleri var mı hala ya ? Eskide kalmış gibi geliyor bana .
30 yaş üstü kaliteli insanların chat sitesinde olduğunu sanmıyorum , hadi tanışma uygulaması deseniz neyse deVar 30 yas ustu giriyor genelde
30 yaş üstü bence vardır da azınlıktadır.30 yaş üstü kaliteli insanların chat sitesinde olduğunu sanmıyorum , hadi tanışma uygulaması deseniz neyse de
Adam istemeyince zorlami evleniceksiniz. Evlenmedende oluyo yani çokta mühim bı olay değil.Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Derde bak.Netten olmuş zaten yüzyüze tanış biriyleNetten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Olabilir bence mantıklı olanı yapmış ama ben daha çok sizin düşüncenize hayret ettim kimse beni istemicek derken sanki evde kız kurusu kaldınız ayrıca internet üzerinden tanışmış olduğunuz bir insanla evlilik çok riskli bir durum çok iyi tanımanız lazım karşınızdaki kişiyi bu kadar çabuk kapılmayın.Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Kimse benimle sevgili olmak istemiyorOlabilir bence mantıklı olanı yapmış ama ben daha çok sizin düşüncenize hayret ettim kimse beni istemicek derken sanki evde kız kurusu kaldınız ayrıca internet üzerinden tanışmış olduğunuz bir insanla evlilik çok riskli bir durum çok iyi tanımanız lazım karşınızdaki kişiyi bu kadar çabuk kapılmayın.
Neden? Bu arada kaç yaşındasınız?Kimse benimle sevgili olmak istemiyor
Bilmem. 26 yasindayimNeden? Bu arada kaç yaşındasınız?
Yani bilemiyorum. Bahane belkideEvlenmek ve sevgililik istemiyorsa, internette ne diye insanlarla tanışıyor sizce?
Senin derdin evlenememek mi yoksa onların evlenmek istememesi mi anlayamadım?Yani bilemiyorum. Bahane belkide
Zaten çoğu da farklı amaçlar peşindeEvlenmek ve sevgililik istemiyorsa, internette ne diye insanlarla tanışıyor sizce?
Ben iliski istiyorum ama olmuyor bunu takiyorumSenin derdin evlenememek mi yoksa onların evlenmek istememesi mi anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?