Moral bozuklugu

Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Sanalda yaşanan sanalda kalmalı bence.. kisi klavyede istedigi gibi gosterebilir kendini . Biraz gercekcilikten yana biri olarak reel hayata önem verin... Ve int ortaminda kimseye ciddi gozle bakmayin,çok uzun vadede tanimadiginiz sürece... Ve yeni tanistiginiz birine bence evlilik konusu açmak yanlış,..

Chat sitesi ve evlilik aynı cümlede bile olmaz.

Netten biriyle tanistik aramizda yedi yas var. Ben hoslandim ama kendisi evlenmek istemiyorum diye sevgililik istemedi benimde moralim bozuldu. Kimse beni istemicek galiba
Adam istemeyince zorlami evleniceksiniz. Evlenmedende oluyo yani çokta mühim bı olay değil.

Olabilir bence mantıklı olanı yapmış ama ben daha çok sizin düşüncenize hayret ettim kimse beni istemicek derken sanki evde kız kurusu kaldınız ayrıca internet üzerinden tanışmış olduğunuz bir insanla evlilik çok riskli bir durum çok iyi tanımanız lazım karşınızdaki kişiyi bu kadar çabuk kapılmayın.

Kimse benimle sevgili olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…