- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
hıhı evet hiç ters çıkışma yok. ki ben günde kaç tane paragraf sorusu çözüyorum. yani okuduğumu gayet iyi anlayabiliyorum
kıyaslama mı? ben şurada kıyaslama göremiyorum.
zaten hayali olan bişeymiş. yani arkadaşlarından görüpte kıskanma durumu yok. aynı düşünmek zorunda değiliz yazmışsınızda ben bakış tarzınızı değil üslup tarzınızı eleştiriyorum. artık insanlar buraya konu açmaya çekinir oldu. ne bu sert tavırlar bilmiş bilmiş cümle kalıpları? herneyse
kıyaslama mı? ben şurada kıyaslama göremiyorum.
Henuz 5 aylik evliyim.ogretmendim ozel sektorde.istanbulda yasiyordum baba evinde yaklasik 240 metre kare dubleks bir ev.
Esim baska sehirdeydi.bulundugu sehirin merkezinde memur olunca bende buraya yerlestim isimi gucumu birakip.
Daha sonra kpss kursuna yazildim.simdi devlette ogretmen olmak icin ugrasiyorum.
Esim ailesinden maddi olarak yardim alamadigi icin bankadan kredi cekip dugunu yapti.her ay 1500 kredi oduyor.birde kredi kartlari var.evimizde kira.bulundugumuz ev yeni yapim.50 blokun oldugu bir site.bu sitede 100 m2 eve ciktik.kirasi cok uygun oldugu icin.mutfagim oyle kucukku zar zor sigdirdiim herseyimi.salonumda kucuk biraz.sukur dedim.ruhumuzla sevgimizle guzellestirdik yuvamizi...
Herseyi icime sinerek aldik..goren herkes cok seviyor evimi tarzimi..buraya kadar sorun yok..esim aylik 3100 kazaniyor.taksit odemeleri bitince bu sitelerden 150 m2 ev almak hayalimiz...o genis mutfakta rahat edecegim gunlerin hayali ukte icimde...
Nedenmi kotuyum...esimin iki arkadasivar.biri evli(annesiyle kaliyor) digeri nisanli mayista evleniyor.bu iki arkadasida az once esimi aradilar.bulundugumuz siteye gelmisler.ikiside 150 m2 den ev tutacaklarmis......bizim verdigimiz kkiranin 200 milyon fazlasini vererek....
Eslerinide taniyorum...ama icim bi tuhaf oldu..esimi uzmemek icin arka odaya gectim size yaziyorum....ben simdi onlarin evone gidince uzulmek istemiyorum.boyle kotu biri olmak istemiyorum ama elimde degil....diyorum ben yeni gelin esyalarimla o kadar sikinti cektim.sigdiramadim.pratik dolaplar yaptirdik....evin dizaynini degistirsem degistiremem.genis degil...bilmiyorum..rabbim huzur versin onlarada bizede..niye yazdim onuda bilmiyorum.okuyan herkese tesekkur ederim.
zaten hayali olan bişeymiş. yani arkadaşlarından görüpte kıskanma durumu yok. aynı düşünmek zorunda değiliz yazmışsınızda ben bakış tarzınızı değil üslup tarzınızı eleştiriyorum. artık insanlar buraya konu açmaya çekinir oldu. ne bu sert tavırlar bilmiş bilmiş cümle kalıpları? herneyse
Henuz 5 aylik evliyim.ogretmendim ozel sektorde.istanbulda yasiyordum baba evinde yaklasik 240 metre kare dubleks bir ev.
Esim baska sehirdeydi.bulundugu sehirin merkezinde memur olunca bende buraya yerlestim isimi gucumu birakip.
Daha sonra kpss kursuna yazildim.simdi devlette ogretmen olmak icin ugrasiyorum.
Esim ailesinden maddi olarak yardim alamadigi icin bankadan kredi cekip dugunu yapti.her ay 1500 kredi oduyor.birde kredi kartlari var.evimizde kira.bulundugumuz ev yeni yapim.50 blokun oldugu bir site.bu sitede 100 m2 eve ciktik.kirasi cok uygun oldugu icin.mutfagim oyle kucukku zar zor sigdirdiim herseyimi.salonumda kucuk biraz.sukur dedim.ruhumuzla sevgimizle guzellestirdik yuvamizi...
Herseyi icime sinerek aldik..goren herkes cok seviyor evimi tarzimi..buraya kadar sorun yok..esim aylik 3100 kazaniyor.taksit odemeleri bitince bu sitelerden 150 m2 ev almak hayalimiz...o genis mutfakta rahat edecegim gunlerin hayali ukte icimde...
Nedenmi kotuyum...esimin iki arkadasivar.biri evli(annesiyle kaliyor) digeri nisanli mayista evleniyor.bu iki arkadasida az once esimi aradilar.bulundugumuz siteye gelmisler.ikiside 150 m2 den ev tutacaklarmis......bizim verdigimiz kkiranin 200 milyon fazlasini vererek....
Eslerinide taniyorum...ama icim bi tuhaf oldu..esimi uzmemek icin arka odaya gectim size yaziyorum....ben simdi onlarin evone gidince uzulmek istemiyorum.boyle kotu biri olmak istemiyorum ama elimde degil....diyorum ben yeni gelin esyalarimla o kadar sikinti cektim.sigdiramadim.pratik dolaplar yaptirdik....evin dizaynini degistirsem degistiremem.genis degil...bilmiyorum..rabbim huzur versin onlarada bizede..niye yazdim onuda bilmiyorum.okuyan herkese tesekkur ederim....
"yeni gelin eşyalarım" kusura bakma arkadaşım ama ben en çok bu kısma güldüm.
Yani evliliği o denli abartıyorsunuz ki sanki insan bir daha doğuyor, her şey mükemmel olmak zorunda falan.
Ne ilgisi var ya hu?
Birkaç sene sonra o eşyalar eski gelin eşyaları mı olacak?
Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz.
Bu durumda 150 metrekare olsa neden 200 olmuyor diyebilirsiniz, şükür sahibi olmalısınız.
Üslubumda hiç bir şey yok, konuşma tarzım bu...
Ama sizin üslubunuz aynen dediğiniz gibi, konuya gelmiş milleti tersliyorsunuz...
Size ne benim yorumumdan kendi işinize bakın...
arkadaşından görüp kıskandığı için burada konu açma gereği duymuş.. yoksa "bir hayalim var sizce olur mu?" gibi bir soru mevcut değil arkadaşın konusunda.. günde kaç paragraf sorusu çözüyorsunuz bilemiyorum ama görünüşe göre yeterli değilgönüllü avukatlığınıza bir anlam veremediğim gibi arkadaşların yorumlarında üslup sorunu olduğunu düşünmenize de anlam veremedim.. umarım çok bilmiş bir cevap olmamıştır sizin için
konu sahibi, hepimizin hayalini birileri yaşıyor.. biz de birilerinin hayalini yaşıyoruz.. bu şekilde düşünürseniz mutsuz olmazsınız..
bence siz anlayamıyorsunuz bi türlü. ayrıca çözdüğüm soruların yeterli olup olmadığını netlerimden görebiliyorum cevap anahtarıyla karşılaştırdığımda
kıskanmışmış ..empatinizi yiyeyim
bence siz anlayamıyorsunuz bi türlü. ayrıca çözdüğüm soruların yeterli olup olmadığını netlerimden görebiliyorum cevap anahtarıyla karşılaştırdığımda
kıskanmışmış ..empatinizi yiyeyim
anlatmak istediği dışında anlamlar yüklediğiniz için yorum yazdım. gönüllü avukatlık ta saçma geliyor bana açıkçası hani meslek dalı ya. e bende hukukçu değilim. yani benim hak verdiğim yazılarımı gidip bi hukuk kitabında bulamazsınız
Hayat üniversiteden ya da üniversite sınavından ibaret değil tatlım..
Her mesajda yok paragraf sorusu çözüyorum, yok netlerim şöyle, tuhaf tuhaf yorumlar yapıyorsun..
Burası ders çalışma topiği değil, konu sahibi de siz değilsiniz.. Her mesaja atlamayı neden kendinize görev edindiniz?
Bakınıyorum, alıntılayıp alıntılayıp cevap veriyorsunuz.. Size ne ki? 2. üyelik iseniz bilelim.. Gelip lütfen, ben 490 puan alıyorum bi kere, ikinci üyelik değilim yazmayın lütfen...
Şu kısım beni benden aldı
Sınav zamanı insanlar stresli oluyor.Bizde geçtik o yollardan o yüzden anlayabiliyorum da
Yazarken insanların mimikleri ses tonlaması olmadığı için ruhsuz bir mesajmış gibi geliyor.Ya da karşısındakini terslermiş gibi yani bu nasıl anlarsan öyle aslında.Oysaki yazdığım hiç bir mesajda kızgınlık tersleme yaktuanlatamadım kendimi
Hep bunlar bizim sınav sistemimizin sonuçları
Aynen stillexcim, hatta beğenmiş olmam lazım senin ta ilk mesajını.. :)
Ama ne bileyim, konu sahibi kim? Konu ders konusu mu, vallahi afalladım..
Tamam hepimiz sınavlara girdik, ki ben atanmaya çalışıyorum hala daha.Ama alakalı alakasız her konuda da böyle konuşmadık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?