morala ihtiyacim var...kiskandimmi bilmiyorum..

hıhı evet hiç ters çıkışma yok. ki ben günde kaç tane paragraf sorusu çözüyorum. yani okuduğumu gayet iyi anlayabiliyorum

Bende günde kaç metin yazıyorum ama demek ki hala iyi değilim.Tamam peki çıkışmış olayım

Son düzenleme:
işte herkesin derdi farklı. işsiz mtluluğu işte, bekar evlilikte sanar hesabı. ama elde ettiğimiz zaman çoğunun değeri kalmıyor
ben atansam güzelce yuvamı kursam diye düşünüyorum diğer yandan spor arabamı yenilesem mi diye düşünenler var mesela
eğer düşünürsek kendimizden daha düşük olan insanlara bakmamız gerek
kiminin sahip olduğu kiminin hayali
hayat bu, her şey hemen olmuyor üzülmeyin
hem zor elde edilenin değeri daha çok olur

Benim evim suan tutugum ev 80 metrekare bence fazla bile bize 2 kisiyiz zaten:))

Cokta sirin icimize sinerek tutuk.. 50 metrekare buyuk olmus kucuk olmus , mutsuz olsan her kosesi sana zindan gibi olur.
boyle olsun mutlu ol daha guzel bence.
zamanla daha buyuk eve cikarsin , istedigin gibi duzenini kurararsin..

Ama Derdin yokken , icini daraltma bence ..

KONU sahibi gereksiz eleştiri almış
BU KISKANMAK DEĞİL ÖZENMEK
herkez de mutlaka daha iyiye özenir
sorun ne bunda ??????????

mutluluk huzur ayrı bunu köşte de yaşasan barakada da değiştiremezsin
AMA BİRDE RAHAT VE FERAH YAŞAMAK VARDIR
neden kınanmış bu kadar anlayamadım
HANGİNİZ İSTEMİYORSUNUZ DAHA İYİ ŞARTLARDA YAŞAMAYI?????????????

KONU SAHİBESİ SANA GELİRSEK
GEÇİCİ BİR SÜREÇ OLDUĞU BELLİ
KREDNİZ BİTSİN YADA BAKARSIN SEN İŞ BULURSUN
ÇIKARSINIZ GÖNLÜNÜZÜN İSTEDİĞİ GBİ BİR YERE
KISKANMAMIŞ ÖZENMİŞSİN GAYET DOĞAL SIKMAAA CANINIIII

Son düzenleme:
Evimiz 65 metrekare,
Onca arkadaşımın evine gittim gördüm.. harika döşemişler, genişti evleri benimkiden
ama benim paha biçilemez bir huzurum var.. o ev bana varya saray saray
varsın tencerelerim tabaklarım sığmasın, varsın beğendiğim tabağı, bardağı, vs. mutfak eşyasını evime almak isteyipte koyacak yer yok diye alamayım say say bitmez.. bunlar ufak bazende bana komik gelen şeyler....
seviyorum evimizi 3 kişi güle oynaya o evi büyütüyoruz...
bilmem çok doydum galiba böyle şeylere.. hiç heves etmem, aaa bunun evi şöyle böyle diye canımı sıkmadım hiç... aksine şükrettim
ilk evliliğimde evim 180 metrekareydi..at koştur... amma velakin içindeki öküz olduktan sonra
yüzü gülmedikten sonra, masada bir yemeği paylaşamadıktan sonra
napıyım büyük evi... fani dünya hiçbirşey bizim değil.. ne kadar çok sever ne kadar çok gülersek o kar bize..
bence sende arın bu düşüncelerinden.. mutluysanız inanki evdi eşyaydı.. boş boşş
olsa iyi olur ama imkan bukadarsa yetinmelisin.. hem 100 metrekare bence çok geniş

Üslubumda hiç bir şey yok, konuşma tarzım bu...

Ama sizin üslubunuz aynen dediğiniz gibi, konuya gelmiş milleti tersliyorsunuz...

Size ne benim yorumumdan kendi işinize bakın...

Son düzenleme:

arkadaşından görüp kıskandığı için burada konu açma gereği duymuş.. yoksa "bir hayalim var sizce olur mu?" gibi bir soru mevcut değil arkadaşın konusunda.. günde kaç paragraf sorusu çözüyorsunuz bilemiyorum ama görünüşe göre yeterli değil gönüllü avukatlığınıza bir anlam veremediğim gibi arkadaşların yorumlarında üslup sorunu olduğunu düşünmenize de anlam veremedim.. umarım çok bilmiş bir cevap olmamıştır sizin için

konu sahibi, hepimizin hayalini birileri yaşıyor.. biz de birilerinin hayalini yaşıyoruz.. bu şekilde düşünürseniz mutsuz olmazsınız..

ilk oturduğumuz evin odaları biçimsiz, rutubetli, ses geçiren (yan blokdaki telefonla konuşsa aynen duyuyorsunuz, ayrıca su sesi hiç bitmedi, özellikle yan dairedeki teyse gece saat 3de küvetin içinde ilahi eşliğinde çamaşır çalkalardı, çamaşır çalkalama sesi dahil evin içindeydi)

ama ev eşimin ailesinindi ve kira almıyorlardı. sırf bu nedenle evden çıkmadık. sonuna kadar kaldık. zaten son damlada benim rutubetten dolayı sürekli astım nöbetleri geçrimemdi. herşeyimizi ayarlayıp ev alabildik şükür...

eğer kira durumumuz olsaydı ilk küçük eve çıkar para biriktirirdim... bence çok takılmayın. ilerde kendi büyük evinize çıkın... büyük kira ev yerinde, küçük/büyük ama sizin olsa daha iyi... ayrıca üzülmek istemiyorsanızda kendinizden üst değilde alttaki insanlar bakın. çektikleri sıkıntılara bakın. onlar için dua edin. kendinizin durumunada şükredin....

demişsin ki biri evli annesiyle kalıyor küçük bir evi bile olmamış şimdiye kadar annsiyle yaşamak zorunda kalmış bence huzurun varsa şükrettmelisin düğün yapamayan çok insan var düğün yapmışsınız mesela

Ben de o kısma güldüm.Ülkemizde evliliğe öyle saçma sapan manalar yükleniyor ki,her şey mükemmel olacak.Yeni bir paralel evrende yaşayacaklar sanki..

bence siz anlayamıyorsunuz bi türlü. ayrıca çözdüğüm soruların yeterli olup olmadığını netlerimden görebiliyorum cevap anahtarıyla karşılaştırdığımda
kıskanmışmış ..empatinizi yiyeyim

anlatmak istediği dışında anlamlar yüklediğiniz için yorum yazdım. gönüllü avukatlık ta saçma geliyor bana açıkçası hani meslek dalı ya. e bende hukukçu değilim. yani benim hak verdiğim yazılarımı gidip bi hukuk kitabında bulamazsınız

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayat üniversiteden ya da üniversite sınavından ibaret değil tatlım..
Her mesajda yok paragraf sorusu çözüyorum, yok netlerim şöyle, tuhaf tuhaf yorumlar yapıyorsun..
Burası ders çalışma topiği değil, konu sahibi de siz değilsiniz.. Her mesaja atlamayı neden kendinize görev edindiniz?
Bakınıyorum, alıntılayıp alıntılayıp cevap veriyorsunuz.. Size ne ki? 2. üyelik iseniz bilelim.. Gelip lütfen, ben 490 puan alıyorum bi kere, ikinci üyelik değilim yazmayın lütfen...

açıkçası ban yemek istemiyorum, belli ki yaşın daha çok küçük, geçireceğin uzun bir yol var önünde.. kırmızı ile işaretlediğim yerlerden anladığım kadarıyla senin cevap anahtarlarında ciddi bir sorun var kaldı ki konu sahibi sen değilsin, sorun da senin sorunun değil.. kısaca uzatma ablacığım

Şu kısım beni benden aldı
Sınav zamanı insanlar stresli oluyor.Bizde geçtik o yollardan o yüzden anlayabiliyorum da
Yazarken insanların mimikleri ses tonlaması olmadığı için ruhsuz bir mesajmış gibi geliyor.Ya da karşısındakini terslermiş gibi yani bu nasıl anlarsan öyle aslında.Oysaki yazdığım hiç bir mesajda kızgınlık tersleme yaktu anlatamadım kendimi
Hep bunlar bizim sınav sistemimizin sonuçları

Aynen stillexcim, hatta beğenmiş olmam lazım senin ta ilk mesajını.. :)
Ama ne bileyim, konu sahibi kim? Konu ders konusu mu, vallahi afalladım..
Tamam hepimiz sınavlara girdik, ki ben atanmaya çalışıyorum hala daha. Ama alakalı alakasız her konuda da böyle konuşmadık canım..

Atanmaya çalışan ve sınav stesini her hücresine kadar yaşayan biride benim
Kimsenin yorumuna müdahale etmem o onun fikridir,bana yanlış gelse de..Aynı kalıp insanlar değiliz iyisi kötüsü farklı yorumlar çıkacaktır çıkmalıdır da.
Müdahale etmek yerine saygı duymak en güzeli

Konu sahibinden de özür diliyorum istemsiz bir şekilde konusu çok dağıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…