Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle
Hormonlar kız olunca üzül erkek olunca sevin diye bir tepki göndermez

Ayrıca üyelerin yazdığı kız bebek istenince üzerine gitmiyorsunuz erkek isteyince gidiyorsunuz da alakasız

Kız isteyip oğlan doğunca oğluna kötü davranan pek görmedim ama diğer türlüsünü çok gördüm

benim de çok şükür iki güzel kızım var konu silinmiş ama insan bir kızı varken de içinden bir de oğlum olsa der ama her annenin asıl içinde olan sağlıklı olsunlar başka bir şey dilemez ki çünkü her annenin kızı olsun oğlu olsun evladına içinin yağları eriyor :)

Allahım hayırlı evlat versin en başta bunu dile . Erkeği kızı ne fark eder evlat bu canım kanin . Bu düşünceleri sil kafandan hem kendine hem o karnındaki bebeğe yazık.

Zihniyete bakılırsa Ortadoğu ülkelerinden birinde yaşıyor olma ihtimali yüksek. Lütfen öyle olsun.

Osmanlı da yaşamıyoruz farkındaysanız.Sanki şehzade bekleyenlere kız haberi verecekmiş gibi davranıyorsunuz.Böyle yaparsanız Allah ın gücüne gider çocuğunuzda Allah korusun problem bişey olur !

On kızı olup on birinci çocıgu erkek olan insanlar var yine de sukredıyolar. Hem bu ne çirkin bir dusunce senin derdin ne. Kımisı yoksun bu duygudan kımi yıllardır cocuk bekliyor kımisı kız olsunda kör olsun diyor sizin bu dedıgınıze ne demeli peki. O masum yavrunun gunahı ne ki.

Bu kafada insanlar sevişmekten, üremekten men edilmeli.. Ehliyeti olsa keşke şunun.. Bir düşün ve de ki Allahım bana eli, ayağı düzgün sağlıklı, hayırlı evlat nasip et.. Vatana millete hayırlı olsun de.. Kızı erkeği yok bu devirde artık.. Ahlaklı yetiştirmek mesele.. Erkeğin de kızın da ahlaklısını yetiştirmek...! Bir oğlum var. İkinciye hamileyim.. O da erkek.. Kızım da olsun isterdim.. Ama rabbim böyle uygun gördü demek ki.. Tek duam sağlıkla kucağıma almak ve iyi bir insan olarak yetiştirebilmek..Sizin beyniniz neye çalışıyor?

Benim gibi bu duyguyu yaşamayı isteyen o kadar çok insan var ki... Yıllarca bebek hasreti çeken, defalarca tüp bebek için uğraşan veee hiç bebek sahibi olamayan nice insan varken,
Sizin bu yaptığınız Şükürsüzlük, İsyan ve Cahillik.

İkinci bir cevabim da
Benim de eşim gece vardiyasın da çalışıyor ama beni korumak için bir erkeğe ihtiyacım olmuyor.
Sizin gibi bu düşüncelere sahip toplum oldukça halimiz çok vahim durum da.

Bir kizim vardi simdi 5 aylik ikinci kizim okadar tatli okadar dünya guzeliki ikiside kucağına alnca gecer umarim esiniz ne düşünüyor herkes ister tatmak esim ikinc kızını kucağına alınca rabbim sevgisini oyle veriyorki keske oğlum olsaydi diye bile geçirmiyorum icmden demsti rabbim saglik versin saglikla imtihan etmesin yeterki

Rabbim size kiz cocugu uygun gormus buna uzulmekte ne bileyim belki hayirlisi buymus deyip geçmek gerekirken...
Ayrica mavi sadece erkekler giymiyor. Kiziniza da giydirebilirdiniz....

Bu konuya denk geldim bir kaç kez fakat açıp bakmadım şimdi Bi bakayım dedim bakmaz olaydım. Ya niye şükretmiyorsun niye. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat isteyeceğine kız olduğu için kabullenemediğini söylüyorsun. Ahh ne desem ki evlatsızlık o kadar zor ki bu duyguyu bilmediğin için kaflete düşmüşsün. Allah hidayet versin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Şu zamanda erkek anneleri bile çocuklarını cinsiyetsiz yetiştirmeye çalışırken ( kızdan farklı değilsiniz,kız erkek yok , insan var anlamında yetiştirmek) siz neden böyle bir şeye kapıldınız anlamadım.
Bende geçen konu açtım ,bir kızım var kocam ikincide kız olsun istiyor diye.
Ama eminim erkek olsa da aynı oranda sevinecek.
Eğer ciddi bir takıntın varsa yasal olan ülkelerde tüp bebek yaptırabilirsin erkek bebek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…