Morale ihtiyacım var

Cokopremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.605
2.746
133
Kızlar kendimi yanlış anlatmaktan korkarak söze başlıyorum. Bazılarınıza çok saçma gelecek belki ama beni ciddi anlamda üzen bir durum. Anlayış göstereceğinizi umarak yazıyorum. Şimdiden teşekkürler....

Eşim hayatıma gireli iki yıldan biraz fazla oldu. Benim kafama taktığım şey eşimin şimdiye kadar bana hiç hediye almamış olması. O kadar özel gün geçti hiç birşey almadı.
(Kastettiğim pahalı hediyeler değil özenilmiş ve düşünülmüş hediyeler)
Akıl edemiyordur belki dedim bu duruma üzüldüğümü söyledim kendisine ama yine değişen birşey olmadı. Ben öyle hediye meraklısı sürekli birşeyler bekleyen biri değilim yanlış anlaşılmasın. Ama şimdiye kadar en azından bir kere özenip birşeyler almalıydı sürpriz birşeyler yapmalıydı diye düşünüyorum.
(Evlenme teklifi de etmedi)
**İlave olarak da birşey belirtmek istiyorum zamanında kendisi bir kıza kolye almış. Bunu da tesadüf öğrenmiştim. Yıllar önce olmuş bitmiş kıskanmak değil de zamanında birisi için özenmiş heveslenmiş birşeyler yapmış ama bana niye bir kere bile böyle birşey yapmadı diyorum ve için için kendimi yiyorum. Sevgisinden veya sevgimden şüphem yok ama bu durum beni çok üzüyor. Ona birşey demiyorum dile getirmek istemiyorum bu konuyu ama dediğim gibi ciddi anlamda üzülüyorum bu konuya.
Haklı mıyım?
Haksız mıyım?
Şımarıklık değil benimkisi gerçekten moralim bozuluyor ne tavsiye edersiniz?
(Yaşım 26. Ergen falan değilim. Genel olarak çoğu konuda yaşıma göre olgunumdur. Bunları da dikkate alırsanız sevinirim cevap verirken)

Haklisin insan dusunulmek ister bu 5 tl lik cicekte olur cikkolatada olur.
Cimri mi esin peki.Maddi durumuz nasil.Siz hic hediye aldiniz mi.

Haklisin insan dusunulmek ister bu 5 tl lik cicekte olur cikkolatada olur.
Cimri mi esin peki.Maddi durumuz nasil.Siz hic hediye aldiniz mi.
Eşim ne çok cimri ne savruk biri ikisinin arasında diyebilirim.
Maddi durumumuz çok şükür iyi. Çok büyük beklentilerim olmadığı için o yönden bir sıkıntı yok.
Hediye aldım. Doğum günlerinde sürpriz yaptım. Hem hediye aldım hem de kendim birşeyler hazırladım.

Kızlar kendimi yanlış anlatmaktan korkarak söze başlıyorum. Bazılarınıza çok saçma gelecek belki ama beni ciddi anlamda üzen bir durum. Anlayış göstereceğinizi umarak yazıyorum. Şimdiden teşekkürler....

Eşim hayatıma gireli iki yıldan biraz fazla oldu. Benim kafama taktığım şey eşimin şimdiye kadar bana hiç hediye almamış olması. O kadar özel gün geçti hiç birşey almadı.
Akıl edemiyordur belki dedim bu duruma üzüldüğümü söyledim kendisine ama yine değişen birşey olmadı. Ben öyle hediye meraklısı sürekli birşeyler bekleyen biri değilim yanlış anlaşılmasın. Ama şimdiye kadar en azından bir kere özenip birşeyler almalıydı sürpriz birşeyler yapmalıydı diye düşünüyorum.
**İlave olarak da birşey belirtmek istiyorum zamanında kendisi bir kıza kolye almış. Bunu da tesadüf öğrenmiştim. Yıllar önce olmuş bitmiş kıskanmak değil de zamanında birisi için özenmiş heveslenmiş birşeyler yapmış ama bana niye bir kere bile böyle birşey yapmadı diyorum ve için için kendimi yiyorum. Sevgisinden veya sevgimden şüphem yok ama bu durum beni çok üzüyor. Ona birşey demiyorum dile getirmek istemiyorum bu konuyu ama dediğim gibi ciddi anlamda üzülüyorum bu konuya.
Haklı mıyım?
Haksız mıyım?
(Yaşım 26. Ergen falan değilim. Genel olarak çoğu konuda yaşıma göre olgunumdur. Bunları da dikkate alırsanız sevinirim cevap verirken)
Beklentiniz bence cok normal. Lakin adam kendini belli etmiş evlilik teklifi bile etmemiş. Demek ki çok bu işlerden anlamıyor hoşlanmıyor. Zamanında birine hediye almış yası kaçtı belki de gençken. Bunu takmayın huyu bu bence. Tekrar dile getirin bu beklentinizi biraz surat yapın vs. Siz ona alın küçük hediyeler belki karşılık verir.

haklısınız.

ben bu konuda eşimin baya iyi anlamda krndince gelişim gösterdiğine tanık oluyorum(her ne kadar bazen benden kopya çekse de)
ona sürprizin veya hediyenin illâ ki maddi olarak yüklü bir şey olması gerekmediğini, önemli olanın 5 liralık hediyeyi bile bir anlam yükleyerek vermek olduğunu anlatabildim sonunda :)

o eski kız arkadaşa alınmış kolyeye çok takılmayın, hiçbirimiz eski biz değiliz.

şimdiye odaklanın ve alın eşinizi karşınıza konuşun. bu durumun sizi kırdığını, ne hissediyorsanız anlatın işte(bu kolye konusunu açmadan). bir değişim olur brlki?

Laf arasında hediye beklediğinizi çaktırın. Zamanla alışacak, siz eğiteceksiniz tabiri caizse.
Bazıları yapmak istemediğinden değilde, aklına gelmediğinden yapmıyor.

Eşim ne çok cimri ne savruk biri ikisinin arasında diyebilirim.
Maddi durumumuz çok şükür iyi. Çok büyük beklentilerim olmadığı için o yönden bir sıkıntı yok.
Hediye aldım. Doğum günlerinde sürpriz yaptım. Hem hediye aldım hem de kendim birşeyler hazırladım.
Acik acik bana haftaya hediye aliyorsun diye emrivaki yapin belki o zaman ne kadar uzuldugunuzu anlar.

Beklentiniz bence cok normal. Lakin adam kendini belli etmiş evlilik teklifi bile etmemiş. Demek ki çok bu işlerden anlamıyor hoşlanmıyor. Zamanında birine hediye almış yası kaçtı belki de gençken. Bunu takmayın huyu bu bence. Tekrar dile getirin bu beklentinizi biraz surat yapın vs. Siz ona alın küçük hediyeler belki karşılık verir.

Evlilik teklifi konusunda da ben söylemeyeyim kendi içinden geliyorsa yapsın dedim tabi o zaman gözüm birşey görmüyor. Sağolsun onun da pek içinden gelmedi. Hakkını yeniyim sadece "benimle evlenir misin"diye sordu. O zaman o bile yetmişti bana. Ama sonradan baktım adam hiçbirsey yapmıyor. İyice içime oturmaya başladı. Keşke dedim birçok kişinin yaptığı gibi ben de dürtseydim o zamanlar biraz. Keşke demenin anlamı yok da şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu... İşte şu an için de ileride şimdiki aklım olsaydı demek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum

haklısınız.

ben bu konuda eşimin baya iyi anlamda krndince gelişim gösterdiğine tanık oluyorum(her ne kadar bazen benden kopya çekse de)
ona sürprizin veya hediyenin illâ ki maddi olarak yüklü bir şey olması gerekmediğini, önemli olanın 5 liralık hediyeyi bile bir anlam yükleyerek vermek olduğunu anlatabildim sonunda :)

o eski kız arkadaşa alınmış kolyeye çok takılmayın, hiçbirimiz eski biz değiliz.

şimdiye odaklanın ve alın eşinizi karşınıza konuşun. bu durumun sizi kırdığını, ne hissediyorsanız anlatın işte(bu kolye konusunu açmadan). bir değişim olur brlki?
O zamanlar akıl etmiş almış şimdi niye böyle yapıyor diyorum... Mevzu eski belki on yıllık tam bilmiyorum ama keşke atabilsem kafamdan. Kendimi motive ediyorum. Unuttum bitti gitti diyorum. Hoop hiç olmayacak anda geri geliyor yine moralimi bozuyor

Evlilik teklifi konusunda da ben söylemeyeyim kendi içinden geliyorsa yapsın dedim tabi o zaman gözüm birşey görmüyor. Sağolsun onun da pek içinden gelmedi. Hakkını yeniyim sadece "benimle evlenir misin"diye sordu. O zaman o bile yetmişti bana. Ama sonradan baktım adam hiçbirsey yapmıyor. İyice içime oturmaya başladı. Keşke dedim birçok kişinin yaptığı gibi ben de dürtseydim o zamanlar biraz. Keşke demenin anlamı yok da şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu... İşte şu an için de ileride şimdiki aklım olsaydı demek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum
Açıkça alana kadar başına kakacaksınız. Bir güzel konuşup tatlı dille söyleyin anlamazsa surat asın iki de bi söyleyin usanır nasılsa :)

Haklısınız..Konu gidip binlerce lira harcaması değil
Ama bizim Türk erkeklerinde bu program yok ,resmen fabrika hatalı .
Not:Geçen yıl eşinden kulaklık hediye alan biri ...Kulaklık yani...
Ne diyim..

Belki de sana laik hediye bulamiyordur :) benimkinin bahanesiydi ama alistirdim cok sukur. Yani bir yillik evliligimizde laf soka soka iki sefer hediye aldirtabildim :D kadinlar her ne kadar onem vermeae de istiyor icten ice. Ben alistirdim diyorum ama benim esime laf sokmalarim sirf giciklik olsun diye hediye bekledigimden degil. Ama insan yine de icten ice istiyor. İliskimizin ilk yillarinda bana da hic almazdi. İlk hediyesini 2 yil sonra falan almis olabilir. Sanirim erkekler iliskiye alistiktan sonra biraz dusunmeye baslitor bu isleri. Canini sikma. Hele eski sevgili konusuna hic takilma. İnsan birine bir hevesle yaptigi ve kirildigi seyi yeniden yapamiyor. Sizi sevsin size deger versin en buyuk hediye bu. Ama illaki gercek manada ki hediyeyi de alacaktir.

Laf arasında hediye beklediğinizi çaktırın. Zamanla alışacak, siz eğiteceksiniz tabiri caizse.
Bazıları yapmak istemediğinden değilde, aklına gelmediğinden yapmıyor.
Çaktıramıyorum. Saçma bir Zihniyet olarak diyorum ki ben söyleyince ne anlamı var. Ama etrafımda da çok görüyorum aslında erkeklerin çoğu akıl edemiyor bunu ve çoğu ufak yönlendirmelerle yapıyor bunu. Ama ben o ufak yönlendirme konusunda beceriksizim galiba

Haklı mıyım?
Haksız mıyım?
Benim kocamda hic almaz okuz gibi ama ben ne istersem sadece onu alir yada parasini verir alistim ben aklima getirmiom ne hediye istion git al dio bende aliom 5 sene oldu evliligimz 23 yasindaym ama olsn sende oyle yap bence erkeklerden bisy beklemek cok zor

Çaktıramıyorum. Saçma bir Zihniyet olarak diyorum ki ben söyleyince ne anlamı var. Ama etrafımda da çok görüyorum aslında erkeklerin çoğu akıl edemiyor bunu ve çoğu ufak yönlendirmelerle yapıyor bunu. Ama ben o ufak yönlendirme konusunda beceriksizim galiba
Çoğu demeyelim aslında, çok güzel sürprizler yapan, aklı basan çok erkek var.
Ama diğerleri sana değer bulmadığından yapmıyor değiller akıl edemiyorlar.

Onların subliminal mesajlarla yönlendirilmeleri lazım işte :)

Mesela bir saat gördün, ay ne kadar güzelmiş çok beğendim yaa diyin, veya bir uçan balon. Ne olduğu önemli değil yani.
Zamanla o mutluluğu gördükçe kendi yapmak isteyecektir.

O zamanlar akıl etmiş almış şimdi niye böyle yapıyor diyorum... Mevzu eski belki on yıllık tam bilmiyorum ama keşke atabilsem kafamdan. Kendimi motive ediyorum. Unuttum bitti gitti diyorum. Hoop hiç olmayacak anda geri geliyor yine moralimi bozuyor

işte şimdi 28 yaşındaysa o zamanlar 18 yaşında ergen delikanlı:KK66: yani o zamanların bakış açısıyla şimdi bir olmuyor. az bir zamandan değil 10 yıllık bir zamandan bahsediyoruz. anlıyorum sizi de, zamanında düşünebilmişse şimdi de düşünebilir diyorsunuz ama ne kadar degişiklikler olmuştur ruhunda, hayata bakışında.

bu elbette eşine ufacık bir hediyeyi bile almamasını haklı çıkarmaz ama o konuya üzülün istemem. dediğim gibi eşinizle sakince konuşup beklentilerinizden ve bunlar olmadığındaki hayal kırıklıklarınızdan bahsederseniz; eşinizin düzelme saģlayacaģını düşünüyorum...

Son düzenleme:
Belki de sana laik hediye bulamiyordur :) benimkinin bahanesiydi ama alistirdim cok sukur. Yani bir yillik evliligimizde laf soka soka iki sefer hediye aldirtabildim :KK70: kadinlar her ne kadar onem vermeae de istiyor icten ice. Ben alistirdim diyorum ama benim esime laf sokmalarim sirf giciklik olsun diye hediye bekledigimden degil. Ama insan yine de icten ice istiyor. İliskimizin ilk yillarinda bana da hic almazdi. İlk hediyesini 2 yil sonra falan almis olabilir. Sanirim erkekler iliskiye alistiktan sonra biraz dusunmeye baslitor bu isleri. Canini sikma. Hele eski sevgili konusuna hic takilma. İnsan birine bir hevesle yaptigi ve kirildigi seyi yeniden yapamiyor. Sizi sevsin size deger versin en buyuk hediye bu. Ama illaki gercek manada ki hediyeyi de alacaktir.
Çok teşekkür ederim. Buraya konusu açarken tepki almaktan korkmuştum açıkçası ama şu an gerçekten moral buldum. Kendimi biraz olsun rahatlamış hissediyorum

Çoğu demeyelim aslında, çok güzel sürprizler yapan, aklı basan çok erkek var.
Ama diğerleri sana değer bulmadığından yapmıyor değiller akıl edemiyorlar.

Onların subliminal mesajlarla yönlendirilmeleri lazım işte :)

Mesela bir saat gördün, ay ne kadar güzelmiş çok beğendim yaa diyin, veya bir uçan balon. Ne olduğu önemli değil yani.
Zamanla o mutluluğu gördükçe kendi yapmak isteyecektir.
O kalp şeklinde uçan balonlardan alsa bana sevinçten balondan önce ben uçarım ama nerde o incelik.
Subliminal mesajlar konusuna eğilmem lazım :)

Back
X