- Konu Sahibi Cokopremses
Bu beklenti için biraz geç kalmışsınız bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne desem bilemedim kulaklığa...Haklısınız..Konu gidip binlerce lira harcaması değil
Ama bizim Türk erkeklerinde bu program yok ,resmen fabrika hatalı .
Not:Geçen yıl eşinden kulaklık hediye alan biri ...Kulaklık yani...
Ne diyim..
Ah azıcık kendi akıl etse nolur sanki :)Açıkça alana kadar başına kakacaksınız. Bir güzel konuşup tatlı dille söyleyin anlamazsa surat asın iki de bi söyleyin usanır nasılsa :)
Nefes alıyorsak umut var demektir :)Bu beklenti için biraz geç kalmışsınız bence.
Durum her ne kadar çok iç açıcı olmasa da yalnız olmadığımı bilmek güzel :)Benim sevgilim de böyle. Hem daha evli bile değiliz. Bir keresinde artık delirip biraz düşünceli olması gerektiğini en azından doğum günümü unutmaması gerektiğini söylemiştim. Yıl dönümlerinde, sevgililer gününde, doğum günümde hiçbir şey almamıştı. Ben de bütün sene boyunca kendimce subliminal mesaj vermeye çalışıp sürekli aynı kitapçıdaki aynı kitabı gösterdim "bu kitabı almak istiyorum, çok merak ediyorum, ay bu kitap da bu kitap" diye car car konuştum. Amaaa üzerinden seneler geçmesine rağmen hala o kitaba sahip değilim
Bir de laf ettiğim zaman dedi ki "şimdi sanki sen söyledin diye yapmışım gibi olacak". Ay yeter ki yap yani nasıl olduğu fark etmeyecekArtık daha düşünceli olacağım söylemene gerek yok ben zaten yaparım dedi. Tamam dedim. Geçen ay doğum günümdü, arkadaşlarla kutladık sevgilimde vardı. Arkadaşlarım hediye almış sevgilim yine almamış kafayı yiyeceğim
![]()
Bari kulaklık alsa yahu. Müzik falan dinlerim işime yarar. Benimki kulaklık bile almıyor![]()
Evet aslında ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.Benim kocamda hic almaz okuz gibi ama ben ne istersem sadece onu alir yada parasini verir alistim ben aklima getirmiom ne hediye istion git al dio bende aliom 5 sene oldu evliligimz 23 yasindaym ama olsn sende oyle yap bence erkeklerden bisy beklemek cok zor
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.Nefes alıyorsak umut var demektir :)
Amin hepimizin gönlüne göre versin :)İnşallah Allah gönlünüze göre versin.
Bizimki mesela hediye konusunda hakkını yiyemem,
Ama nişanlılıktan beri 2 güzel söz söyle derim kaç sene oldu hala söyliyecek :) Hep sen üstüme gelme ben söylerim daha söyleyecek o zamana kadar yaşlandık kulaklar duymuyo artık![]()
4*4 yok bence :)Amin hepimizin gönlüne göre versin :)
Benim ki o konuda direk olarak olmasa da kanaat notuyla falan geçer. İlle birşeyler eksik oluyor galiba :))
Bu tarz beklentilerinin olmaması bence çok güzel :)Herkesin huyu bir degildir, mesela bizde de tam tersi.. esim ince bi adamdir herseyi dusunur suprizler yapar biseyler organize eder ama ben de bu tarz seyleri samimiyetsiz bulurum. Esim, benim de boyle seyler yapmami ister ama ben boyle biri degilim, tanisirken de ayniydim.. gerci esim de sonradan degisti simdi iki odun olarak hayatimiza devam ediyoruz.
Ben oyle supriz falan sevmem bisey mi istiyosun gidelim alalim sen sec begen vs... alirim begenmez, olmaz ne bileyim keske surasi boyle olsaydi der onu o an kafasinda patlatirim hic gerek yok boyle seylere bence
Ben o şekilde birşey beğensem ne al demek aklına gelir ne gidip kendi almayı akıl eder. Ama ben alayım mı desem al der.Burada genelde yazarım eşim hediye almaz
Zaten zor beğenirim birşeyi kendim kırk yer gezerim
Bu nedenle de eşimin aldığını beğenmeyeceğimi düşünür ve almaz
Tv de bir kolye beğendim git al dedi mesela gittim aldım
Geçen bir şeye kızmıştım bana soğan sarımsak almış Mutlu olayım diye