Morale ihtiyacım var

Benim sevgilim de böyle. Hem daha evli bile değiliz. Bir keresinde artık delirip biraz düşünceli olması gerektiğini en azından doğum günümü unutmaması gerektiğini söylemiştim. Yıl dönümlerinde, sevgililer gününde, doğum günümde hiçbir şey almamıştı. Ben de bütün sene boyunca kendimce subliminal mesaj vermeye çalışıp sürekli aynı kitapçıdaki aynı kitabı gösterdim "bu kitabı almak istiyorum, çok merak ediyorum, ay bu kitap da bu kitap" diye car car konuştum. Amaaa üzerinden seneler geçmesine rağmen hala o kitaba sahip değilim :KK70:

Bir de laf ettiğim zaman dedi ki "şimdi sanki sen söyledin diye yapmışım gibi olacak". Ay yeter ki yap yani nasıl olduğu fark etmeyecek :KK70:Artık daha düşünceli olacağım söylemene gerek yok ben zaten yaparım dedi. Tamam dedim. Geçen ay doğum günümdü, arkadaşlarla kutladık sevgilimde vardı. Arkadaşlarım hediye almış sevgilim yine almamış kafayı yiyeceğim :KK53:

Bari kulaklık alsa yahu. Müzik falan dinlerim işime yarar. Benimki kulaklık bile almıyor :KK70:

Benim sevgilim de böyle. Hem daha evli bile değiliz. Bir keresinde artık delirip biraz düşünceli olması gerektiğini en azından doğum günümü unutmaması gerektiğini söylemiştim. Yıl dönümlerinde, sevgililer gününde, doğum günümde hiçbir şey almamıştı. Ben de bütün sene boyunca kendimce subliminal mesaj vermeye çalışıp sürekli aynı kitapçıdaki aynı kitabı gösterdim "bu kitabı almak istiyorum, çok merak ediyorum, ay bu kitap da bu kitap" diye car car konuştum. Amaaa üzerinden seneler geçmesine rağmen hala o kitaba sahip değilim :KK70:

Bir de laf ettiğim zaman dedi ki "şimdi sanki sen söyledin diye yapmışım gibi olacak". Ay yeter ki yap yani nasıl olduğu fark etmeyecek :KK70:Artık daha düşünceli olacağım söylemene gerek yok ben zaten yaparım dedi. Tamam dedim. Geçen ay doğum günümdü, arkadaşlarla kutladık sevgilimde vardı. Arkadaşlarım hediye almış sevgilim yine almamış kafayı yiyeceğim :KK53:

Bari kulaklık alsa yahu. Müzik falan dinlerim işime yarar. Benimki kulaklık bile almıyor :KK70:
Durum her ne kadar çok iç açıcı olmasa da yalnız olmadığımı bilmek güzel :)

Benim kocamda hic almaz okuz gibi ama ben ne istersem sadece onu alir yada parasini verir alistim ben aklima getirmiom ne hediye istion git al dio bende aliom 5 sene oldu evliligimz 23 yasindaym ama olsn sende oyle yap bence erkeklerden bisy beklemek cok zor
Evet aslında ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Bazen ben de öyle diyorum aman beklemiyorum birşey almasın falan diye ama bir yanım hep bir ümit bekliyor

Nefes alıyorsak umut var demektir :)
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.
Bizimki mesela hediye konusunda hakkını yiyemem,
Ama nişanlılıktan beri 2 güzel söz söyle derim kaç sene oldu hala söyliyecek :) Hep sen üstüme gelme ben söylerim daha söyleyecek o zamana kadar yaşlandık kulaklar duymuyo artık :D

İnşallah Allah gönlünüze göre versin.
Bizimki mesela hediye konusunda hakkını yiyemem,
Ama nişanlılıktan beri 2 güzel söz söyle derim kaç sene oldu hala söyliyecek :) Hep sen üstüme gelme ben söylerim daha söyleyecek o zamana kadar yaşlandık kulaklar duymuyo artık :KK70:
Amin hepimizin gönlüne göre versin :)
Benim ki o konuda direk olarak olmasa da kanaat notuyla falan geçer. İlle birşeyler eksik oluyor galiba :))

Herkesin huyu bir degildir, mesela bizde de tam tersi.. esim ince bi adamdir herseyi dusunur suprizler yapar biseyler organize eder ama ben de bu tarz seyleri samimiyetsiz bulurum. Esim, benim de boyle seyler yapmami ister ama ben boyle biri degilim, tanisirken de ayniydim.. gerci esim de sonradan degisti simdi iki odun olarak hayatimiza devam ediyoruz.

Ben oyle supriz falan sevmem bisey mi istiyosun gidelim alalim sen sec begen vs... alirim begenmez, olmaz ne bileyim keske surasi boyle olsaydi der onu o an kafasinda patlatirim hic gerek yok boyle seylere bence

Burada genelde yazarım eşim hediye almaz

Zaten zor beğenirim birşeyi kendim kırk yer gezerim

Bu nedenle de eşimin aldığını beğenmeyeceğimi düşünür ve almaz

Tv de bir kolye beğendim git al dedi mesela gittim aldım

Geçen bir şeye kızmıştım bana soğan sarımsak almış Mutlu olayım diye

Benm eşimde çok romantik değildir ama her seyahatinde mutlaka bişey alır parfüm çanta eşarp hiç eli boş geldiğini bilmem ailelere de çikolata falan mutlaka getirir biraz alışkanlıkla alakalı belki bilemiyordur Almayı birlikte niyetlere gidince siz teşvik edin zamanla alışır bence

Benim esim de eskiden surekli hediyeler alirdi, ilk zamanlar yalandan sevindim, sonralari ne gerek vardi demeye basladim, en son ben bu parayla neler alirdim moduna gecince birakti :)
Evet hediyeye gereksiz para harcanmasindan nefret ediyorum, halihazirda severek kullandigim saatlerim varken bana bir saat daha almasi, ustelik bunu x birseye ihtiyacim oldugu halde ona butce ayiramadigim halde yapmasi zoruma gidiyor.
Sanirim erkekler eşlerine (ozellikle ilk zamanlarda) hediyeler alirken pahali, ozel seyler almak icin cok kasiyorlar o yuzden ya hic almiyorlar, ya abartiyorlar.
Biz artik birbirimize, cikolata, kurabiye, oyun falan aliyoruz. Bence siz ona kucuk kucuk hediyeler alarak onu kucuk ve cok ugrasilmamis hediyeler almaya teşvik edin. Boyle boyle hediye almama kismini asacaktir.

bak arkadasim erkekler oyle imadan anlamaz bir sey diyeceksen, direkt soyliceksin. bir seyden de rahatsiz oluyorsan bastan belli edeceksin.

2 sene olmus. 1 doğumgününü unuttu dusunemedi , sen ogreticeksi
sen ona supriz yapicaksin, onun sana yapmasini saglicaksin, olmadi beklentini soyle. yoksa boyle gider.

yeni evliyiz , 3 yildir sevgiliydik ama evlilik baska oluyor tabi. esim bana diyor yerine gore bak ben soyleyim boyleyim vs. tamam diyorum. sonra dank etti. ben de dedim soyleyim, boyleyim. o da beni bilsin , ona gore davransin. yerine gore hep msjlar veririm hala. boyle boyle bir seyleri ogretiyorsun vs.
agac yas iken egilir deyip , bitiriyorum :dondurma:

Herkesin huyu bir degildir, mesela bizde de tam tersi.. esim ince bi adamdir herseyi dusunur suprizler yapar biseyler organize eder ama ben de bu tarz seyleri samimiyetsiz bulurum. Esim, benim de boyle seyler yapmami ister ama ben boyle biri degilim, tanisirken de ayniydim.. gerci esim de sonradan degisti simdi iki odun olarak hayatimiza devam ediyoruz.

Ben oyle supriz falan sevmem bisey mi istiyosun gidelim alalim sen sec begen vs... alirim begenmez, olmaz ne bileyim keske surasi boyle olsaydi der onu o an kafasinda patlatirim hic gerek yok boyle seylere bence
Bu tarz beklentilerinin olmaması bence çok güzel :)
Hediye almak ne alacağına karar vermek çok zor. Ben birkaç kez aldım ama uzun bir süre düşündüm ne alsam ne yapsam diye. Ne alsam mutlu olur acaba beğenir mı diye çaba göstermeyi seviyorum aslında. Ve bekliyorum ki o da bu şekilde çaba göstersin biraz :)

Burada genelde yazarım eşim hediye almaz

Zaten zor beğenirim birşeyi kendim kırk yer gezerim

Bu nedenle de eşimin aldığını beğenmeyeceğimi düşünür ve almaz

Tv de bir kolye beğendim git al dedi mesela gittim aldım

Geçen bir şeye kızmıştım bana soğan sarımsak almış Mutlu olayım diye
Ben o şekilde birşey beğensem ne al demek aklına gelir ne gidip kendi almayı akıl eder. Ama ben alayım mı desem al der. :işsiz:

Back
X