Moralim aşırı bozuk?

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
53
Daha yeni evliyim ben başka şehirdeyim ailem ve kayınvalidemgil başka şehirde şimdi annemlerdeyim dönüşte kayınvalidemgilde benimle gelcek ve 1 ay kalacaklar canım hiç gitmek istemiyor hani gerçekten iyi tatlı birileri olsa amenna diycem ama gelcekler eşimle beni huzursuz edip gidecekler dua edin bana lütfen de az kalsınlar

Yeni evlilerin evinde niye 1 ay kalıyorlar?

Daha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Kışı geçirmelerini istemediğini açık açık söyle canım nasıl başlarsa öyle gider koy tepkini çekinme

Daha 50 günlük evliyiz zaten kayınvalidemin bahane hazır ben astım hastayım orası nemli bana iyi gelir diye kalacak inşallah kışı geçirmezler
Yok artık o kadarını da yapmazlar herhalde dimi gerçi 2 aylık evlilikte 1 ay kalmaya geliyorlarmış ama valla tatlım mesafeni her zaman koru ne çok uzak ne çok samimi kendinden taviz verme ne kendi annene ne kayınvalidene ne de eşine gerçekten kime ipin ucunu verirsen kaptırırsın

Esiniz yokken insan ne diye kv.ile vakit gecirir ki? Kv.yolunu da yapmis astimi da varmis, hayirli ugurlu olsun :)
Ya gerçekten iyi tatlı birileri olsalar sorun etmiycem ama herşeyi yapıp yapıp zaten saman altından su yürütürler bilemezsiniz bile sonra da benim haberim yok diyip ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…