moralim bozuk kemigim şişti

offf asılecıgım yaa yamukluk kotu duruyor sıslık olsa yıne ınsan hem sabreder hemde okadar kotu durmaz ama 2 gundur elımden ayna ve telefon dusmedı bır resım cekıyorum bır bakıyorum yukleyebılsem burayada koyacagım ınsallah gecerrr...

canımmmmm sabretmeye çalış,doktorunla görüş.Mutlaka o seni aydınlatacaktır.İnşallah korktuğun gibi bişey değildir.Foto olsa yorum yapardım ama sorun varmış senin pc de.Nasıl yardımcı olsam bilmiyom ki.Üzme kendini...

canımmmmm sabretmeye çalış,doktorunla görüş.Mutlaka o seni aydınlatacaktır.İnşallah korktuğun gibi bişey değildir.Foto olsa yorum yapardım ama sorun varmış senin pc de.Nasıl yardımcı olsam bilmiyom ki.Üzme kendini...

saol asılecım yaa ne guzeldı benım burnum yaaa:(( ben farkedıyorum tek ıstedıgım bır an once su doktoruma ulasabılmek vede burnumda bır problem cıkmaması ya amelıyat oldugumdan berı amma talıhsızlıkler buldu benı de yaw

saol asılecım yaa ne guzeldı benım burnum yaaa:(( ben farkedıyorum tek ıstedıgım bır an once su doktoruma ulasabılmek vede burnumda bır problem cıkmaması ya amelıyat oldugumdan berı amma talıhsızlıkler buldu benı de yaw

canım ya nazar değmiştir valla.senin burnun güzeldi.hatırlıyorum.biz aynı dönemde ameliyat olduk seninle.2,5 ay oldu benimde.henüz darbe almadım.insan çokkkkkk korkuyor valla.şu bir ayı da darbe almadan atlatsam tehlike geçecek ama işte hiççççç belli olmjuyor.insanın başına nerde ne geleceği.Tekrar geçmiş olsun canım.BİZİ MUTLAKA HABERDAR ET,MERAKTA BIRAKMA.SEVGİLER...

crazy 46 senin doktorun da sadullah karun du dimi.

canım ya nazar değmiştir valla.senin burnun güzeldi.hatırlıyorum.biz aynı dönemde ameliyat olduk seninle.2,5 ay oldu benimde.henüz darbe almadım.insan çokkkkkk korkuyor valla.şu bir ayı da darbe almadan atlatsam tehlike geçecek ama işte hiççççç belli olmjuyor.insanın başına nerde ne geleceği.Tekrar geçmiş olsun canım.BİZİ MUTLAKA HABERDAR ET,MERAKTA BIRAKMA.SEVGİLER...

asilem 44 senin doktorun kimdi?

benimki bilge türk bilen canım:))albümde fotolarım var istersen bakabilirsin.seni ekliyorum canım:))

tamam canım çok memnun olurum.İnşallah bir sorun yaşamazsın.Benim sadullah bey 12.günüm bandajlar var foto koyamıyorum.Burnumda sorun çıkacak diye çok korkuyorum çünkü benim burnum problemli değildi çok.Ameliyat olmasam olurdu yani.

yok yok cnmmm hem baksana diyelimki geröçketennn çyle yamuk ama bak sen çok dikatli bakınca farkediyorsun inan etrafından birine sorsan yamukmu diye kimse anlamas:)bende çok yakıncan inceledigimde mutlaka sorunları oluyor ama inan benden başka kimse farkedemedi özellikle söylüyorum bak şurası kötü diye ama saçmalama pskopat olmuşsun diyo etrafımdakiler:)ama ilk başlarda öyleydim bende çok inceliyodum:)

Aynı psikopatlııı ben yapıyorum annem kaçtı yanımdan ehehehehe (= ister istemez mukemmel olsun istiyoruz yani ben öyle istiyorum bu yüzdende ordao var burası böylemii kadını çıldırttımmmmm :) He burnuma ufak ufak vurmaları bende yapmıştım şimdi daha dikkatliyim. Ama çevreme artık şurası şölemi diyemiyorum dayak yicem yoksa korkuyorum :utangac:

arkadaşlar merhaba benim burnum yaklask 2 bucuk aylık we burun kemigmin ust kısmı yana doğru sıstı we bu burnumu yamuk gösteriyor ayrıcada ağrı war orda ne yapacagmı şaşırdım ! Neden olduğunu da anlamadım sadece yatarken yorgan çarpmıştı burnuma acaba o problem yaparmı ki? Çok moralim bozuk of!

Çok geçmiş olsun insan panikliyor ufak bişeyde bende öyleydim gerçi 4 ay oldu hala öyleyimm :) resmin olsaydı gerçekten daha fazla yorum yapabilirdik çünkü burun ameliyatı olmuş kişilerde şikayetler hemen hemen aynı olduğu için doktorunlada biran önce görüş kendinede iyi bak :)

hadi ya çok iyi hatırlıyorum burnunu mükemmeldi. Doktorun masaja oldukça önem veriyo ve sorunları masaj yaparak geçiriyo sanırım mutlaka sana da oyle bir şey yapcaktır. Üzülme hemen git bi görsün bakalım ne dicek.
Bu aralar kafayı nazarla bozmuş durumdayım:) acaba öyle bir şey mi oldukiibilmiyorumkismile

Şişliktir o canım ya durup dururken yamulmaz herhalde, benim de mesela önceden kavis daha belirgindi, şimdi azaldı, iki kaşımın arası şişti, şişlikler zaman zaman tekrarlıyor herhalde. Dişinle ilgili falan bir şey yaptırmadın dimi, diş oprasyonları çok tehlikeliymiş burun ameliyatından sonra.

Çok geçmiş olsun insan panikliyor ufak bişeyde bende öyleydim gerçi 4 ay oldu hala öyleyimm :) resmin olsaydı gerçekten daha fazla yorum yapabilirdik çünkü burun ameliyatı olmuş kişilerde şikayetler hemen hemen aynı olduğu için doktorunlada biran önce görüş kendinede iyi bak :)

:) evet canım bende aynı durumdayım saolasın....

Şişliktir o canım ya durup dururken yamulmaz herhalde, benim de mesela önceden kavis daha belirgindi, şimdi azaldı, iki kaşımın arası şişti, şişlikler zaman zaman tekrarlıyor herhalde. Dişinle ilgili falan bir şey yaptırmadın dimi, diş oprasyonları çok tehlikeliymiş burun ameliyatından sonra.

yok tatlım dıs operasyonu gecırmedım ben ama yuksek ses bar ortamında kaldım o yaparmı kı...

hadi ya çok iyi hatırlıyorum burnunu mükemmeldi. Doktorun masaja oldukça önem veriyo ve sorunları masaj yaparak geçiriyo sanırım mutlaka sana da oyle bir şey yapcaktır. Üzülme hemen git bi görsün bakalım ne dicek.
Bu aralar kafayı nazarla bozmuş durumdayım:) acaba öyle bir şey mi oldukiibilmiyorumkismile

nazar hmmm olabılır:)
guzeldı cunku ve herkesten de fena halde ovgu alıyordum ama nolduysa oldu ıste kotulettı bırden ve suan cook AĞRIYOR...:(((( 2 bucuk aydan sonra agrıması cok garıp ama bılemıyorum yaa

yok tatlım dıs operasyonu gecırmedım ben ama yuksek ses bar ortamında kaldım o yaparmı kı...

Yok canım yapmaz. Vücudunda ödem vardır, nasıl bazen yüzür şişer, o şekilde burnun şişmiş olabilir, sen yine Sadullah Bey'e görün ama kalıcı birşey olduğunu sanmıyorum. Bir de çok güneşde kalmak da şişiriyor galiba burnu, ben geçenlerde kremsiz şapkasız çıktım şişliklerim arttı. Ondanda olabilir bak.

nazar hmmm olabılır:)
guzeldı cunku ve herkesten de fena halde ovgu alıyordum ama nolduysa oldu ıste kotulettı bırden ve suan cook AĞRIYOR...:(((( 2 bucuk aydan sonra agrıması cok garıp ama bılemıyorum yaa

Ağrı da mı var, bahar alerjin falan var mı canım, o da etkileyebilir bak. Burnunun şiş olduğu tarafının içi de şiş mi?

Yok canım yapmaz. Vücudunda ödem vardır, nasıl bazen yüzür şişer, o şekilde burnun şişmiş olabilir, sen yine Sadullah Bey'e görün ama kalıcı birşey olduğunu sanmıyorum. Bir de çok güneşde kalmak da şişiriyor galiba burnu, ben geçenlerde kremsiz şapkasız çıktım şişliklerim arttı. Ondanda olabilir bak.

aa kremsız sapkasız mı ben hıc sapka takarak cıkmadım kı???
kac aylıkkı canım ya bır aydan sonra gunese cıkılabılır yazıyordu ama nette???
ben arada gunes kremı surerek cıkıyorum ama bazen unutabılıyorum da sapkayıysa hıc takmıyorum acaba gunes kemıgımımı yamulttu

Back
X