Ağrı da mı var, bahar alerjin falan var mı canım, o da etkileyebilir bak. Burnunun şiş olduğu tarafının içi de şiş mi?
yok canım sıs degıl dısa dogru sıstıgımı yamuldugunu mu anlamadıgım o kemık agrıyor sen sadullah beye mı oldun amelıyatını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı da mı var, bahar alerjin falan var mı canım, o da etkileyebilir bak. Burnunun şiş olduğu tarafının içi de şiş mi?
aa kremsız sapkasız mı ben hıc sapka takarak cıkmadım kı???
kac aylıkkı canım ya bır aydan sonra gunese cıkılabılır yazıyordu ama nette???
ben arada gunes kremı surerek cıkıyorum ama bazen unutabılıyorum da sapkayıysa hıc takmıyorum acaba gunes kemıgımımı yamulttu
:)) Ay kemiği nasıl yamultsun güneş:) Ödem yapar sadece. Kemiğin yamulmamıştır canım ya, resmin olsa daha iyi anlardık aslında.
yok canım sıs degıl dısa dogru sıstıgımı yamuldugunu mu anlamadıgım o kemık agrıyor sen sadullah beye mı oldun amelıyatını
Evet canım ben de Sadullah beye oldum.
ne zaman oldun bu hafta yurt dısında dedıler acmadı telefonlarını bır turlu ulaasamadım ınsallah yarın ulasırım yaa sınır oldummmmmmmmmmmm!!!!!!!!
4 te gıdıyorum ınsallah doktora bugun bakalım ne dıyecek merakla beklıyorummmm[/QUOTE
Olumlu düşün lütfen! Hadi duacınız :Saruboceq:
4 te gıdıyorum ınsallah doktora bugun bakalım ne dıyecek merakla beklıyorummmm
crazy 46 sendemi sadullah beyin hastasıydın???benimde dün bandajları aldı kemer var ama şişlikten geçiçek dedi(
saolun arkadaslar valla bır an fena korkmustum ama:)
ama ıyıymıs sukurler olsun....
saolun arkadaslar valla bır an fena korkmustum ama:)
ama ıyıymıs sukurler olsun....