moralim bozuk kemigim şişti

Ağrı da mı var, bahar alerjin falan var mı canım, o da etkileyebilir bak. Burnunun şiş olduğu tarafının içi de şiş mi?

yok canım sıs degıl dısa dogru sıstıgımı yamuldugunu mu anlamadıgım o kemık agrıyor sen sadullah beye mı oldun amelıyatını

aa kremsız sapkasız mı ben hıc sapka takarak cıkmadım kı???
kac aylıkkı canım ya bır aydan sonra gunese cıkılabılır yazıyordu ama nette???
ben arada gunes kremı surerek cıkıyorum ama bazen unutabılıyorum da sapkayıysa hıc takmıyorum acaba gunes kemıgımımı yamulttu

:)) Ay kemiği nasıl yamultsun güneş:) Ödem yapar sadece. Kemiğin yamulmamıştır canım ya, resmin olsa daha iyi anlardık aslında.

ne zaman oldun bu hafta yurt dısında dedıler acmadı telefonlarını bır turlu ulaasamadım ınsallah yarın ulasırım yaa sınır oldummmmmmmmmmmm!!!!!!!!

Benim 22 gün oldu. Evet canım yurtdışında ama yarın geliyor galiba, yarın git istersen yanına.

crazy 46 sendemi sadullah beyin hastasıydın???benimde dün bandajları aldı kemer var ama şişlikten geçiçek dedi:((

crazy 46 sendemi sadullah beyin hastasıydın???benimde dün bandajları aldı kemer var ama şişlikten geçiçek dedi:((

evet canım bende sadulah beyın hastasıyım bende de vardı bılıyormusun o sorun benım 2 bucuk ay oldu ara sıra o kemer cıkar ıner anlamadım gıttı:) demekkı sıslık gercekten...

buarada doktora gıttım ve bır seyımın olmadıgını soyledı agrıyor dedım olabılırmıs anormal bırsey yok hersey yolunda dedı ıcım rahatladı 2 gundur geızıyordum bı turlu fırsat bulamadım gırmeye:)))
bugunde bır arkadasımın elı gozume gırdı mılımle burnuma carpmasından kurtardım belkı degmıstır ama gercı degse hıssederdım ama yani sonucta off bu burnum resmen pamuk ıplıgıne baglı heran tehdıt altında yaw bır sagsalım atlatsam su 6 ayı.....

tatlışlar heeeeeeeeepinize geçmiş olsunnn öptüm çok zemuszemus Sadullah beyi bende düşünüyorum ama henüz gidemedim okulum dolayısıyla bilmiyorumkismile diyorum ki acaba haziran 6sından sonra randevu alsam ameliyat tarihini bana ne kadar süre için de verebilir kızlar ?

Back
X