- Emoji Skoru
- 31.421
- Puanlar
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerek var mı böyle bir şeye? Danteyi sallamayan eşini mi sallayacsk Allah aşkına. Yapması gereken tek şey engellemek. Ama konu sahibi yarım saat konuşmuş. Demek ki o kadar da rahatsız olmamışSize bir daha yazar kesin o zaman direkt deyin ki ben dante16’nın eşiyim böyle aptal muhabbetlerle eşime yazamazsınız aksi halde hukuki yaptırıma gideceğiz diye. Bir tırssın.
Tek kelime yazmadan engellemen gerekirdi.Kızlar eski sevgilimin sevgilisi yazmış bana instadan, anlaşana kadar bir yarım saat geçti. Kıza dedim ki ben evliyim neyin peşindesin güya o adamın hesabında beni bulmuşmuş kurcalarken. Bana sorular sordu bu adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım falan. Çok kötü oldum hiç iyi değilim. Salak salak ben açıklarken fotolar falanda attı. O kadar gereksiz ve kötü ki
Çeyizime almıştım ama içime sinmedi, kullanmadan iade edip üst sürümünü aldım.Ürün mü alıyo eski sahibinden yorum istiyor biraz tuhaf![]()
Evlisin, iki tane salak için evliliğini riske atmaya değmez, engelle geç.Kızlar eski sevgilimin sevgilisi yazmış bana instadan, anlaşana kadar bir yarım saat geçti. Kıza dedim ki ben evliyim neyin peşindesin güya o adamın hesabında beni bulmuşmuş kurcalarken. Bana sorular sordu bu adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım falan. Çok kötü oldum hiç iyi değilim. Salak salak ben açıklarken fotolar falanda attı. O kadar gereksiz ve kötü ki
Normal mi sizce bu siz düşünerek yorum yapmıyorsunuz bence çoğu konuda direk asarım keserim misali gerçek hayattan uzak takılıyor cümleleriniz .Valla ben böyle durumlarda karşı tarafı bilerek huzursuz ediyorum
Yani nasıl?
İşte adam sanki beni unutamamış, uzun süre daha peşimde koşmuş ve beni saplantı yapmış gibi bir vibe veriyorum
Seni arayan kadın delirsin dursun, acaba unutamadı mı diye
Seni arama terbiyesizliği gösteriyorsa bunu hak ediyor
Bir de bana sorular soran olmuştu, ne iş yapıyorum, nerdeyim gibi. Direkt aynı soruları kendine sormuştum, kendimle ilgili sorulara da cevap vermemiştim
Kadın telefonu kapattığında “sorguya çekmek için aradım ama o beni sorguya çekti” farkındalığı yaşamıştır ahahahjajajajjajajkajakak
Ben böyle davrandığımda evli değildimNormal mi sizce bu siz düşünerek yorum yapmıyorsunuz bence çoğu konuda direk asarım keserim misali gerçek hayattan uzak takılıyor cümleleriniz .
Kocasına saygısızlık direk cevapsız bırakılmalı konu sahibi evli bi kadın bu şekil konuşma yapması eşinden önce kendine saygısızlık olur. Eşi böyle bi davranışı karısı için ölen biten peşinde koşan biri vibesini hak eder mi
Tamam konu sahibi evli ve yaptığı şeyi anlatmış sizin cevap bekar birinin yaptığı şey yani konu sahibinin alacağı fikir yok içinde .Ben böyle davrandığımda evli değildim
Şimdi de eşine saygısına detay vermeyebilir ama başka imalı cümlelerle de karşı tarafı huzursuz etmek hakkı
Karşıdaki kadın da varoş varoş davranıp bilgi almaya çalışmasaymış
Ben de diyorum ki aleni olmasa da karşıdaki kadını huzursuz ederdim ben olsamTamam konu sahibi evli ve yaptığı şeyi anlatmış sizin cevap bekar birinin yaptığı şey yani konu sahibinin alacağı fikir yok içinde .
Yapmamış işte kendı kötü olacak bi durumda kalmışBen de diyorum ki aleni olmasa da karşıdaki kadını huzursuz ederdim ben olsam
Eşini rahatsız edecek bir cümle kurmadan
Niye ağzının payını verip engellemedin, nispet yapmak için fotoğraf atmış egosu tatmin olmuş buna müsaade etmemeliydinizKızlar eski sevgilimin sevgilisi yazmış bana instadan, anlaşana kadar bir yarım saat geçti. Kıza dedim ki ben evliyim neyin peşindesin güya o adamın hesabında beni bulmuşmuş kurcalarken. Bana sorular sordu bu adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım falan. Çok kötü oldum hiç iyi değilim. Salak salak ben açıklarken fotolar falanda attı. O kadar gereksiz ve kötü ki
Konuyu gayet açık yazdım canım bu kız beni 2-3 aydır instadan öyle istek atıp çıkarıyordu dün gece yazdı bana gece 2 gibi bende anlamak için kimdir neyin nesi ne alaka o nedenle yarım saat bunu anlamak ile geçti, ben yapı olarak insanları üzüp kırmayı sevmiyorum kendimde çok etkileniyorum.. yani içimi döktüm bana bu şekilde sordu yazdı işteKonu sahibi sabahın beşinde konu açmışsın, o kadar insan konunu önemseyip yazmış senden eser yok..
Çok rahat geldin bana..
Yarım saat anlamaya çalıştım çünkü kendisi oyaladı isim verdi diyelim bende ne alaka hangi bilmem kim diye gibi gibiYa gerek var mı böyle bir şeye? Danteyi sallamayan eşini mi sallayacsk Allah aşkına. Yapması gereken tek şey engellemek. Ama konu sahibi yarım saat konuşmuş. Demek ki o kadar da rahatsız olmamış
Hiç beklemediğim bir şeydiNiye ağzının payını verip engellemedin, nispet yapmak için fotoğraf atmış egosu tatmin olmuş buna müsaade etmemeliydiniz