eşimle konuştum cnm niye kararları tek veriyosun diye tavrı çok sert oluyor bende pasif kalıp cvp vermiyorum oğlumda uyumamıştı daha kapandım odama sabaha kadar ağladım çaresizlik çok kötü ağrım olduğu zaman bile söyleyemiyorum bi senmisin hamile diyen bi adam
kendınızı bu denlı uzmeyın lütfen dogumunuza gunler kalmıs cok zararlı..eşimle konuştum cnm niye kararları tek veriyosun diye tavrı çok sert oluyor bende pasif kalıp cvp vermiyorum oğlumda uyumamıştı daha kapandım odama sabaha kadar ağladım çaresizlik çok kötü ağrım olduğu zaman bile söyleyemiyorum bi senmisin hamile diyen bi adam
kızlar moralim çok bozuk kısaca anlatacağım siz sordukça ayrıntılara girerim.ben 6 yıllık evliyim 1 oğlum var ve 9 aylık hamileyim.eşimin ailesi ile kışları birlikte yazları ayrı oturuyoruz
dün akşam yemekten sonra annemleri aradım bayrama gelin artık taha özledi dedim bayrama siz geliyonuz ya dedi eşimle konuşulmuş karar verilmiş bana uygulamak kalıyo...
dediğim gibi 9 aylık hamileyim inanın evde zor yürüyorum bazen oğluma bakmakta bile zorluk çekiyorum. telefonu kapadım eşime ben nasıl gidicem 300 km bu halimle dedim açtı ağzını yumdu gözünü bende beni düşünmeyeni hiç düşünmem ben gelmiyorum dedim oda bana sen babanda kalırsın dedi oğlumu alıp gidecekmiş ben bayramda hem kocaswız hemda yavrusuz kalacakmışım daha yazamıyorum yine sinirlendim korkuyorum erken doğum olacak diye
benim zoruma giden kararları hep ben en son duyarım çok zoruma gitti çok
zaten gitmeyi düşünmüyorum ama oğlumu götüreceği için biraz burukum
giderse asla aramam ne onu nede annesini. bayramda şimdiye kadar onlara hiç birşekilde tepkim olmadı yüz buldular
dua ediyoeum inş. o yokken doğururumda vicdan azabı çeker
esin cok dusuncesizlik etmis canim 300 km yol az degil cunku..ya yolda sancilansan bunlari dusunmesi lazim kesinlikle sen haklisin..benim esimin ailesi cok uzakta oturmuyor arabayla 20 dakikalik yol ama yinede bayramda gitmeyelim biryere ne olur ne olmaz dedi..ben gidelim dedim ama o korkuyor araba sarsar seni bisey olur falan diyor..senin esininde bunlari dusunmesi lazim...bazen sacmalayabiliyor bu erkekler iste boyle sen uzme kendini ..bebisinde hissediyor cunku senin hissettiklerini o da orda huzursuz oluyor yazikkkk....:çok üzgünüm:
mehaycım valla çok acayip bunalimdayım hiçbir zaman eşimden destek görmedim beni değil kendi bebeğini düşünmüyor inan içim çok acıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?