Moralim bozuk.(((((

Iste dedigim gibi güzelim...her zaman iylikle güzellikle konusmak ise yaramiyor...bazen piskopat olmak lazim...

Esin cok kaba ve anlayissiz bir insanlmaz:....böylesine anladigi dilden konusacaksin...

Ama simdi degil...bebegin olduktan sonra....

zaten gitmeyi düşünmüyorum ama oğlumu götüreceği için biraz burukum
giderse asla aramam ne onu nede annesini. bayramda şimdiye kadar onlara hiç birşekilde tepkim olmadı yüz buldular
dua ediyoeum inş. o yokken doğururumda vicdan azabı çeker

kendınızı bu denlı uzmeyın lütfen dogumunuza gunler kalmıs cok zararlı..
suan sadece bebegınızı ve kendı saglıgnıız dusunun psıkolojınızı bu sorunlarla etkılemeyın kı kendınızı doguma hazırlayın..
suan gebelıkden dolayıda sanırım bıraz duygusalsınız ..
agrınız oldug zaman cıglıgı basın bence sız cekıyosanız onada cektırın cocugu sız tek basınıza yapmadınız kı ..

kızlar sağolun sizinle paylaşmak iyi geldi birilerinin beni anladığınıı bilmek çok güzel hepinizi seviyorum

esin cok dusuncesizlik etmis canim 300 km yol az degil cunku..ya yolda sancilansan bunlari dusunmesi lazim kesinlikle sen haklisin..benim esimin ailesi cok uzakta oturmuyor arabayla 20 dakikalik yol ama yinede bayramda gitmeyelim biryere ne olur ne olmaz dedi..ben gidelim dedim ama o korkuyor araba sarsar seni bisey olur falan diyor..senin esininde bunlari dusunmesi lazim...bazen sacmalayabiliyor bu erkekler iste boyle sen uzme kendini ..bebisinde hissediyor cunku senin hissettiklerini o da orda huzursuz oluyor yazikkkk....:çok üzgünüm:

Allah korusun canim boyle dusunme olan yine sana olur cunku.....

mehaycım valla çok acayip bunalimdayım hiçbir zaman eşimden destek görmedim beni değil kendi bebeğini düşünmüyor inan içim çok acıyoo

mehaycım valla çok acayip bunalimdayım hiçbir zaman eşimden destek görmedim beni değil kendi bebeğini düşünmüyor inan içim çok acıyoo

haklisin canim seni cok iyi anliyorum..ne olur sanki bizler hamileyken daha anlayisli olsalar dimi??ama huy iste degismiyor.....

kızlar bu arada akşama amcamın kızına iftara davetliyiz ama hiç gitmek istemiyorum gelemicem dedim hazırlandım dedi kocikle kavga ettik dedim belki getirmez dedim eşi eşimi aramış geliyomusunuz diye bana soracaklarmış herşeyiz kararını ben veriyorum herşeyi bana soruyo ya iyica gıcık oldum ya ne yapayım gidelim mi gitmeyelim mi gitmezsek ayıp olacak gidersek eline koz vermiş olcam kendi akrabana gidiyon diye gerçi öle bişey dermi bilmiom çünkü onlar ist içide oturuyo...

taham şekerım zaman zaman hepımız yaşıyoruz bıtanem benım eşimde oğlumu hamleyken efendım babam yanlız dıye onlara gıttık hıç ıstemedım halde kayınvalıdem memeleketıne gıtmiştı.yetmıyo gıbı çoook ağırlaşmama rağmen sabah 7da kalk beyefendıyı kahvaltıymış neyse başinı ağırıtmayım ona söylıyınce eşimde üzülüyordu ama kıramam dıye susuyordu yanlız hayatım yaşarken öğrenıyosun bende senın gıbı hep ıyı nıyetle sustum habukı çokta fenayım sora baktım olmuyo şimdı hiç kımseyı yuz vermıyorum benım haberım olmadan hiç bir yere gıdılemez.mucadıle ettım .ama tatlım senın bebeişin var şimdı sadece kafana takma ve onlarla gıtme ona inat ailenle çokk guzel bı bayram geçırmeyı çaliş ınankı o senın önemsemedını hıssettınde kendını gelecek bu durumden çok memnun oldunu göster ve bol bol dınlen.

yok tatlım akşam gıdın bence yazık hazırlık yapmiştır ama sen uzuluyomuşsun gıbı görünme kocanada ıyı davran sadece ben budurumda bebişim risk atamam gelemem siz gıdebılırsınız de .

elimde değil kafaya takmamak zaten gidersen git dedim oğlumu bıraksın gitsin otursun bayram günü anasının dibinde daha öncede dedim eğer karar vermeden önce bana sorsaydı yata yata yine giderdim ailesiyle problemim yok zaten giderse aramıcam ne kandisini nede anasını

zaten en git ben gidemem dedim diye kavga ettik başka yere olsa çoktan hazırlarsın bavulunu dedi bide ekmek almaya bakkala gidemiyorum annem 5 dk uzağımda gitmeyeli 15 gün olmuş dediği lafa bak

Erkekler çok düşüncesiz oluyor cnm...mafoldumbenben de yıllarca mücadele ede ede düzeltebildim...olaylara çok düz bakıyorlar maalesef...annesine demeliydi ki, biz gelemeyiz, doğum çok yakın, istiyorsanız siz gelin...ama erkekler anneleri bişey dedi mi boyunları kıldan ince oluyor...bence tavır koy...doğum olursa beni babam-anam mı götürecek, ben senin yanımda olmanı istiyorum, kurban bayramına beraber gideriz falan de...annen çok özledyse torununu buraya gelsin görsün... gibi bişeyler söyle cnm...sen sustukça her şey normalmiş gibi algılanır...ve hep böyle devam eder...:1closedeyes:kocanın aklı ermiyor da annesi de mi düşünemiyor hayret bişey...:mymeka:

taham okuduklarım karşısında şaşırdım inankii...eşin nsl böyle düşüncesiz olabilir....sonuçta sen ikinizin bebişini taşıyorsun hadi yolda bi aksilik olursa..._?gerçekten eşinin tavrına bi anlam veremedim...300 km.az bir yol değilki...nasıl o kadar yolu gidebilesin...şuan beni 5 10 dk.mesafe bile daraltıoooo....kusura bakma ama eşin acaip düşüncesiz...tamam anneci olabilir ama burda bir bebişin hayatıda söz konusu.....kayınvalidende o kadar özlediyse kendi gelsin...oda bi ilginç.....nese ben yazdıkça sinerleniorum...
üzme kendini canım bırak gidiosa gitsin sende tadını çıkar ve o olmadanda bayramı geçirebileceğini yalnız kalabileceğini ona muhtaç olmadığını görsün....bence eşinin karşısında pasif kalma....

bence hiiiiiiç takma kafana sen annenlerle güzel bi bayram geçir taha ile de konuş ağlasın yaygara yapsın son anda gitmesin babasıyla. giderse de dayan artık bi kaç gün keyfini çıkar bayramı bayram gibi geçir ailenle canım stres yapma hiç ve kocişe de belli etme çok memnunmuş gibi görün bence

ya gelde böyle kaynanaya vede kocaya sinir olma kaydirigubbakcemile

böyle bir adama ikinci cocugu asla dogurmazdim ben ,yerinde olsam lmaz:

ne kadar anlayissiz insanlarmis yha yuhh ! akannehir

insan 20 dakika bir oturdugu yerde oturamiyor ,arabada nasil oturucakmissin

kaynanaya ne demeli ,zaten geliceksiniz bayram sonrasi ne diye cagirirsin oraya hayret bisey

su mubarek gunlerde Allaha sigin canim,Allah onlara vicdan versin

Son düzenleme:
Ay Allahım ne sinir bi durum!!
Zehir'e katılıyorum. Ben olsam 2. yi doğurmazdım, sanki sadece sizin bebeğiniz. Hadi sizi düşünmüyor, bebeğin sağlığı da mı önemli değil onun için. Ya yolda sancınız tutarsa, ya ailesinin olduğu yerde doğum başlarsa? Size sormadan nasıl gidelim der? belki hamileliğinizin son günlerini huzurlu bi şekilde evde geçirmek istiyosunuz. Bi bayram da görmeyiverseler ölmezler herhalde. Torun özlemi bahane mi nedir?

Siz de ailenizle tatilinizi yapın, eşinize de tavrınızı koyun. 6 yıllık evlilik 2 çocuk varken annesinin sözünden mi çıkamıyor beyefendi hala!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…