Erkekler çok düşüncesiz oluyor cnm...mafoldumbenben de yıllarca mücadele ede ede düzeltebildim...olaylara çok düz bakıyorlar maalesef...annesine demeliydi ki, biz gelemeyiz, doğum çok yakın, istiyorsanız siz gelin...ama erkekler anneleri bişey dedi mi boyunları kıldan ince oluyor...bence tavır koy...doğum olursa beni babam-anam mı götürecek, ben senin yanımda olmanı istiyorum, kurban bayramına beraber gideriz falan de...annen çok özledyse torununu buraya gelsin görsün... gibi bişeyler söyle cnm...sen sustukça her şey normalmiş gibi algılanır...ve hep böyle devam eder...:1closedeyes:kocanın aklı ermiyor da annesi de mi düşünemiyor hayret bişey...:mymeka:
ben kocaman bir yuh demek istiorum esinize ne kaynananiza .
taham okuduklarım karşısında şaşırdım inankii...eşin nsl böyle düşüncesiz olabilir....sonuçta sen ikinizin bebişini taşıyorsun hadi yolda bi aksilik olursa..._?gerçekten eşinin tavrına bi anlam veremedim...300 km.az bir yol değilki...nasıl o kadar yolu gidebilesin...şuan beni 5 10 dk.mesafe bile daraltıoooo....kusura bakma ama eşin acaip düşüncesiz...tamam anneci olabilir ama burda bir bebişin hayatıda söz konusu.....kayınvalidende o kadar özlediyse kendi gelsin...oda bi ilginç.....nese ben yazdıkça sinerleniorum...
üzme kendini canım bırak gidiosa gitsin sende tadını çıkar ve o olmadanda bayramı geçirebileceğini yalnız kalabileceğini ona muhtaç olmadığını görsün....bence eşinin karşısında pasif kalma....
ya gelde böyle kaynanaya vede kocaya sinir olma kaydirigubbakcemile
böyle bir adama ikinci cocugu asla dogurmazdim ben ,yerinde olsamlmaz:
ne kadar anlayissiz insanlarmis yha yuhh ! akannehir
insan 20 dakika bir oturdugu yerde oturamiyor ,arabada nasil oturucakmissin
kaynanaya ne demeli ,zaten geliceksiniz bayram sonrasi ne diye cagirirsin oraya hayret bisey
su mubarek gunlerde Allaha sigin canim,Allah onlara vicdan versin
Ay Allahım ne sinir bi durum!!
Zehir'e katılıyorum. Ben olsam 2. yi doğurmazdım, sanki sadece sizin bebeğiniz. Hadi sizi düşünmüyor, bebeğin sağlığı da mı önemli değil onun için. Ya yolda sancınız tutarsa, ya ailesinin olduğu yerde doğum başlarsa? Size sormadan nasıl gidelim der? belki hamileliğinizin son günlerini huzurlu bi şekilde evde geçirmek istiyosunuz. Bi bayram da görmeyiverseler ölmezler herhalde. Torun özlemi bahane mi nedir?
Siz de ailenizle tatilinizi yapın, eşinize de tavrınızı koyun. 6 yıllık evlilik 2 çocuk varken annesinin sözünden mi çıkamıyor beyefendi hala!
ben senin yerinde olsam bayramda hiçbir yere gitmez evimde otururdum.o da seni düşünmekten bayramın tadını almazdı.ne kadar sorumsuz olursa olsun vicdanı rahat bırakmazdı onu.bu şekilde intikamımı alırdım.
zaten gitmeyi düşünmüyorum ama oğlumu götüreceği için biraz burukum
giderse asla aramam ne onu nede annesini. bayramda şimdiye kadar onlara hiç birşekilde tepkim olmadı yüz buldular
dua ediyoeum inş. o yokken doğururumda vicdan azabı çeker
elimde değil kafaya takmamak zaten gidersen git dedim oğlumu bıraksın gitsin otursun bayram günü anasının dibinde daha öncede dedim eğer karar vermeden önce bana sorsaydı yata yata yine giderdim ailesiyle problemim yok zaten giderse aramıcam ne kandisini nede anasını
kızlar moralim çok bozuk kısaca anlatacağım siz sordukça ayrıntılara girerim.ben 6 yıllık evliyim 1 oğlum var ve 9 aylık hamileyim.eşimin ailesi ile kışları birlikte yazları ayrı oturuyoruz
dün akşam yemekten sonra annemleri aradım bayrama gelin artık taha özledi dedim bayrama siz geliyonuz ya dedi eşimle konuşulmuş karar verilmiş bana uygulamak kalıyo...
dediğim gibi 9 aylık hamileyim inanın evde zor yürüyorum bazen oğluma bakmakta bile zorluk çekiyorum. telefonu kapadım eşime ben nasıl gidicem 300 km bu halimle dedim açtı ağzını yumdu gözünü bende beni düşünmeyeni hiç düşünmem ben gelmiyorum dedim oda bana sen babanda kalırsın dedi oğlumu alıp gidecekmiş ben bayramda hem kocaswız hemda yavrusuz kalacakmışım daha yazamıyorum yine sinirlendim korkuyorum erken doğum olacak diye
benim zoruma giden kararları hep ben en son duyarım çok zoruma gitti çok
zaten k.validem istiyo gitmemizi tahayı çok özlemiş geçen akşam konuşmuştum şaka karışık siz gelirsiniz dedi anne bennasıl geleyim bu halimle dedim o zaman torunumla oğlumu gönder çok özledim dedilmaz: ben bayramda burda kalacakmışım onlar orda ailecek bayram geçirecek valla çok boralim bozuk ianaın yazarken bile ağlıyorum...
cnm kurban bayramına gitmemize gerek yok çünkü zaten bereber oturuyoruz onlar yazı yaylada geçiriyo ve bayramdan snr hemen dönecekler yani 1 hafta snr ve yine yaza kadar beraberiz
hadi onuda geçtim gelin doğum yapacak gideyim bi eksiği varmı bakayım yollara düşürmeyim demiyo sen gelmezsen oğlumla torunumu gönder diyolmaz:
ayyy allahimmmm ayyy cok sinirlendmmmklava: klava:
ay ne bicim adammÇok üzgünüm çoook
tatlimm sen direk yaparmisin degil yapacaksin tarzinda konusarak ne sen gideceksin neden cocugumu gotureceksin eger gelmek istiyorlarsa onlar gelecek konu kapandi dee ve yanindan ayril oda ister bir yerlerini yirtsin ne hali varsa gorsun sikiysa gitsin hada hadi sikiysa git de valla adami taslarlar 9 naylik kadini birakip gitmek istemis ve karisi savmayinca sorun cikmis diye SAKIN TAVIZ VERME VE UZULMEE ASLA GIDEMEZ HELE COCUGUNU ASLAAAA GOTUREMEZZZ COK SINIRLENDIM YAAAklava: klava: klava: KALAS KUSURA BAKMA AMA RESMEN KALASS klava: klava: birazda sinirliydim umarim seni kirmadim :utangac:
kiz bir yere not alacagim unutmayim diye sonra ozelden soracagim yoladinmi o kocayi diye eger yoladinsa varip sacini basini ben yolacam beni burda delirtmeee yawwwlmaz: "hosttt artikk yeter" demeyii billll !!!,,, senle yasayan insanlar bir hafta sonrada geleceklermis af edersinde esin ne halt edmeye gidecekmis??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?