- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
birkaç gecedir rüyamda 5 yıl önceki sevgilimi görüyorum. o daha önce aklıma hiç gelmemişti ama rüyamda onu gördükten sonra hayatım boyunca edindiğim birkaç erkek arkadaşım geçti aklımdan. ve kendimi birdenbire çok yalnız hissetmeye başladım. neden bilmiyorum ama sosyal ağdan hepsinin profillerine girdim. hepsinin de profil resimderinde kız arkadaşlarıyla fotoları vardı.
kendimi tutamadım ağlamaya başladım.
hepsinden ben ayrılmak istemiştim. hepsi de intikamcı oldular beni ayrılık sürecinde kırmaya çalıştılar. fakat hepsi de benden hemen sonra edindikleri kız arkadaşlarıyla uzun ilişki içerisindeler. ve galiba da birbiriyle hepsi iyi geçiniyor.
onlar adına mutlu oldum ama kendime ağlıyorum. niçin ağladığımı bilmiyorum ama çok güceniyorum. iyi bir ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu durumla nasıl baş edebilirim?
kendimi tutamadım ağlamaya başladım.
hepsinden ben ayrılmak istemiştim. hepsi de intikamcı oldular beni ayrılık sürecinde kırmaya çalıştılar. fakat hepsi de benden hemen sonra edindikleri kız arkadaşlarıyla uzun ilişki içerisindeler. ve galiba da birbiriyle hepsi iyi geçiniyor.
onlar adına mutlu oldum ama kendime ağlıyorum. niçin ağladığımı bilmiyorum ama çok güceniyorum. iyi bir ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu durumla nasıl baş edebilirim?