Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebeklerin içinde ölmüş falan olmaz..çünkü daha keseleri bile oluşmamış durumda..kalp atışları da yok henüz..şu an hücre kümesi durumundalar...beta hcg 1000-1500 ü bulunca kese görülebilir..2 hafta sonra da kalp atışları görülür ...
canım üzülme panik yapma hemen yükselmiş değerin iki gün sonra tekrarla testi inşallah herşey yolunda gider
Yaklaşık iki katı derler, en az iki katına çıkması lazım diye birşey yok. Seninki de yaklaşık iki katı, üzme bence kendini. Hayırlısı olsun..
ben bi de şeyi erak ediyom....mesela bugün 50 diyelim yarın 100 öbür gün 200 mü gidiyo yoksa iki günde bir mi katlanıyo mesela bugün elli iki gün sonra 100 gibi....
anam sen de doktor olmuşun haaaminumum 24 saatte bir maximum 72 saatte bir katlanması beklenir canım..
anam sen de doktor olmuşun haaa![]()
Yaklaşık olarak 2'ye katlanmış,bence iyi gidiyorsun.
Herkesinki farklı olabiliyor canım,sıkma canını...14.günde tekrar yaptır tahlil,bakalım onasıl çıkacak...
Her şey gönlünce olsun..
canım sen nıye bu kadar taktın sahsen anlamadım daha adet olmana warmıs mesela o deger 3 haftalıkd eger sabırsızlıktamöık yaptırdın kan tahlılını anlamadım
Arkadaşım değerin katlanmış bu iyiye işaret
ama tabi doktorunla konuşman en mantıklısı
kanamanda yokmuş bak buda güzel
inşallah değerin dahada yükselir
Allah yardımcın olsun
canım benim 11 gün 49 du 14gün 322 oldu. ve hamileydim ama10 haftalık düştü..bence hamilesin...cumartesi tekrarla bence... ama doktorlar sağlıklı gebelik için 12.dün değerini daha yüksek istiyor diye biliyorum. bence moral bozmak için erken...
canım benim 11 gün 49 du 14gün 322 oldu. ve hamileydim ama10 haftalık düştü..bence hamilesin...cumartesi tekrarla bence... ama doktorlar sağlıklı gebelik için 12.dün değerini daha yüksek istiyor diye biliyorum. bence moral bozmak için erken...