• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozukk

Yaklaşık iki katı derler, en az iki katına çıkması lazım diye birşey yok. Seninki de yaklaşık iki katı, üzme bence kendini. Hayırlısı olsun..

Canım bebeklerin içinde ölmüş falan olmaz..çünkü daha keseleri bile oluşmamış durumda..kalp atışları da yok henüz..şu an hücre kümesi durumundalar...beta hcg 1000-1500 ü bulunca kese görülebilir..2 hafta sonra da kalp atışları görülür ...

ben bi de şeyi erak ediyom....mesela bugün 50 diyelim yarın 100 öbür gün 200 mü gidiyo yoksa iki günde bir mi katlanıyo mesela bugün elli iki gün sonra 100 gibi....

canım üzülme panik yapma hemen yükselmiş değerin iki gün sonra tekrarla testi inşallah herşey yolunda gider

Canım bebeklerin içinde ölmüş falan olmaz..çünkü daha keseleri bile oluşmamış durumda..kalp atışları da yok henüz..şu an hücre kümesi durumundalar...beta hcg 1000-1500 ü bulunca kese görülebilir..2 hafta sonra da kalp atışları görülür ...

anladım canım saol...a.s.

ben bi de şeyi erak ediyom....mesela bugün 50 diyelim yarın 100 öbür gün 200 mü gidiyo yoksa iki günde bir mi katlanıyo mesela bugün elli iki gün sonra 100 gibi....

minumum 24 saatte bir maximum 72 saatte bir katlanması beklenir canım..

Yaklaşık olarak 2'ye katlanmış,bence iyi gidiyorsun.
Herkesinki farklı olabiliyor canım,sıkma canını...14.günde tekrar yaptır tahlil,bakalım onasıl çıkacak...
Her şey gönlünce olsun..

canım sen nıye bu kadar taktın sahsen anlamadım daha adet olmana warmıs mesela o deger 3 haftalıkd eger sabırsızlıktamöık yaptırdın kan tahlılını anlamadım

Arkadaşım değerin katlanmış bu iyiye işaret
ama tabi doktorunla konuşman en mantıklısı
kanamanda yokmuş bak buda güzel
inşallah değerin dahada yükselir
Allah yardımcın olsun

canım benim 11 gün 49 du 14gün 322 oldu. ve hamileydim ama10 haftalık düştü..bence hamilesin...cumartesi tekrarla bence... ama doktorlar sağlıklı gebelik için 12.dün değerini daha yüksek istiyor diye biliyorum. bence moral bozmak için erken...

Yaklaşık olarak 2'ye katlanmış,bence iyi gidiyorsun.
Herkesinki farklı olabiliyor canım,sıkma canını...14.günde tekrar yaptır tahlil,bakalım onasıl çıkacak...
Her şey gönlünce olsun..

sağol hayatım evet cumartesi dayanamayacam gene yaptıracam
çok sağol nevincima.s.

canım sen nıye bu kadar taktın sahsen anlamadım daha adet olmana warmıs mesela o deger 3 haftalıkd eger sabırsızlıktamöık yaptırdın kan tahlılını anlamadım

bugün transferin 12. günü değer 46
adetim de 2 gün gecikti
30 unda olmam lazımdı-tatlicadiarzu-

Arkadaşım değerin katlanmış bu iyiye işaret
ama tabi doktorunla konuşman en mantıklısı
kanamanda yokmuş bak buda güzel
inşallah değerin dahada yükselir
Allah yardımcın olsun

sağol guzummmma.s.

canım benim 11 gün 49 du 14gün 322 oldu. ve hamileydim ama10 haftalık düştü..bence hamilesin...cumartesi tekrarla bence... ama doktorlar sağlıklı gebelik için 12.dün değerini daha yüksek istiyor diye biliyorum. bence moral bozmak için erken...

femalexciğim benim 12. gün beta hcg sadece 57 olmasına rağmen çok sağlıklı ve haftalarına göre önde giden bir hamileliğim vardı...Bebeklerin gelişimleri de çok iyiydi..Rahim ağzı yetmezliği yaktı beni...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bişi soram sana değer düşük olması bebeğin sağlıksız olmasını gösterir mi
çünkü kim düşük dediysen kendi değeri için o ilerki hamilelik günlerinde malesef düşük yapmış...senin de düşmüş....çok üzüldümmmmmsenağlama

aynen canım benimde 11 gün 49du ve tuttu benide pıhtılaşma bozukuluğu yaktı. inşallah bidaha yanmayız... bu arada yeni nickin hayırlı olsun...

Back
X