canım merhaba..
benim 11.gün akşamı değerim 522 ydi. bidaha yaptırmadı bile dr um .gerek yok değer gayet iyi dedi.ikiz dedik kesin..yaklaşık 2 hafta sonra keseyi gördük ondan 2 hafta sonrada kalp atışlarını.havalara uçtuk tabi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kalp atışları yavaşlamıştı.2 gün sonra tekarar bakalım çok yavaşlamış dedi. ve malesef 2 gün sonra gittiğimde durmuştu minik kalbi.hiç kanama falanda geçirmedim bende diyordum ki allahım kanama falan yok yolunda herşey allaha şükür..

yani diyeceğim oki değerlere çok takılma bu değer hamilelik hormonunun kana karışımı ile ilgili.demekki seninkide geç karışıyor.öyle düşünelim öyle olsun.ikiye katlaması da güzel bişey.
bak benimki yüksektide ne oldu .. sağlıksız gebeliği vücut taşımak istemiyor ve belkide bize iyilik yapıyor .. çok ağladım çok üzüldüm ama bu cümleyle teselli ediyorum kendimi demekki yavrum sağlıksızdı diyorum.ama değeri düşük olup doğum yapabilen pek çok insan var.sen 2 günde bir testini aynı laboratuarda yaptırarak sonuçlarını takip et.önemli olan yükselsin güzel güzel..
üzme kendini bebişin sıkıntıya girmesin:)