• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozukk

ya ne bilem şekerim heralde benim bi işimde düzgün rayında gitmeyecek...
bi iniş bi çıkış sonra gene iniş....
ben kızımın adını nazlı koymaya karar verdim-tatlicadiarzu-

Allah Allah kız niye hep benden isim çalıyon..kaydirigubbakcemile3

Ben de kızım olursa Naz diye düşünüyordum..opuyorumnanaktan

kızlarrr ben bişe sorcam transfer sonnrası ne kadar nasıl dinlendiniz hep yattınız mı ben sıkılmaya başladıımmm :(

ben olalı beri yollardayım....uçağa bile bindim ..........

naz koymayacam o yiğenimin ikinci adı....
ben nazlı zeynep koyacam
ama baştan bunları düşünmek bana hep uğursuzluk getirdi
hele bi olsun daaa
daha ne isimler buluruz

benim işlemim dün oldu hala yatıyorum ama sıkıldım artık yavaş yvaş kalkıyorum artık inşallah olumsuz etkisi olmaz

yok be anacım benim arkadaş transfer oldu geldiği gibi havuza girdi
biz delirdi diye baktık
sonra da üçüzlere gebe
ne kadar korkarsan o başa geliyo

bi de o var eşim de tatile gidelim diyo 3-4 gün korkuyorum ben denize gidip de girmemek olmaz girerim..ama sonra olmazsa sebep kıçımı kırıp oturmamam mmı oldu derim yine de ben :)

ıdılcım cık yavas yavas gez dolaş gıt tatıle ama dıkka tet.............

canim degerin 10.gün 26 12.gün ise 46 ya çikmis.benim ise 12.gün 23,20 idi 14 gün 48,40 a çikmisti.yavas ilerleyen gebelik dediler.artis olmassa sonlandirilcak dediler.evet suan hamilesin.17.gün 134 e çikmisti.doktorum bu sekilde baslayipta doguma kadar giden hastalarimiz oldu demisti.keseyi görmüstük.sonarada bebegi.ama malesef gelisimi olmadigi kürtaj olmak zorunda kaldim.ama senin degelerin benim ki kadar düsük degil canim.saglikli bi gebelikse zaten biraz zaman sonra belli olur.ama ilerleme olmassa bu bebegin sagliksiz oldugunu gösteriyo ne yazikki.çok üzüldüm günlerce agladim belki biliyosundur durumumu ama canim allahim hakkimizda hayirli olani veriyor.sansliyimki erken teshis edildi.çünkü doktorum devam etse bile sagliksiz ve beden özürlü bi bebek olcakti dedi.hakkinda hayirlisi olsun canim.sakin stres yapma.hatta aktarcidan bugday özü diye bisey var.günde sabah aksam iki kez bir çorba kasigi al.faydasini görceksin demisti bu sitede bulunan bi doktor.ama ben ihmal ettim.sen bi dene bakarsin bebegine faydasi olur.

sağol canımbilgilerin için.....
karnım ağrımıyordu ama stresten karnım regl sancısı gibi ağrıyor

anladım canım
ınsallah hayırlısıyla melegın senınledır
ama ılk okuduguma gore cok erken yapmıssın
neyse allah yardımcımız olsun
ıkı gun gectıyse goguslerın sıs we adet sancısı gıbı bı agrın warsa bebegın sneınle

zaten hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynidir kizlar.

slm ADAM
hamilesin işte biraz mutlu olsana.olması gerekende değerin ikiye katlanması.seninkide katlanmış zaten.:CüvCüv: üzülmede tadını çıkar.tek bebek olduğu için düşük diye biliyorum.mutluluğunu bebeğinle paylaş bence

slm ADAM
hamilesin işte biraz mutlu olsana.olması gerekende değerin ikiye katlanması.seninkide katlanmış zaten.:CüvCüv: üzülmede tadını çıkar.tek bebek olduğu için düşük diye biliyorum.mutluluğunu bebeğinle paylaş bence

bi de ben inansam canım....
inan bi nefes alacam
ama galiba bu akşam gene test yaptıracam 2 gün evvel yaptırdığım aynı yerde bakalım o ne çıkacak

testleri aynı labaratuvarda yaptırmak çok önemli.referans değerleri değişiyor bazen
birde sen erken yaptırmışssın.
12.güne göre 46 iyi.hem neredeyse 2 ye katlamış.

canım merhaba..

benim 11.gün akşamı değerim 522 ydi. bidaha yaptırmadı bile dr um .gerek yok değer gayet iyi dedi.ikiz dedik kesin..yaklaşık 2 hafta sonra keseyi gördük ondan 2 hafta sonrada kalp atışlarını.havalara uçtuk tabi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kalp atışları yavaşlamıştı.2 gün sonra tekarar bakalım çok yavaşlamış dedi. ve malesef 2 gün sonra gittiğimde durmuştu minik kalbi.hiç kanama falanda geçirmedim bende diyordum ki allahım kanama falan yok yolunda herşey allaha şükür..:(
yani diyeceğim oki değerlere çok takılma bu değer hamilelik hormonunun kana karışımı ile ilgili.demekki seninkide geç karışıyor.öyle düşünelim öyle olsun.ikiye katlaması da güzel bişey.
bak benimki yüksektide ne oldu .. sağlıksız gebeliği vücut taşımak istemiyor ve belkide bize iyilik yapıyor .. çok ağladım çok üzüldüm ama bu cümleyle teselli ediyorum kendimi demekki yavrum sağlıksızdı diyorum.ama değeri düşük olup doğum yapabilen pek çok insan var.sen 2 günde bir testini aynı laboratuarda yaptırarak sonuçlarını takip et.önemli olan yükselsin güzel güzel..
üzme kendini bebişin sıkıntıya girmesin:)

he bide 11.gün akşamı 522 olmasına rağmen tek bebekti.buda blastokist olmasıyla ilgiliymiş ..

canım merhaba..

benim 11.gün akşamı değerim 522 ydi. bidaha yaptırmadı bile dr um .gerek yok değer gayet iyi dedi.ikiz dedik kesin..yaklaşık 2 hafta sonra keseyi gördük ondan 2 hafta sonrada kalp atışlarını.havalara uçtuk tabi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kalp atışları yavaşlamıştı.2 gün sonra tekarar bakalım çok yavaşlamış dedi. ve malesef 2 gün sonra gittiğimde durmuştu minik kalbi.hiç kanama falanda geçirmedim bende diyordum ki allahım kanama falan yok yolunda herşey allaha şükür..:(
yani diyeceğim oki değerlere çok takılma bu değer hamilelik hormonunun kana karışımı ile ilgili.demekki seninkide geç karışıyor.öyle düşünelim öyle olsun.ikiye katlaması da güzel bişey.
bak benimki yüksektide ne oldu .. sağlıksız gebeliği vücut taşımak istemiyor ve belkide bize iyilik yapıyor .. çok ağladım çok üzüldüm ama bu cümleyle teselli ediyorum kendimi demekki yavrum sağlıksızdı diyorum.ama değeri düşük olup doğum yapabilen pek çok insan var.sen 2 günde bir testini aynı laboratuarda yaptırarak sonuçlarını takip et.önemli olan yükselsin güzel güzel..
üzme kendini bebişin sıkıntıya girmesin:)

elifciğim öncelikle çok geçmiş olsuna.s.
dilerim allahtan yavrunu sana kavuştursun:1hug:
benim tedavi baştan olumsuz başlayınca ve yaklaşık 2 yıldır sağlık sorunlarıyla boğuşmaktan bitap düştüğüm için hiç umudum yoktukafamçokkarıştı
daha doğrusu kanama da oldu bi gün....
ama meğerse hamilelik oluşmuş....
ben çok stres yaptım
ama inan elimde değildi
şimdi ise umutsuzum....
ama içimi rahatlattın gene de çok teşekkür ederim....delikafadulden

testleri aynı labaratuvarda yaptırmak çok önemli.referans değerleri değişiyor bazen
birde sen erken yaptırmışssın.
12.güne göre 46 iyi.hem neredeyse 2 ye katlamış.

dediğin doğru ama çok vesvese yaptım
wardıysa bile düşmüştür dünden beri:sm_confused:

Back
X