Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvplariniz icin tskler, bide sunu söylemeliyim, ben ailemle yurtdisinda yasiyorum, erkek arkadasim tr' de, ve su anki calistigim isimde memnunum zaten, ama Amerika farkli sanirim bir cok kisi degerlendirmek ister böyle bir firsati, ama dedigim gibi su anki is yerimdende memnunum ve acikcasi oraya gitmekte cesaret ister? Ve bunuda belirletmeliyim neredeyse 29 yasindayim... erkek arakadasim duygusal yönden bakiyor (yengec burcu ister istemez herseye ilk basta duygusal yaklasir) ve benden ayri olmak istemiyor ve ileriye dönük düsünüyor....
Bir konuda fikirlerinizi ögrenmek istedim....Dün bir is teklifi aldim,2-3 seneligine amerikaya gidip ordaki subede caliscak birini ariyorlar....Erkek arkadasima anlattim (6,5 senedir beraberiz), bana ne düsünüyorsun ne yapmak istiyorsun dedi, bende bilmem dedim, bunun üzerine gitmek istiyorsan hemen evlenelim beraber gideriz, yoksa olmaz dedi....hemen evlenemeyecegimizi bunun su an imkansiz oldugunu biliyor, ne biliyim bana böyle bir firsat kac kez gelir ayagina gitmek istiyorsan ok demesini beklerdim....ki zaten o kadar uzaga tek basima gitmek istemem...
Düsündüm ve gitmemeye karar verdim, daha önceden beri istanbulda yasamak istiyordum, dönem dönem türkiyede yasadigim oldu, liseyi ve üniversiteyi almanyada bitirdim ve sunu söylemeliyim buraya hic bir zaman isinamadim kendimi hep bir yabanci gidip hissettim...Amerikada calismak bencede cok iyi bir firsat yasim 22,23 olsaydi kararim farkli olurdu, simdilik 2-3 sene orda olmam gerek diyorlar, bu zaman uzayabilirde, kariyer önemli ama bi yere kadar insani mutlu eder, 40 yasina gelip cevremdekileri görünce ki zaten bazi arkadaslarim evli ve cocuklari var, onlara imrenerek bakmak istemiyorum, bencede isimde bir yerlere gelmek önemli bosuna bunca zaman okuyup master yaptim, ama hayatta daha önemli insani mutlu edicek seylerda var...
ÇOK DOĞRU DÜŞÜNMÜŞSÜN CANIM YERİNDE OLSMA BENDE BUNA KARAR VERİRDİM SANA HAYATTA HEM MUTLU OLMANI DİLİYORUM CANIM:1hug: