Haklısınız bilinçli oldu bebek ama o zaman bu kadar sıkıntı yoktuAhhhh ! Iste o bebeklerin sucu ne ?
Neden sartlar olgunlasmadan ortaya bebek getiriliyor .
Anneanne babaanne birlesip alsalar
Karsiyim yardim etmelerine ama bu gerekli sanki
Allah yardimcin olsun
Rica ediyorum maddi durumunuz duzelmeden ikinci bebegi de mahkum etmeyin !
Tabi ki değersiz olmuyo ama günümüz ile eskiler bir değilikinci el bebek arabası alman bebeğini değersizleştirmez. ben de bebekken annem anlatırdı , hep başkalarının kıyafetlerini giymişim yokluktan. gayette değerliyim, fıstık gibiyim, çok mutluyum...
Benim ailem vakti zamanında elinden gelen yardımı yaptı eşimin ailesi sadece kendilerinin keyfini düşünür yardımcı olmaz zannetmiyorum istememdeSize tavsiyem tutumluanne sitesine bir bakın. Bizde bazı şeyleri ikinci el alıyoruz eşya için ille sıfır olmasına gerek yok. Site çok güvenilir bu arada. Ürünü beğenmezseniz geri gönderip paranızı iade alabilirsiniz.
Şartların olgunlaşma kısmına girmiyorum olan olmuş artık. Ama dışarı falan çıkarken sorun yaşarsınız . Ailelerde destek olacak kimse yokmu ? 400 tl ye ıygun sıfır araç bulabilirsin.
Baston tipi olanlardan alsaniz. Jokerde filan 100 lira.Bebeğim 4 aylık oldu nerdeyse (1 haftası var) ve Hala bir bebek arabası alamadım.
Bende diğer bebekler gibi yavrumu arabaya koyup dışarda gezdirmek istiyorum ama maddi sıkıntılar bir türlü düzelmiyo.
Ve eşimin de bişey yapmaya hiç niyeti yok gibi.
Kirada oturuyorum her yere borcumuz var, bide bebek tam oldu.
Hayır, yavrum gözüme batmıyo ama bunca sıkıntıyla keşke olmasaydı ona konforlu bir yaşam sunamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
İkinci El bebek arabası bakıyorum ama neden ikinci el olsun ki benim bebeğim daha iyisini haketmiyo mu diğer bebekler gibi.
Ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın keşke her sey mümkün olsa ya da sadece bebeğimin ihtiyaçları karşılansa başka bişey istemiyorum
Daha Çok ufak bebeğim 4 aylık sayılırBaston tipi olanlardan alsaniz. Jokerde filan 100 lira.
Benim durumum var çok şükür ama bende ikinci el alabildiğim kadar alıyorum. Üç beş sene kullanılacak seylere şansım varsa yüzlerce lira dökmem gerek Yok. Kendini bu konuda gereksiz yere üzme hiçBebeğim 4 aylık oldu nerdeyse (1 haftası var) ve Hala bir bebek arabası alamadım.
Bende diğer bebekler gibi yavrumu arabaya koyup dışarda gezdirmek istiyorum ama maddi sıkıntılar bir türlü düzelmiyo.
Ve eşimin de bişey yapmaya hiç niyeti yok gibi.
Kirada oturuyorum her yere borcumuz var, bide bebek tam oldu.
Hayır, yavrum gözüme batmıyo ama bunca sıkıntıyla keşke olmasaydı ona konforlu bir yaşam sunamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
İkinci El bebek arabası bakıyorum ama neden ikinci el olsun ki benim bebeğim daha iyisini haketmiyo mu diğer bebekler gibi.
Ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın keşke her sey mümkün olsa ya da sadece bebeğimin ihtiyaçları karşılansa başka bişey istemiyorum
Nerden aldınız iyi almşsnz2. El bebek arabası almayı bu kadar gurur meselesi yapmayın. Zaten ne kadar süre kullanacaksınız ki. Benim durumum yerinde olmasına rağmen internetten aldım bebek arabasını 2. El. Piyasa fiyatı 1400 TL olan bebek arabasına 200 TL verdim. Aldığım kişi 2 ay bile kullanamamış, kutusu garanti belgesi ile birlikte verdi. Benim kızım da 6 ay ancak kullandı. Çocuğun yediği kâr giydiği zarar derler. Boşuna çok para vermeye gerek yok bence
Sahibinden sitesinden aldım. Şansıma aldığım kişinin evi ile evimin mesafesi 5 dakika idi. Kargoyla da uğraşmak zorunda kalmadım.Nerden aldınız iyi almşsnz
Hangi şehirde oturuyorsunuz?Ne güzel şanslıymssnz
Ne oluyormuş ikinci el olunca.yanlış anlamayın ama maddi durumunuz iyi değil bebek yapıyorsunuz.birde havanizdan geçilmiyor.benim durumum var çok şükür .ama bende bazen 2 el kullanıyorum.ne olmuş.önemli olan işinizi görmesi.Tabi ki değersiz olmuyo ama günümüz ile eskiler bir değil
bütçeniz ne kadar peki? mesela ben ufak bi araştırdım. comfy bebe diye bir markanın arabası var gittigidiyorda sıfır ürün 190 lira. kalitesi hakkında bilgim yok açıkcası. daha yeni yeni araştırıyorum bebek arabası..Baston tipi olanlardan alsaniz. Jokerde filan 100 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?