- Konu Sahibi 88kelebek88
-
kızlar aylardır düşünüyorum ve aklım çok karışık ne yapıcam bilmiyorum evlendim alyans aldım eşimle beraber özellikle eşim çok beğendi diye aldım bu alyansı fakat sonradan aklıma geldi ben ilk evliliğimde evlenmeden önce kendi aramızda gümüş yüzük almıştık bu alyans onun aynısı sadece tek fark o sadece gümüş renkliydi desenleri aynı desen kısmının olduğu yer beyaz altın desenlerin altı ve üstü sarı altın ve böyle olunca ben bu alyansı kullanmakta zorlanıyorum ve eşimede söyleyemiyorum moralim çok bozuk eşime söylesem mi acaba yanlış anlar mı ne yapıcam bilmiyorum:18: :44:
canım hiç karıştırma hiç gerek yok. nolcak benziyorsa zaten onemli olan maneviyatı onun. hem bence bu konudan bahsetmek eşini kıracaktır
Git sat kaybettım de yenısını al o zaman
cunku daha önce aynısıydı şöleydı böyleydı deyınce unutamadıgınızı dusuncuek
ne bıleyım durduk yere sorun yapıcak vs vs hıc gerek yok
erkekelr böle şeleri kolay unutmuyrolar
kızlar aylardır düşünüyorum ve aklım çok karışık ne yapıcam bilmiyorum evlendim alyans aldım eşimle beraber özellikle eşim çok beğendi diye aldım bu alyansı fakat sonradan aklıma geldi ben ilk evliliğimde evlenmeden önce kendi aramızda gümüş yüzük almıştık bu alyans onun aynısı sadece tek fark o sadece gümüş renkliydi desenleri aynı desen kısmının olduğu yer beyaz altın desenlerin altı ve üstü sarı altın ve böyle olunca ben bu alyansı kullanmakta zorlanıyorum ve eşimede söyleyemiyorum moralim çok bozuk eşime söylesem mi acaba yanlış anlar mı ne yapıcam bilmiyorum:18: :44:
Malesef 10 dakikada bir özel mesaj yaziliyormus o yüzden burdan cevap veriyorum sana,istersen benim daha önce actigim eski konulara bak orda bir tane acmistim hazirlikla ilgili yoksa sen bir baslik atarsinda yeni bir tane acariz.ne diyosun?
Canım bence de hiç karıştırma, zaten alanlar hep birbirine benziyor. Ama ılerde belki sunu yapabilirsin, evlilik yıldönümünüzde falan dediğin gibi ozel yapım Altan'a yaptırıp sürpriz hediye yapabilirsin...
Canim haklisin aynisiysa ister istemez sikinti veriyordur sana ancak uzme kendini bu kadar.
Benim farkli bir kac tane alyansim var, sabah hangisini istersem onu takiyorum. Esiminse her zaman ilk aldigimiz sade alyansimizi takar. Sende esine onunuzdeki ilk ozel kutlama gununde farkli belki ozel yapim bir alyans istedigini soyleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?