moralim çok bozuk :( - alyansım..

berkerim, neden böyle ufak bir ayrıntı için kendinizi üzüyorsunuz ki ?

Bunun için eşinizin aklını kurcalamaya bile değmez.

Eskiden neredeyse tüm alyanslar sade olanları varya halka gibi onlardandı..Bir yüzük diğer bir yüzüğü hatırlatmıyordu bile.

Bence değmez uğraşmaya, tabii yine sizin tercihiniz.

konuyu esinize soyleyip aklinda kuskular yaratmayin bence.. bu modelden sIkIldIm degistiricem diyin degistirin. gerek yok adamin aklini bulandirmaya..

Bence bunu farkettiğiniz için artık o alyansa her baktığınızda canınız sıkılacak.Eşinize ben bu alyansı oradayken beğendim ama şimdi içime sinmedi deyin gidin değiştirin.Ne olacakki eşiniz buna kırılmaz bence ama eski eşinizin aldığı alyansın aynı olduğunu söylemeyin bence.

eşine işin aslını söyleme sakın arkadaşım
bana dense o kadar üzülürdümki
hatta ilk başta neden bunu aldın madem ne düşündüne kadar götürürdüm mevzuyu
çünkü ben çok kıskancım
elbette sen çok temiz hislerle beğendin ama insan sevdiğinden geçmişine dair hiçbirşey duymak istemezki canım benim.
yavaş yavaş alttan ver imajı ben değiştrimek istiyorum daha hoş modeller var diye
zamanla oda seni sevindirip mutlu etmek için elbette yapacakatır

katılıyorum. evlilik yıldönümünüzde daha önce beğendiğiniz özel yapım alyansı yaptırıp süpriz diyebilirsiniz.

bir arkadaşım var, her evlilik yıldönümlerinde alyanslarını değiştirirler ve balayında gittikleri otele birkaç günlüğüne giderler. yeniden evlendik derler... onlara göre bu çok romantik.

Bu kadar büyütecek, üzülecek, moral bozacak ne var allah aşkına? Alyansların aynı olması nedeniyle takamıyorum diyeceksiniz alt tarafı, eşinize bu kadar basit bir sitemi dile getiremeyecek kadar yakın değil misiniz?

erkekler anlaşılmaz bazen sen yüzükler benziyo takamıyorum dersin
o hala unutmadınmı der sana
konu uzar gider
içinden gelmiyosa takma iş yaparken acıtıyo falan dersin eşine
zaten bi süre sora modası geçiyor yada parmağına olmaz o zaman değiştirirsin
yüzük yüzüğe benzer hem takma kafana
bu konu içinde ortalığı karıştırma bence

Öncelikle en büyük derdiniz bu olsun evliliğinizde inşallah
Bu konuyu eşinize söylemeyin tabi ki..Yok yere aklına getirip canını sıkmayın
Bence de o yüzük başka bu yüzük başka ortada hiç dert edilecek bi durum yok..
Ama yine de içiniz rahat etmiyorsa gidin bi yüzük beğenin ve eşinize onu gerçekten çok beğendiğinizi ve alyansları değiştirmek istediğinizi söyleyin
ya da arkadaşların dediği gibi maddi durum elverirse süpriz yapıp ikinize de alın

İnsan insana, yüzük yüzüğe benzer ne var bunda.

Onu hatırlamak için bahane üretip üretmediğini sorgula önce; eğer yoksa öyle birşey takılıp kalma bunlara.

Ee sonu yok ki Onunla da şuraya gittik gitmeyelim, Onunla da bunu yedik yemeyelim.

Bittiiiiii gitti hayatına bak sen evliliğine bak.

benim öyle bir durum olmamasına rağmen tek taş isteğim olmadığından şimdi sürekli eşime ev kredisi bitsin alyansla birlikte olan yüzüklerden alcaz diyorum. birde erkeğin düz bayanın taşlı olanları varya onlar hoşuma gidiyor. sadece istiyorum demek yeterli bece durumunuzda müsaitse neden almayasanız ki. yada sıkıyor parmağımı rahat edemiyorum dersin bu kadar sıkma kendini.

kusurabakmayın ama ben anlayamadım.gümüş olan alyansı da,şuan evlenirken taktığınız alyansı da eşinizlemi taktınız yoksa gümüş olanı eşinizden önce başkasıyla mı takmıştınız?

ilk eşimle kendi aramızda takmıştık evlenmeden önce

bende öyle anlamıştım ama yorumları okuyunca kafam karıştı..kıskançlıktan,kocanın kafasının karışmasından bahsedilince başkasıylamıydı o acaba dedim.Bence o gümüş yüzüğü de kocanızla taktığınıza göre,tatlı dille söylediğiniz de size tepki göstermicektir bunda kötü bişey yokki evlendikten sonra beğenmeyip değiştiren bi sürü çift var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…