Moralim çok bozuk böyle olup gebe kalan var mı

Çok teşekkür ederim söylediğiniz seçeneklerle ilgili hiç bilgim olmadığı için araştıramadım. Yarın doktorum arayacak bilgi için ama eğer embriyo oluşmadı derse ne diyeceğimi neler sorabileceğimi bilmiyorum. Biliyorsunuz ki bazen siz sormadan bir şy söylemiyorlar.sizin de bilginiz var anladığım kadarıyla acaba bana yardımcı olabilir misiniz doktoruma neler sorabilirim sonraki süreçle ilgili mesela piezzo, mikrochip yapılması gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum ama anlatamadıysam da kusura bakmayın lütfen

Kaç yaşındasınız acaba? Eğer 35 üzeriyseniz embriyolarınıza pgt yaptırmanızı da öneririm, ama bunun için embriyoların blast aşamaya 5.,6. Güne gelmeleri lazım.

31 yaşındayım canım
Eğer transfer edilebilir embriyonuz kalmazsa yukarıda dediklerimi değerlendirebilirsiniz, sperm seçim teknikleri uygulanıp oluşan embriyolar da embriyoskopta takip edilirse daha çok embriyo 5. Güne ulaşma şansı yakalayabilir

Çok teşekkür ederim eğer embriyom kalmazsa söylediklerinizi doktoruma ileteceğim

Kızlar şimdi doktor aradı. 2 tane embriyomuz var biri 4aa diğeri 4bb. 4aa olan çok iyi eğer isterseniz 2 sini de transfer edebiliriz ama ikiz olasılığı da yüksek dedi biz de eşimle konuşmuştuk ikiz olsa da bakabiliriz diye o yüzden ikisini de dondurmasını çift embrio transferi yaptırabileceğimizi söyledim

Gözün aydın canım, inşallah dilediğin gibi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…