Moralim çok bozuk böyle olup gebe kalan var mı

tgce888

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
167
48
18
30
Kızlar ayın 12 sinde opu olmuştum 2. gün 16 tane vardı bugün doktorum aradı sadece 2 tanesinin günüyle uyumlu gittiğini ama kalitelerinin çok iyi olmadığını söyledi. Sperm hareketsizliğinden dolayı tüp bebek yaptırmıştık eşimden normal örnek alınmıştı. Bundan sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum yaşayan var mı aranızda çok moralim bozuk hiç böyle bir şey beklemiyordum

Merhaba moralinizi bozmayın lütfen hangi hastanede yaptınız doktorunuz kim bazen tek embrıyo bile orta kalıtede olmasına rağmen dölleniyor sabır edın bekleyin

Merhaba, ben de benzer durum yaşadım 19 toplanan yumurtamdan 3. gün 3 tane embriyo kaldı. Yumurta kalitesizliği, sperm hareket ve morfoloji sorunları maalesef böyle sonuç verebiliyor, üzülmeyin 1 altın embryonuz olsun sizin olsun

Merhaba moralinizi bozmayın lütfen hangi hastanede yaptınız doktorunuz kim bazen tek embrıyo bile orta kalıtede olmasına rağmen dölleniyor sabır edın bekleyin
İstanbulda Niyazi Emre Turguta gidiyoruz işlemlerimizi Acıbadem Fulya da yaptı. İnsan hiç böyle bir sonuca hazırlamıyor kendini. Sanki bundan sonra hiç embriyom oluşmayacakmış gibi hissediyorum şimdi

Siz nasıl bir yol izliyorsunuz peki hiç kalmazsa napıcam yine yumurta toplandığında aynı sperm alınıp verilecek ya hiç oluşmazsa

İstanbulda Niyazi Emre Turguta gidiyoruz işlemlerimizi Acıbadem Fulya da yaptı. İnsan hiç böyle bir sonuca hazırlamıyor kendini. Sanki bundan sonra hiç embriyom oluşmayacakmış gibi hissediyorum şimdi
Yok yok öyle düşünmeyin de sizin de bir sorun var mı çünkü sadece eşinizde varsa sorun çok yalın bir arkadaşım öyleydı şuan oğlu bır yaşında ımkansız gibiydi eşinden kaynaklıydı

Siz nasıl bir yol izliyorsunuz peki hiç kalmazsa napıcam yine yumurta toplandığında aynı sperm alınıp verilecek ya hiç oluşmazsa
Ben suan 3 embryodan transfer sürecine giricem. Açıkcası suan eksta bişiy yapmyorum.. Piezzo yöntemiyle döllendirme yapılabilirdi mesela bize önermediler ama keşke ben talep etseydim dedim..

Bende bir şey yok eşimde spermlerin tamamına yakını hareketsiz

Ben suan 3 embryodan transfer sürecine giricem. Açıkcası suan eksta bişiy yapmyorum.. Piezzo yöntemiyle döllendirme yapılabilirdi mesela bize önermediler ama keşke ben talep etseydim dedim..
İlla ki bir yöntemi vardır değil mi

Bende bir şey yok eşimde spermlerin tamamına yakını hareketsiz
E sizin yumurtalarınız neden o kadar az kalmış ki spermden kaynaklı mı çünkü eşinizin de ilaç ya da ameliyat vs olması gerekıyor ya ama dediğim gibi üzülmeyin bu konuda böyle olup tüp bebegi pozıtıf olan var

Benden 20 tane toplandı 16 tanesi döllenebilmişti eşimden de ardışık sperm örneği istediler ilkinde hareketli hiç yoktu ikincisinde toplananları dölleyecek kadar vardı dendi. En son 16 demişlerdi bugün arayıp 2 kaldı onların da gelişimi çok iyi değil dediler

Yumurta kalitenizi artiracak takviyeler ve beslenme yapabilirsiniz en az 2 ay . Ve Baska bir merkez bakmak isterseniz sisli memorial Semra kahramani oneririm forumdada orada tedavi olan binlerce yorum olan konular var mutlaka bakin . 1 tane bile yeter hic umutsuzluga kapilmayin.
Bu arada benim tedavimde duydugum hatirladigim sey dollemeyi sperm kalitesi belirliyor esinizinde takviye
Kullanmasi iyi olur

Bi arkadasimin daha yenilere 3 yumurta toplanti 3. Gune 1 i geldi ve tutmadi ama 2 ay takviyeler beslenme spor tekrar yumurta toplandi ve suan 5AA embriyosu var transfer olacak insallah

İlla ki bir yöntemi vardır değil mi
Tabiki de, istanbuldaysanız şişli memorial bence bu konuda iyi ben orada yaşasaydım direk orayı tercih ederdim. ☺

Enseyi karartmayın bana da 19 yumurtadan 4 döllendi diyiince böyle ne olduğumu şaşırmıştım..

Allahım bütün işlerimize sürecimize hayırlısı ve sağlığıyla kolaylık versin inşallah

Ve sperm secimi laboratuvar cok onemli oyuzden Sisli memorial cokca oneririm cunku en iyi lab ve embriyolaglarin orada olduğu biliniyor

Aslında tokattayım ama istanbula gitmiştik tüp bebek için . Şimdilik doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum ama daha sonrası ne olur bilemiyorum. Amin rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırsın

Allah çok büyük merak etmeyin hersey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…