moralim çok bozuk kızlar yaaa

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
slm kızlar benim eşim burdurda askerlik yapıyo acemiliği ordaydı yani bugün eşim aradı ve birlikten 70 kişiyi tokat hudut birliğine götürceklermiş perşembe günü..herşey karıştı yani yemin töreni belli değil tokat genelde nereye verir bilen varmı..allak bullak oldum sinirim bozuldu of..tokatta askerlik yapanlarınız varmı ordan nereye düştüler bilgi verirmisiniz

Canım ben tokatta yasıyorum nisanlım kütük tokat, acemisi erzincandaydı ustası sivasta, abisinin acemisi hataydaydı ustası ankaraya cıktı. Bizim bi akraba tokat merkezde acemiliğini yaptı geçen yıl hakkari sınıra gönderdiler ustasını orda yaptı hic belli olmuyo heryere gönderiyo tokat

Merhaba, eşinizi yolladilar mi ya da yetmis kisiyi goturduler mi merak ettim de. Benm de nisanlim su an burdurda acemiligini yapiyor da. Onun girerken belli diildi diil mi usta birligi? Burdurdan memnun muydu.?

Merhaba, eşinizi yolladilar mi ya da yetmis kisiyi goturduler mi merak ettim de. Benm de nisanlim su an burdurda acemiligini yapiyor da. Onun girerken belli diildi diil mi usta birligi? Burdurdan memnun muydu.?

Benim erkek arkadaşımda Burdurda yaptı acemiliğini, şuan İzmir Şirinyer Nato Karargahında usta birliğinde. genellikle onların bölükten doğu ve trakya bölgesi fazlaymış, benimki İzmir, birkaç kişi Ankara, diğerleri trakya ve doğu bölgelerine gitmiş. Ama diğer bölüklerde çoğunluk kıbrıs çıkmıştı.Heryere gönderebiliyor yani. Ama rahatlık olarak gerçekten çok rahattı günde 2-3 kez telefonla konuşabiliyorduk bir ay falan sürdü acemi birliği, son hafta yemin töreni için sürekli yürüyüş provaları vardı ozaman baya sıkıydı, onun dışında rahat bir yermiş.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve hayırlı yerlere düşer inşallah nişanlınız

Canım bu arada, usta birlikleri yemin törenine 1 hafta varken falan belli olur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…