Çocuk Hastalıkları Moralim çok bozuk size ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
tatlım bu sayfayı okumamışım. doktor arkadaş tavsiyelerini yazmış tahlillerinide yaptırmışsın. İçin rahat değilse tekrar başka bir yere götürürsün sıkma canını.

canım ne kadar güzel bir bebeğin var öyle maşşallah, ben kafana takacak bişi göremedim, doktorlarda öyle demiş zaten, boşver sen o kadını, kıskandı mı naptı manyak!!! maşşallah ömrüde güzel olsun süper bi bebişin var... başka bir konuda doktorum şöyle demişti "bebekler kafaları yüzleri yamulabilir bi öyle bi böyle görünebilir, çünkü bilmedikleri için yatarken oynarken yanlış duruşlara girerler büyüyünce düzelir, nasıl olacaksa öyle olur demişti (oğlumun kulaklarını bantlamak istemiştim kıvırıp yatıyordu, kepçe olacak diye), senin bebişte zaten böyle bişi yok ama aklıma geldiği için yazdım için rahat olsun diye...

sevgiler canım

arkadaşlar moralim çok bozuk hiç biyere sığamıyorum kızımın boyun probleminden daha önce bahsetmiştim kzımın boynu sola doğru yamuk 6 aylıktı farkettiğimde ve hemen doktora götürdüm gitmediğimiz doktor kalmadı hepside hiç birşey olmadığını söyledi fakat kzımın boynu hala geçmedi 14 aylık oldu dünse komşuya indim komşunun kayın validesi kzımın yüzünün bi tarafının küçük bitarafının büyük olduğunu söyledi başımdan kaynar sular döküldü o lafını duyunca eve kendimi zor attım ve ağlama krizene girdim resmen fakat gittiğimiz hiç bir doktor yüzünde şekil bozukluğu olduğunu söylemedi bizde bi fark göremiyoruz başka insanlarda bi fark göremediler bu kadın nasıl olduda öyle dedi anlamadım :çok üzgünüm: okadar kötüyümkü anlatamam size dünden beri kızımın yüzüne odaklanmış bişekildeyim bi farklılık varmı diye inceliyorum ama ben ve babası göremiyoruz bi fark off napım ya nere götüreyim ne olur bişeyler söyleyinsenağlamasenağlama

Canim yaaa bosver.Boyle densiz insanlar yuzunden niye moralini bozuyorsun.Kadinin gozunun biri kucuk biri buyuk olmasin.sende bir daha onu gorursen oyle soyle ''teyze senin gozunde ne var biri kucuk biri buyuk dee'' bak bakalim ne yapacak.Uzulme inan boynu duzelir derlerse oda duzelir.Sabir et kafana takma.

Benim kiziminda kulaklari kepce deyip duruyorlardi.Geceleri gizli gizli kulaklarini bantliyordum.Zavalli bebek avazi ciktigi kadar aglardi.Buyuyunce duzeldi.Yazik bebeklere yaa..:1hug:

masallah ya ne kadar tatlı bır bebegınız var..hıc degdı mı uzdugunuze kendınızı kadının bırı fesatlıgından halt yemıs de üzmüş sizi..hıcbır kusuru yok artı fazlası var guzellıgıyle..Allah abgıslasn canm cok sırınmıs kızın..

bebeğin çok güzelmiş canım benim ya...maşallah..
ben de bir fark göremedim.
bir de şöyle birşey var; zaten hiç kimsenin organları simetrik değil; bir tarafımız diğer tarafımıza göre biraz daha büyükmüş... ayak, el, meme vs...hatta ayakkabı alırken fark edebilirsin iki ayağın arasındaki farkı...
o yüzden çok kafana takma; gözle görülür bir fark yok gibi görünüyor.
sen canını sıkma boynu için doktora gittiğinde bunu da sorarsın eğer çok kafana takılırsa...bebeişi de öp benim için :1hug:

çok sağolun arkadaşlar kafama takmadan yapamıyorum acaba boyun damarlarının birinde çekilme falan olabilirmiki damarlarına bakılmadı bu hafta damarlarınada baktıracağım inşallah bi problem çıkmaz

doktorlar birşey yok demiş arkadaşım
komşunuzun fikrine önem vermeyin kendinizide üzmeyin
herkes olmuş bi doktor:kızgın:
çocuğunuz çok şeker Allah bağışlasın yüzüde gayet normal
inşallah diğer sorunuda düzelir:teselli:

doktorlar birşey yok demiş arkadaşım
komşunuzun fikrine önem vermeyin kendinizide üzmeyin
herkes olmuş bi doktor:kızgın:
çocuğunuz çok şeker Allah bağışlasın yüzüde gayet normal
inşallah diğer sorunuda düzelir:teselli:

inşallah canım ya yatıyorum kalkıyorum hep aklımda hiç aklımdan çıkmıyor bi düzelseydi allahın izniyle

millette diplomasiz dr bunca dr o yuze bakip anliyamami masallah teyzeye sip diye cozmus olayi bugun grip gibiyim inip sorsana komsunun kayinvalidesine bir ilac yaziversiin simdi doktora gitmeyeyim bari.................kizin ay parcasi gibi bence kocaman bir nazarlik tak kem goz degmesin sende kafana takma sakin bu abuk sabuk insanlari

millette diplomasiz dr bunca dr o yuze bakip anliyamami masallah teyzeye sip diye cozmus olayi bugun grip gibiyim inip sorsana komsunun kayinvalidesine bir ilac yaziversiin simdi doktora gitmeyeyim bari.................kizin ay parcasi gibi bence kocaman bir nazarlik tak kem goz degmesin sende kafana takma sakin bu abuk sabuk insanlari

geçmiş olsun canım sağolasın

ben Cerrahim tera bircok cocuk operasyonunda yardimci cerrah olarak bulundum cocugunun gorsel olarak bir sorunu yok resimde gayet acik cocugunun beyne yakin beyin koruyucusu olan kafatasi ve buna bagli yuz kemiklerinde gelisim bozuklugu olsa ki ben bunu inceleme yapmadan soyluyorum cocugunun zeka gelisiminde mutlak aksakliklar cikardi bunu gormekten ote zaten cocugun yasina gore geriliginden farkederdin anne olarak panik yapma kendi doktoruna gotur eger bir kemik kafa gelisim sorunu varsa bunu ilk muaynede anlardi emin ol

canım özeline mesaj attım bakarsan sevinirim

ayy ayy ayy yerim ben bu melegi yaa yüz binlerce kez masallahhh demek istiyorum önce :nazar::nazar::nazar::nazar:

canim bebeginin yuzu gayette orantili cok duzgun ayy yerim ben onu yaa Şeniz

ama canim birsey sormak istiyorum sana boynu sola dogru egik gibi geldi bana yoksa pozdan dolayi mi öyle gorunuyor

ama yuzunde hicte bir egrilik vs yok tekrar tekrar masallahhh takma kafana herkezin her dedigini :teselli:

ayy ayy ayy yerim ben bu melegi yaa yüz binlerce kez masallahhh demek istiyorum önce :nazar::nazar::nazar::nazar:

canim bebeginin yuzu gayette orantili cok duzgun ayy yerim ben onu yaa Şeniz

ama canim birsey sormak istiyorum sana boynu sola dogru egik gibi geldi bana yoksa pozdan dolayi mi öyle gorunuyor

ama yuzunde hicte bir egrilik vs yok tekrar tekrar masallahhh takma kafana herkezin her dedigini :teselli:

canım sola doğru eğiklik var boynunda ben yanlışmı yazdım yoksa sağol canım bide iyileştiğini görsem

Maşallah çok güzel bir bebek.
Hiç bir orantısızlığı da yok, kardeşime de gösterip sordum o da bir fark göremedi.
Kem göz diye buna deniyor sanırım. Canını sıkma arkadaşım

Maşallahhhh çok tatlııı nazar değmesinn canım yaa :)

ablacım sen doktorlara gittiysen bişey yok dendiyse çocuğu oyun hamuru yaptırma millete bişey yoksa elden ele olmayan bişey çıkarttırırsın mazallah bırak biraz büyüsün daha netleşir.yazık bu yavrucaklarda anne baba evhamından dr. dr. geziyorlar vallaa (kendimi kınıyorum)

Maşallahhhh çok tatlııı nazar değmesinn canım yaa :)

ablacım sen doktorlara gittiysen bişey yok dendiyse çocuğu oyun hamuru yaptırma millete bişey yoksa elden ele olmayan bişey çıkarttırırsın mazallah bırak biraz büyüsün daha netleşir.yazık bu yavrucaklarda anne baba evhamından dr. dr. geziyorlar vallaa (kendimi kınıyorum)

canım herşey çocuklarımızın iyiliği için napalım anne olunca sende anlayacaksın

Back
X