Moralim çok bozuk

Avust

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
1.204
848
123
28
Ben 9 haftalık hamileyim eşimin bana laf etmesinden sıkıldım eskiden hamile olmadığımda aldırış etmezdim şimdi hamilelik hormonlarım galiba bi kızmasından sürekli sitreslenip ağlıyorum her seye bir kızacak bi şey buluyor eşimin ani kızmaları var sinirlendimi kendisini kontrol edemez sinirden beni evden kovdugunu bile biliyorum ama alışıyo insan şimdi ise hamileyim dayanamıyorum ikinci hamileliğim çok stres var üzerimde ilk bebeğim öldü bu bebeğimede bir şey olmasını istemiyorum

Hangi konulara kızıyor ? Kaç yıllık evlilik bu ?

9aya girecik bu bardak neden burda der bazende bu bardağı neden kaldırdın Herkesin gittiği kadın doktor var nerden kalkıp geliyorlar bu doktora erkek olduğu için beni başka yere götürecekti bende bu doktor iyi neden başkasına gidelim dedim başladı erkeklere meraklısın bilmem ne annem gile gitsem on kere tembihler dışarı çıkma görürsem fena olur çok kıskanç sinirli

İlk hamileliğimde çok iyiydi bana hiç kızmazdı iş yaparken yardım ederdi bunda sürekli kızıyo yardım etmez bu çoçuğumada bir şey olursa ben dayanamam

Canım flört etmedin mı sen bu adamla ya da hiç tanıma fırsatın olmadı mı ? Bu kadar kısa zamanda bu kadar kavga ve asabiyet çok değil mı ? Bile bile lades diyorsun. Öncelikle eşinin kötü yönlerini törpülemis olsaydın da sonradan bebek yapsaydin. Birini kaybetmissin Allah sabır versin de ikinciyi bile bile böyle bir adama evlat olarak verecek mısın ?

1 sene nişanlı kaldım hep bana iyi davranıyordu böyle olduğunu bilmiyordum evlenir evlenmez çoçuk yaptık bilmiyodum yanlızdım çoçuk benim içinde iyi olacak diye düşündüm ilk evlilik zamanımızda çok iyiydik

Daha 1 sene bile olmamış ki evlilik denilen şey bir senede zor oturur. Çok hızli kararlar alınmış işte bu da kot sonuçlar doğurmuş

terbiyesize bak ya.
Sen ömür boyu çekebilecek misin bu adamı?
Bende bilmiyorum 8 ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm belkide aileme çevreme karşı iyi diye katlanıyorum sinirlenir bağırır çağırır sonrada gelir özür diler beni biliyorsun sinirliyim idare et benim Yaşim daha 19 çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi

Sen stres topu musun ya dengesiz işte yaşın daha 19 bea canım acelen neydi

Ben boyle bir adama cocuk vermezdim.
Dusunceleri cok terbiyesizce. Ne demek erkeklere meraklisin? Ne curretle bu yakistirmayi yapabiliyor?

ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm
Arkadaşım 9 aylık evlilikte 8 ay yüzum gülmedi diyorsun üzerine bir de çocuk yapıyorsun hadi biri olmadı ikinciyi deniyorsn bir de ! Bile bile kendini ateşe atarken ailen neredeydi merak ettim gerçekten ?!

Sinirliyim beni idare et de ne yahu? Yeni moda herhalde. Sinirliyse, kendini kontrol edemiyorsa paşalar gibi kalkıp psikiyatriste gidecek, tedavi olacak. Hadi seni sevmesini, düşünmesini geçtim, kendisini seviyor ve umursuyorsa kendisi için yapacak bunu. Sinirlendiğinde seni yıpratıyor evet ama kendisini ne kadar yıprattığının farkında değil belli ki...

İlk bebeğiniz için üzüldüm, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. :) Ama keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz, amladığım kadarıyla evliliğin başından beri sinir probleminiz var... Hem size hem o bebeğe yazık..

Tamam siz hormonlar dan bu kadar hassas olabilirsiniz bu gayet normal de ,eşiniz ne desem size baskı yaparak bir yere gidememeniz falan çok abartı ,yakın da perdeleri de açtırmaz bu gidişle dilerim sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağınıza da alırsınız ,umarım eşinizin zorbalığı da son bulur...

İlk hamileliğimde çok iyiydi bana hiç kızmazdı iş yaparken yardım ederdi bunda sürekli kızıyo yardım etmez bu çoçuğumada bir şey olursa ben dayanamam
Canım 9 ayda ne acelenız vardı 2 gebelık yasamaya daha sız tadını bıle cıkaramamıssınızdır evlılıgın

Arkadaşım 9 aylık evlilikte 8 ay yüzum gülmedi diyorsun üzerine bir de çocuk yapıyorsun hadi biri olmadı ikinciyi deniyorsn bir de ! Bile bile kendini ateşe atarken ailen neredeydi merak ettim gerçekten ?!
Ben yurtdışında yaşıyorum ailem bilse yuvam yıkılır belki iyi olur çoçuğum var diyorum sürekli

Nerden bildin perdeyi açık görsem bi adamda tesadüfen orada geçse sonunu sen düşün diyo

Canım 9 ayda ne acelenız vardı 2 gebelık yasamaya daha sız tadını bıle cıkaramamıssınızdır evlılıgın
Sabah 8 de gidiyo işe gece 12 de geliyo haftanın 6günü çalışıyor 1 gün izinindede yatıyo nasıl yaşıyalım hayatımızı bende sürekli evdeyim elim bide eve bağlı biri gezip tozmaya biri sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…