bu doktor iyi neden başkasına gidelim dedim başladı erkeklere meraklısın bilmem ne
Canım flört etmedin mı sen bu adamla ya da hiç tanıma fırsatın olmadı mı ? Bu kadar kısa zamanda bu kadar kavga ve asabiyet çok değil mı ? Bile bile lades diyorsun. Öncelikle eşinin kötü yönlerini törpülemis olsaydın da sonradan bebek yapsaydin. Birini kaybetmissin Allah sabır versin de ikinciyi bile bile böyle bir adama evlat olarak verecek mısın ?9aya girecik bu bardak neden burda der bazende bu bardağı neden kaldırdın Herkesin gittiği kadın doktor var nerden kalkıp geliyorlar bu doktora erkek olduğu için beni başka yere götürecekti bende bu doktor iyi neden başkasına gidelim dedim başladı erkeklere meraklısın bilmem ne annem gile gitsem on kere tembihler dışarı çıkma görürsem fena olur çok kıskanç sinirli
Boyle adama cocuk????kaybettiginiz bebek icin uzuldum sizin icindeİlk hamileliğimde çok iyiydi bana hiç kızmazdı iş yaparken yardım ederdi bunda sürekli kızıyo yardım etmez bu çoçuğumada bir şey olursa ben dayanamam
1 sene nişanlı kaldım hep bana iyi davranıyordu böyle olduğunu bilmiyordum evlenir evlenmez çoçuk yaptık bilmiyodum yanlızdım çoçuk benim içinde iyi olacak diye düşündüm ilk evlilik zamanımızda çok iyiydikCanım flört etmedin mı sen bu adamla ya da hiç tanıma fırsatın olmadı mı ? Bu kadar kısa zamanda bu kadar kavga ve asabiyet çok değil mı ? Bile bile lades diyorsun. Öncelikle eşinin kötü yönlerini törpülemis olsaydın da sonradan bebek yapsaydin. Birini kaybetmissin Allah sabır versin de ikinciyi bile bile böyle bir adama evlat olarak verecek mısın ?
Daha 1 sene bile olmamış ki evlilik denilen şey bir senede zor oturur. Çok hızli kararlar alınmış işte bu da kot sonuçlar doğurmuş1 sene nişanlı kaldım hep bana iyi davranıyordu böyle olduğunu bilmiyordum evlenir evlenmez çoçuk yaptık bilmiyodum yanlızdım çoçuk benim içinde iyi olacak diye düşündüm ilk evlilik zamanımızda çok iyiydik
Bende bilmiyorum 8 ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm belkide aileme çevreme karşı iyi diye katlanıyorum sinirlenir bağırır çağırır sonrada gelir özür diler beni biliyorsun sinirliyim idare et benim Yaşim daha 19 çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimiterbiyesize bak ya.
Sen ömür boyu çekebilecek misin bu adamı?
Sen stres topu musun ya dengesiz işte yaşın daha 19 bea canım acelen neydiBende bilmiyorum 8 ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm belkide aileme çevreme karşı iyi diye katlanıyorum sinirlenir bağırır çağırır sonrada gelir özür diler beni biliyorsun sinirliyim idare et benim Yaşim daha 19 çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi
Arkadaşım 9 aylık evlilikte 8 ay yüzum gülmedi diyorsun üzerine bir de çocuk yapıyorsun hadi biri olmadı ikinciyi deniyorsn bir de ! Bile bile kendini ateşe atarken ailen neredeydi merak ettim gerçekten ?!ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm
Bende bilmiyorum 8 ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm belkide aileme çevreme karşı iyi diye katlanıyorum sinirlenir bağırır çağırır sonrada gelir özür diler beni biliyorsun sinirliyim idare et benim Yaşim daha 19 çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi
Canım 9 ayda ne acelenız vardı 2 gebelık yasamaya daha sız tadını bıle cıkaramamıssınızdır evlılıgınİlk hamileliğimde çok iyiydi bana hiç kızmazdı iş yaparken yardım ederdi bunda sürekli kızıyo yardım etmez bu çoçuğumada bir şey olursa ben dayanamam
Ben yurtdışında yaşıyorum ailem bilse yuvam yıkılır belki iyi olur çoçuğum var diyorum sürekliArkadaşım 9 aylık evlilikte 8 ay yüzum gülmedi diyorsun üzerine bir de çocuk yapıyorsun hadi biri olmadı ikinciyi deniyorsn bir de ! Bile bile kendini ateşe atarken ailen neredeydi merak ettim gerçekten ?!
Nerden bildin perdeyi açık görsem bi adamda tesadüfen orada geçse sonunu sen düşün diyoTamam siz hormonlar dan bu kadar hassas olabilirsiniz bu gayet normal de ,eşiniz ne desem size baskı yaparak bir yere gidememeniz falan çok abartı ,yakın da perdeleri de açtırmaz bu gidişle dilerim sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağınıza da alırsınız ,umarım eşinizin zorbalığı da son bulur...
Sabah 8 de gidiyo işe gece 12 de geliyo haftanın 6günü çalışıyor 1 gün izinindede yatıyo nasıl yaşıyalım hayatımızı bende sürekli evdeyim elim bide eve bağlı biri gezip tozmaya biri sıkıcıCanım 9 ayda ne acelenız vardı 2 gebelık yasamaya daha sız tadını bıle cıkaramamıssınızdır evlılıgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?