Bende bilmiyorum 8 ay boyunca sürekli ağladım hiç gülmedi yüzüm belkide aileme çevreme karşı iyi diye katlanıyorum sinirlenir bağırır çağırır sonrada gelir özür diler beni biliyorsun sinirliyim idare et benim Yaşim daha 19 çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi
kusura bakma ama eşin hödükBen 9 haftalık hamileyim eşimin bana laf etmesinden sıkıldım eskiden hamile olmadığımda aldırış etmezdim şimdi hamilelik hormonlarım galiba bi kızmasından sürekli sitreslenip ağlıyorum her seye bir kızacak bi şey buluyor eşimin ani kızmaları var sinirlendimi kendisini kontrol edemez sinirden beni evden kovdugunu bile biliyorum ama alışıyo insan şimdi ise hamileyim dayanamıyorum ikinci hamileliğim çok stres var üzerimde ilk bebeğim öldü bu bebeğimede bir şey olmasını istemiyorum
Bu zamana kadar kötü giden evlilikleri hangi çocuk kurtardı canım ? Var mı bir örnek ben görmedim varsa da kısa süreli sonra yine sonu hüsran " boşanma " ...Ben yurtdışında yaşıyorum ailem bilse yuvam yıkılır belki iyi olur çoçuğum var diyorum sürekli
kusura bakma ama eşin hödükBen 9 haftalık hamileyim eşimin bana laf etmesinden sıkıldım eskiden hamile olmadığımda aldırış etmezdim şimdi hamilelik hormonlarım galiba bi kızmasından sürekli sitreslenip ağlıyorum her seye bir kızacak bi şey buluyor eşimin ani kızmaları var sinirlendimi kendisini kontrol edemez sinirden beni evden kovdugunu bile biliyorum ama alışıyo insan şimdi ise hamileyim dayanamıyorum ikinci hamileliğim çok stres var üzerimde ilk bebeğim öldü bu bebeğimede bir şey olmasını istemiyorum
Az çok tecrübe diyelim arkadaşların eşlerin'den dolayı ,yanlız özgüven eksikliğine maruz kalırsınız ,olmuyorsa zorlamaya gerek yok .Nerden bildin perdeyi açık görsem bi adamda tesadüfen orada geçse sonunu sen düşün diyo
Ee öyleyse sizin canınızın hiç mi bir kıymeti yok ?Düşünüyorum onu benden Başka kimse kabul etmez
9aya girecik bu bardak neden burda der bazende bu bardağı neden kaldırdın Herkesin gittiği kadın doktor var nerden kalkıp geliyorlar bu doktora erkek olduğu için beni başka yere götürecekti bende bu doktor iyi neden başkasına gidelim dedim başladı erkeklere meraklısın bilmem ne annem gile gitsem on kere tembihler dışarı çıkma görürsem fena olur çok kıskanç sinirli
Diğer bebegını neden dolayı kaybettın yeterlı arastırmalar yapıladımı canım bundan once?Sabah 8 de gidiyo işe gece 12 de geliyo haftanın 6günü çalışıyor 1 gün izinindede yatıyo nasıl yaşıyalım hayatımızı bende sürekli evdeyim elim bide eve bağlı biri gezip tozmaya biri sıkıcı
Kalbi durmuştu eşimde bana söylemediDiğer bebegını neden dolayı kaybettın yeterlı arastırmalar yapıladımı canım bundan once?
Kac aylıkken durdu kalbı, esının haberı vardı ve sana soylemedımıKalbi durmuştu eşimde bana söylemedi
8haftalıktı kalbi durdu bana kalbi durmuş dedi sadeceKac aylıkken durdu kalbı, esının haberı vardı ve sana soylemedımı
Tamamda bunu arastırmadanmı yaptınız guzelım normal degıl kı bu kayıp, en azından ne bıleyım kanda bır pıhtılasmamı var fılan baktırmadınız mı? Bılmıyorsunda muhtemelen 19 yasındasın ustelık daha yenı evlenmıssın bı dursaydın keske8haftalıktı kalbi durdu bana kalbi durmuş dedi sadece
Ben ağlıyodum kalbi durduğunu duyduğumda aklıma sormak gelmedi.Tamamda bunu arastırmadanmı yaptınız guzelım normal degıl kı bu kayıp, en azından ne bıleyım kanda bır pıhtılasmamı var fılan baktırmadınız mı? Bılmıyorsunda muhtemelen 19 yasındasın ustelık daha yenı evlenmıssın bı dursaydın keske
Aynı doktora gıdıyorsun suanda oncekı kaybınıda bılıyorlar dımı? kan sulandırıcı kullanıyormusunBen ağlıyodum kalbi durduğunu duyduğumda aklıma sormak gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?