Moralim çok bozuk

ailen çevren değil sen yaşıyorsun bu evliliği. Bak sen 8 aydır ağladın.
Çocuk neden demek istemiyorum ama keşke biraz bekleseydin.
Bu saatten sonra yapılacak şey rolleri değiştirmek.
Çok net koy tavrını. Senin borun ötsün.

kusura bakma ama eşin hödük

Ben yurtdışında yaşıyorum ailem bilse yuvam yıkılır belki iyi olur çoçuğum var diyorum sürekli
Bu zamana kadar kötü giden evlilikleri hangi çocuk kurtardı canım ? Var mı bir örnek ben görmedim varsa da kısa süreli sonra yine sonu hüsran " boşanma " ...

kusura bakma ama eşin hödük

Bir ay konuşmasam oda bir ay konuşmaz benimle

Nerden bildin perdeyi açık görsem bi adamda tesadüfen orada geçse sonunu sen düşün diyo
Az çok tecrübe diyelim arkadaşların eşlerin'den dolayı ,yanlız özgüven eksikliğine maruz kalırsınız ,olmuyorsa zorlamaya gerek yok .
En az bebeğinin sağlığı kadar ,senin ruh sağlığın da önemli...

Düşünüyorum onu benden Başka kimse kabul etmez

Bebek olunca her şey düzelecek gibime geliyo Bebek benim içinde iyi olucak

Bana erkeklere meraklısında ondan bu doktora gidiyorsun diyen adamı kapının önüne koyarım çok net. Yapmayın arkadaşım adam namusuna dil uzatıyor sende bu adamı baba yapmaya çalışıyorsun

Diğer bebegını neden dolayı kaybettın yeterlı arastırmalar yapıladımı canım bundan once?

evlenip hemen çocuk yapanları hiç anlamıyorum ilk önce evliliğiniz bir otursun ne bu acele sonra sıkıntıya giriyorsunuz şekil A

8haftalıktı kalbi durdu bana kalbi durmuş dedi sadece
Tamamda bunu arastırmadanmı yaptınız guzelım normal degıl kı bu kayıp, en azından ne bıleyım kanda bır pıhtılasmamı var fılan baktırmadınız mı? Bılmıyorsunda muhtemelen 19 yasındasın ustelık daha yenı evlenmıssın bı dursaydın keske

Ben ağlıyodum kalbi durduğunu duyduğumda aklıma sormak gelmedi.

Ben ağlıyodum kalbi durduğunu duyduğumda aklıma sormak gelmedi.
Aynı doktora gıdıyorsun suanda oncekı kaybınıda bılıyorlar dımı? kan sulandırıcı kullanıyormusun

böyle bir adamla ömür geçirip çocuklarını bu ortamda yetiştirmek istediğine emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…