Moralim çok bozuk :(

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar biliyorsunuz tanışmaya gelinceği gün ayrıldık..

Numaramı silmemiş, watsaptanndurum atmış ve şarkıda ufaktır benim yarim gibi bir söz geçiyor, şöyleki benden önce bendede küçük ondan yalaşık 11 yaş küçük bir kızdan hoşlanıyordu.. bir kaç kez ona facedends baktığını görmüştüm neyse suan yıkıldım resmen..

1,5 yıl boyunca hem gurursuz onursuz ne varsa iğrenç hepsi oldum. Bide bu duruma bakınca yıkıldımm çok salak yerine kondum çok.

sen herseyden daha degerlisin! birak o insansizliginda bogulsun sen yalnis birsey yapmadin! ve erkenden kurtuldun. on yil evli kalip cocuk yapmadan bunlari ögrendigine sükret

O zaman kiz 17 yasinda resit bile degil yani.Bosverin boyle birinden kurtuldugunuza sukredin.Onceki konunuzdan da sunu soyliyeyim maddi olarak evlenicek gucu kendinde gorememis guclu durucak biri degil demek ki sizin icin daha iyi olmus.

Zihniyeti bozuk bunun. Şükür edin kurtulmuşsunuz. Kendinize de yakıştırmayın öyle lafları. Numarasını silin durumuyla falan karşılaşmayın bence. Hayatınızdan çıkarmaya çalışın. Üzülmeyinn.

Adam sapıkmış. Arkanıza bakmayın ve kendinize acımayın. Olan olmuş, şimdi olsa aynı hatayı ve aynı gurursuzluğu yapmazdınız, dersinizi aldınız, önemli olan bu.

Erkek milleti işte allahım yaa sinir oluyorum böyle erkeklere...

Yüzünü gördün işte .
Kurtulduğun için şükr et .
Canın yancak evet ama geçicekkk

40 yaşında bir adam ile 29 yaşındaki bir kadının ilişkisi normaldir lakin 28 yaşındaki bir kazık ile 17 yaşındaki bir çocuğun ilişkisi anormaldir. Bunu aklından geçiren adam sapıktır net!

+++++

26 yaşındayım, 17 yaşındaki kızlar bana bebek gibi görünüyor. İstedikleri kadar seksi giyinsinler, konuştuklarında bebekler, ergenler yani. 28 yaşındaki adam nasıl bakabilir ya pis bk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…