Moralim çok bozuk

Kilonuz az değil ki. Keşke benim de boyum 1.67 olsa ne güzel dert. 1.57 boy 45 kiloyla ben de varım.....

Yüzünüzdeki lekeler için cildiyeye göründünüz mü?

Kilonuz az değil ki. Keşke benim de boyum 1.67 olsa ne güzel dert. 1.57 boy 45 kiloyla ben de varım.....

Yüzünüzdeki lekeler için cildiyeye göründünüz mü?

Hayır gitmedim henüz. Bana, gitseniz bile en fazla bir krem verirler o da geçirecek kalitede olmaz demişlerdi bilemedim

Aslında zayıf değilsin.
Ama olman gereken kilo 50-55 arası diye biliyorum. (Boyun kaç?)
Ben 167 boy 45.6 kg ağırlığındayım.
Ama çok zayıf durmuyorum.
Alnındaki leke içinse pirinç unu sabununu tavsiye ederim.
Bir de karbonat yoğurt maskesi var,o da bayağı aydınlatıyor cildi. Bende ağda yanığı izi vardı,bu ikisinin sayesinde geçti.

Ha bir de aklımdayken; buz kalıplarına maden suyuyla gül suyunu karıştırıp dondur,her sabah yüzünde bir tanesini gezdir çok faydasını görürsün. Cildi dengeliyor ve nemli kalmasını sağlıyor.

Bir de expigment var ama o çok tehlikeli.
Ben doktor tavsiyesi olmadan almıştım.
Koltuk altımı,yüzümü,genital bölgemi bembeyaz yaptı,lekelerden arındırdı.
Tabi bu çok tehlikeli bir krem,ben riski göze alarak öylesine kullandım ama siz yine de doktora sorun.
Cildi yananlar varmış kullananlarda.

Aslında zayıf değilsin.
Ama olman gereken kilo 50-55 arası diye biliyorum. (Boyun kaç?)
Ben 167 boy 45.6 kg ağırlığındayım.
Ama çok zayıf durmuyorum.
Alnındaki leke içinse pirinç unu sabununu tavsiye ederim.
Bir de karbonat yoğurt maskesi var,o da bayağı aydınlatıyor cildi. Bende ağda yanığı izi vardı,bu ikisinin sayesinde geçti.

Ha bir de aklımdayken; buz kalıplarına maden suyuyla gül suyunu karıştırıp dondur,her sabah yüzünde bir tanesini gezdir çok faydasını görürsün. Cildi dengeliyor ve nemli kalmasını sağlıyor.
Tabi bu çok tehlikeli bir krem,ben riski göze alarak öylesine kullandım ama siz yine de doktora sorun.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten önerilerinizi doktor eşliğinde denemek isterim sağolun ))

Zayıf degılsın aksıne gayet guzel bence kılon, ben 164/50 yım hıc goze batmıyor 167 de de batmaz bence :) kendını uzme bosu bosuna ne guzel zayıfsın keyfını cıkar. Esmerlıgın ıcın pirinc unu maskesını onerırım ve gunese cıkmadan önce gunes kremını ıhmal etmeyın kısa surede esıtlenecek ve acılacaktır cılt tonunuz

1.65 47..50 arası değişen kilom var aşırı bir zayıflık değil gayet güzel ve ideal olduğunu düşünüyorum orantılıysanız.etrafınızdakiler kiloluysa sizi sıska gibi görüyor olabilirler 🤔

Arkadaşım nolur bazı tavsiyelere uyup bol hamur işi, şeker ve gece geç yemelere dadanma. Karaciğeri maf edersin. Ve vücuduna türlü türlü bir çok zararı olur böyle beslenmenin. Yaş genç, yillarla metabolizman zaten yavaşlayacak.
Bir uzmana görün, tiroid gibi kilo almana engel bi neden var mı baksınlar.

1.65 47..50 arası değişen kilom var aşırı bir zayıflık değil gayet güzel ve ideal olduğunu düşünüyorum orantılıysanız.etrafınızdakiler kiloluysa sizi sıska gibi görüyor olabilirler 🤔

Belkide.. ama işte bilmiyorum hem onların yanında hemde ailemin yanında zayıflık olarak çirkin duruyorum bu duyguyu üzerimden atamıyorum.

Arkadaşım nolur bazı tavsiyelere uyup bol hamur işi, şeker ve gece geç yemelere dadanma. Karaciğeri maf edersin. Ve vücuduna türlü türlü bir çok zararı olur böyle beslenmenin. Yaş genç, yillarla metabolizman zaten yavaşlayacak.
Bir uzmana görün, tiroid gibi kilo almana engel bi neden var mı baksınlar.

Kesinlikle haklısınız mutlaka görünmem lazım en yakın zamanda randevu alacağım inşAllah

Belkide.. ama işte bilmiyorum hem onların yanında hemde ailemin yanında zayıflık olarak çirkin duruyorum bu duyguyu üzerimden atamıyorum.
Kilonuz da boyunuz da normal bizim gibi olabilmek için kadınlar neler yaşıyor ne paralar döküp aç kalıyorlar keyfini çıkartın kilo iyi bir şey değil siz kendinizi beyeniyormusunuz önemli olan bu

Merhaba ya ben genitale expigment yaptım çok kızardı leke olmaması için şimdi o kızarmış pembe görüntüye ne yapmalıyım

Back
X