Bu dertten muzdarip çok kadın var ne yazık ki. Linke bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/422008-quotbegenilen-biriyim-meslek-sahibiyim-yalnizimquot-diyenler-nedenler-oneriler.html
Çok güzel ya da cok cirkin değilim.Normal boylarda ve normal kiloda bir bayanım.Ama sorun kimsenin beni beğenmemesi değil de,etrafımda evlenmek için görüsmeye kalkacağım biri yok.Yani daha doğrusu cok fazla sosyal değilim,evden işe işten eve,öyle biriyim.Ama bu kısmet sonucta evde oturan kızların bile evleneceği biri cıkıyor karsısına.O yüzden bir dua vs. bilen varsa dedim bende okurumKlasik deyimle:evet bu işler kısmet işi. Ama neden olmnadığına dair biraz düşünün bence. Mesela dış görünüşe çok önem veren birisi misiniz, niye?
Veya zenginliğe çok mu önem veriyorsunuz,ya da yanlış yerlerde mi arıyorsunuz? Bunun cevaplarını ancK siz bilebilirsiniz. Mesela bazı huylarınız olabilir ,size normal gelen ama karşı tarafa itici gelen..
Bilemiyorum.. Allah herkese hayırlısını versin..
Böyle bir konu vardı,gamzeli__ diye bir arkadaş açmıştı.
Yorum yazıp yukarı taşıyayım,okursun.
Oradaki öneriler haricinde,olumlama yapmanı tavsiye ederim.
Böyle bir konu vardı,gamzeli__ diye bir arkadaş açmıştı.
Yorum yazıp yukarı taşıyayım,okursun.
Oradaki öneriler haricinde,olumlama yapmanı tavsiye ederim.
Konu Başlığı :
Geçen her gün üzgünüm,içim acıyor
Çok güzel ya da cok cirkin değilim.Normal boylarda ve normal kiloda bir bayanım.Ama sorun kimsenin beni beğenmemesi değil de,etrafımda evlenmek için görüsmeye kalkacağım biri yok.Yani daha doğrusu cok fazla sosyal değilim,evden işe işten eve,öyle biriyim.Ama bu kısmet sonucta evde oturan kızların bile evleneceği biri cıkıyor karsısına.O yüzden bir dua vs. bilen varsa dedim bende okurum
peki size,,
Bildiğim bir kişinin ; evleneceği kızı kendi annesinin cenazesini gömmek için mezarlıkta iken yan mezardaki cenazede gördügünü ve evlendiklerini söylesem inanırmısınız?? tamamen gerçek ve yaşanmış
peki size,,
Bildiğim bir kişinin ; evleneceği kızı kendi annesinin cenazesini gömmek için mezarlıkta iken yan mezardaki cenazede gördügünü ve evlendiklerini söylesem inanırmısınız?? tamamen gerçek ve yaşanmış
işde kısmet dedıklerı bu olsa gerek ,cenaze kötü bı vesıle olmus,Allah anlına ne yazmıssa o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?