ben aslında söylemesi ayıp çok iyi bir insanım bunun için çaba gösterirken kimseyi kırmazken insanlar bu durumumu saf olarak algılıyorlar mesela bir yere gideriz yardım ederim ev sahibine bulaşıkta falan ya da konuşmalarım olsun kimseyi incitmeden konuşmaya çalışırım ama arkamdan saf falan derler neden benim iyi niyetim suistimal ediliyor bugün yine aynı sorunu misafirlikte yaşadım bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var
Ev işlerine yardim ettiginiz için mi saf diyorlar ? .S Hem saflik kötü birşey değil bunu diyenler utansinn üzülmeyin ..
saf olmak iyi niyetli olmaktir, fesat olmaktansa saf olma daha guzeldir canim. Bende safim ama aptal dglm, iyi niyetliyim, sabirliyim ama sinirimida koyarim. Saflik guzel bir karakterdir canim.
Arkandan konusanlara gelince, birak konussunlar, gunahlar onlarin boyunlarina. Senin ne sucun var, eger soyledikleri kotu soz ise, bir dusun dogru mu? degilse canini sikmaya hic gerek yok..
Benimde arkamdan cok konusan oldu ve soylentilerin dogru olmadigini bildigim icin ve arkamdan konusan kisilerin sacmaladigini bildigim icin kulak asmiyorum. Ztn Rabbim biliyor senin icini, niye dert ediyorsun..
Bir kalkıp bulaşık yıkadınız ya da kalp kırmadan konuşmaya çalışıyorsunuz diye saf dediklerini sanmıyorum.
İyi insan olmak başka, saf olmak başka...
Hareketleriniz, tavırlarınız falan etkilidir belki bu durumda ama siz farkında değilsinizdir. :s
sadece ev işleri değil her türlü iyiliğimde yardımımda onları kırmayışımda bunu saflık olarak algılıyorlar oysa ben saf değil uyanığım herşeyin farkındayım bazen böyle gördükçe bana mı kalmış iyilik diye düşünüyorum
hayır arkamdan kötü söz söylemiyorlar ama saf işte ne desen yapar muamelesi yapıyorlar bir de benim başarılı olduğum şeyleri görsünler aaa sen saftın ama nasıl yaptın başardın gibi imalı konuşuyorlar o an büyük oldukları için kendimi zor tutuyorum donup kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?