Moralim çok bozuk...

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba kızlar evlendiğimde 64 kiloydum boyum 170 cm sonra kilo aldım ve 74 kilo ile hamile kaldım,şu an 3 ayım bitti ve ben 4 kilo aldım ,doktorum baya azarladı beni bu gidişle her ay 5 kilo alırsın falan dedi
ben tatlıymış,baklavaymış cips falan yemiyorum sadece hamurişine o da simite düşkünlüğüm fazla vitamin vermedi sadece kan hapı verdi offff ne yapacağım...

ben de 160 cm boyum 57 kilo ile hamile kaldım.ilk iki ay sadece yiyip yattım ve ben de hızlı kilo aldım.ama ondan sonra bana da dr hamur işi ve pilavlardan uzak dur dedi.ben de tam tahıllı ekme aldım ve sadece onu tükettim.zaten sadece iki dilim kahvaltıda tükettim.onun haricinde öğünlerimde kısıtlama yapmadım.ve hiç tatlı yemedim.bu son ay tatlı tükettim.sana tavsiyem tahıllı ekmek ye.zaten o senin iştahını ve yemeni de ayarlıyor.ben iki haftadır beyaz ekmek yiyordum baktım tartılarda ibreler iyi oynuyor.tekrar tahıllıya döndüm.

sıkıntı yapma ama ekmeğe dikkat et..ben şimdi 15 kilo aldım.10 gün sonra doğımum var

ilk hamileliğimde de , bunda da 4. ayda ben de 4 kilo almıştım. ilkinde 19 kiloyla kapattım(tatlıdan ödün vermedim :) ). sonra hepsini yavaş yavaş verdim bir yıl içinde. Yine tatlı yemeye devam ettim. Şuan yine hamileyim ve hala bolca tatlı tüketiyorum malesef. Sanırım gidişat aynı olacak. İlkinde verdiğim için çok korkum yok.

un tuz $ekeri hayatindan olabildigince çikarirsan kilo alman azalicakdir

Back
X