- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Valla ben çok İngilizim konuya. Genelde tahlil sonuçlarından bi cacık anlamıyorum da.
Bayağı doktor gibi teşhis koymuşsunuz kendinize.
Bence femaraya hemen başlama. Dediğin gibi ilk önce hormonları düşür. Ayrıca prolakrin yüksek çıkmış dostinex vermesi gerekiyordu. Niye direk femara vermiş anlamadımDun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazarbu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım
Digeri bilmem ama prolaktin ust sinirda.
Internetten okuyup okuyup kendinizi doldurmayin bence.
Bence femaraya hemen başlama. Dediğin gibi ilk önce hormonları düşür. Ayrıca prolakrin yüksek çıkmış dostinex vermesi gerekiyordu. Niye direk femara vermiş anlamadım
Canım sen özel bi hastaneye git. Ayrıca pko var mı baktı mi doktor ne dediProlaktin başli basina dert işte. Tsh annem de yaptrdi gecen 7 lerde cikti doktor hemen ilac verdi anneme benimkide normalde hep 3..
Hee anladım. Tekrar git doktora dostinex verecektir yüksek ihtimalBen gittigimde hormonlarimin duzenli.oldugunu soyledim oda ultrasndan bakti femara verdi. Hormonlara da bakalim dedi. Tamm dedm. Ama sonucu almaya gitmedim. Netten baktim sonuclara.
Tiroide sadece bitkisel olarak dereotu verirler.
Ama ilacını bırakma doktoru dinle hamile kalmak istiyosan
Hee anladım. Tekrar git doktora dostinex verecektir yüksek ihtimal
Tiroide sadece bitkisel olarak dereotu verirler.
Ama ilacını bırakma doktoru dinle hamile kalmak istiyosan
Bende hamile kalmaya çalışırken kendi salaklığımla incir mincir yiyerek prolaktinimi yükseltmişim meğer ama aslanpençesi 3 günde düzeltti 2 ay o yüzden oyalandım ama düzelince sıkıntı kalmadı ..
Dun hayıt tohumuna başladim. Goguslerim davul gibi prolaktinden zaten
Ozaman bidahaki aya reglin 3. Günü yaptr testlerini. Biliyorsun ki klomen ve femara gibi ilaçları çok sayıda kullanamiyorz o yüzden kendinden emin ol düşsün hormonlar ondan sonra kullan . Tam hazır olduğundaO zaman pazar ilaca başlamayim ? Bu ay ilac kullanip bu hormonlari dusurim bidahaki ay kullanirim.
Birde reglin 1.i gunu gitmistim ondan yuksek cikarmi ki acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?