- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Doktorun tahlil sonuçlarını görmeden ilaç vermesi tuhaf geldi.
Bence önce değerlerin normale dönmesi gerekiyor.
Femara'yı bir dahaki adetime ertelerdim ben olsam.
Affiniza sığınarak soruyorum ve geçmiş olsun şimdiden panik yapmayın ,fazla kilonuz var mı hic
Ozaman bidahaki aya reglin 3. Günü yaptr testlerini. Biliyorsun ki klomen ve femara gibi ilaçları çok sayıda kullanamiyorz o yüzden kendinden emin ol düşsün hormonlar ondan sonra kullan . Tam hazır olduğunda
Siz bilirsiniz ama bence hormon değerlerinizi düşürmeden kullanmayın yumurta geliştirici ilaç.Doktoruma hormonlarimim duzenli oldugunu ben soyledim adetlerinde duzenli oldugunu. En fazla 3 gun gecikir adetlerim falan.. ilaclari kullan 9 myista gel dedi. Gittigimde gostericektm tahlilleri. Belki o zaman ilac verir tsh ve prolaktin icin. Ama gec m mi olur blmiyrm
Siz bilirsiniz ama bence hormon değerlerinizi düşürmeden kullanmayın yumurta geliştirici ilaç.
Özel hastaneye git durumun varsa herşeyine baktrBende oyle dusunuyorum..
Ama sut hormonum bu ayda yumurtlamayacagim icin yukselecek beni zorlu gunler bekliyor. P.tesi saglik ocagina gostersemmi sonuclari yoksa hastaneye doktorami gitsem
Özel hastaneye git durumun varsa herşeyine baktr
P.tesi gitmeyi dusunuyorum ya aile hekimime ya da direk.o doktora ilaci bu ay kullanmayacagim. Zaten calismaya baslicam buyuk ihtimal bu ay boyle gecsin...
Eeee neden simdi bu hormon yüksek çıkmış anlamadım valla canımCanim ozel hastaneye de gittim adam isinde baya da iyi. 2 kere gittim hsg cekildi hormon bakildi hersey temiz cikti. Zaten o doktora randevu istesem 2 ay sonraya veriyorlar
Eeee neden simdi bu hormon yüksek çıkmış anlamadım valla canım
endileşme cnm benmde 11.80 bir ara tsh ilaçla dşebiliyor o.diğeriyle ilgili bilgim yok.Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90 ( max: 4.7 )
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazarbu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım
endileşme cnm benmde 11.80 bir ara tsh ilaçla dşebiliyor o.diğeriyle ilgili bilgim yok.
Çıkan tahlil sonucunu doktora göstermeden bir şey yapma, takviye ilaç verecektir.
Tsh bu kadar yüksekken hamile kalman zaten Bebek için de senin içinde zararlı önce değerlerini düzeltmelisin
benimde sadece annanemde vardı.birde bende çıktı.gerçekten korkulacak bişey değil.ilaç doğru içildiğinde düşüyor o değer.Ben annemden dolayi korkuyorum ilk sorduklari ailede guatr varmi evet deyince risk altinda oldugumu soyluyorlar.
benimde sadece annanemde vardı.birde bende çıktı.gerçekten korkulacak bişey değil.ilaç doğru içildiğinde düşüyor o değer.
amin cnm.benimde henüz çocuğum yok yaşım 31 3 yıldır evliyim bir düşüğüm var.tsh değerim yine yüksek çıktı.başka bir prblemim yok benimde.bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum bakalım.Cnm moralimin bozuk olmasinin tek sebebi bu degil... 4 te de ilac vermediler bana hamilelik icin 2 civarlari olmaliymiş.
Benim moralimi prolaktin bozuyor. Inanin 30 oldugunda bile aglama krizleri geciriyorum. Birde bilmemek isterdim hamile kalmak icin ugrasmamak. Ise baslarsam takmicam nasil olsa. Doktora tup bebek dedim sasirdi yasin cok kucuk dedi. Moralman ona coktu iste. Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin. Bazen oluruna birakiyorum ama hamile haberi aldikca istegim cogaliyo ve elimden birseu gelmiyor. Bazrn istedigimden bile emim olamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?