- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
amin cnm.benimde henüz çocuğum yok yaşım 31 3 yıldır evliyim bir düşüğüm var.tsh değerim yine yüksek çıktı.başka bir prblemim yok benimde.bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum bakalım.
Merhaba cnm. Öncelikle sana çok kızdım. Doktora sonu göstermemektedir çok yanlış. Kafana gore bilmediğim bir şeyi başlamak istemem daha yanlış . Pskolojik olarak kendine teşhisi koymuş hükmü vermişsin başkasına bir gerek kalmamış. .. TSH yüksek çıkmış olabilir . Çokta yüksek değil zaten de ama doktorun buna göre bir yol izler ve tedavi ne gerektiriyorsa senin vücudun neye hangi ilaca tepki veriyorsa bunu görür ve uygular . Lütfen kendi başına bir iş yapma ve doktorunuza haberdar et . Ben bu yazını yeni görüyorum umarım senin için güzel şeyler gerçekleşmiştir . Ben çok tedavi uyguladım bütün tahlil ve tetkikleri geçirdim . Hiç kafama göre birsey kullanmadım. Umarım kendine zarar vermemissindir.Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90 ( max: 4.7 )
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazarbu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım
Merhaba cnm. Öncelikle sana çok kızdım. Doktora sonu göstermemektedir çok yanlış. Kafana gore bilmediğim bir şeyi başlamak istemem daha yanlış . Pskolojik olarak kendine teşhisi koymuş hükmü vermişsin başkasına bir gerek kalmamış. .. TSH yüksek çıkmış olabilir . Çokta yüksek değil zaten de ama doktorun buna göre bir yol izler ve tedavi ne gerektiriyorsa senin vücudun neye hangi ilaca tepki veriyorsa bunu görür ve uygular . Lütfen kendi başına bir iş yapma ve doktorunuza haberdar et . Ben bu yazını yeni görüyorum umarım senin için güzel şeyler gerçekleşmiştir . Ben çok tedavi uyguladım bütün tahlil ve tetkikleri geçirdim . Hiç kafama göre birsey kullanmadım. Umarım kendine zarar vermemissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?