Moralim cok bozuldu

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kizlar ne oldu ne gitti bilmiyorum ama tum kilolari kollarima almisim ben sok oldum inanamiyorum bu benmiyim diyorum
sadece bacaklarimi goren bu kiz 50 kilo der ama sadece kollarimi goren bu 80 kilo der, cok cirkin bir goruntu var
6 aydir devamli korse kullaniyordum normalde gobekten aliyorum aldigimda ama simdi korseden dolayi gobekten degilde kollardan mi aldim bu ne, yandim ben napabilirim, kisa kollu giymeye utaniyorum cok cirkin gorunuyor 1,70 boyunda 58 kiloyum cok cirkin duran bir fazlaligim yok kollarim haric

napicam ben bu kollarim ust kismindaki goruntuye

1 kg lık dambıl alıp kol çalışmak aklıma geldi. benim de kol altımda sarkmalar vardı. arka kol çalışmayla düzeldi baya

o biraz da yapı işi

eski fotolara bak belki de hep öyleydi de sen dikkat etmedin

benim bir gelinlikli fotom var sadece kol gibi çıkmışım

şimdi de iri kollarım ama o zaman daha zayıftım belli açıdan çekince yine kocamanmış

Kizlar ne oldu ne gitti bilmiyorum ama tum kilolari kollarima almisim ben sok oldum inanamiyorum bu benmiyim diyorum
sadece bacaklarimi goren bu kiz 50 kilo der ama sadece kollarimi goren bu 80 kilo der, cok cirkin bir goruntu var
6 aydir devamli korse kullaniyordum normalde gobekten aliyorum aldigimda ama simdi korseden dolayi gobekten degilde kollardan mi aldim bu ne, yandim ben napabilirim, kisa kollu giymeye utaniyorum cok cirkin gorunuyor 1,70 boyunda 58 kiloyum cok cirkin duran bir fazlaligim yok kollarim haric

napicam ben bu kollarim ust kismindaki goruntuye

1.70'e 58 gayet iyi bir kilo. Fazlanız yoktur.
Kollarınızı zamanında çok çalıştırdıysanız gelişmiş olabilir. Genetik olabilir. Fazla ev işi yapanlarda da benim dikkatimi çekmiştir hep kalın kol, ondan olabilir. Kol inceltmek çok zordur ama.incelteyim derken kaslı kalın kollara sahip olabilirsiniz. Profesyonel yardım almanızı öneririm.

O kadar abartılı olduğunu sanmıyorum. Kesin hep aynanın karşısına geçip sadece kollarını inceliyosundur. :) Bu kadar kafana takma ve spor yap. Alet gerektirmeden de evde yapabileceğin kol hareketleri var.

Daha ne olsun 1 70 ve 58 kilo şuan ben 59 kiloyum ve ne kadar zayıfsın biraz ye diyorlar ;)
KOlunuz belki size öyle geliyordur.

Back
X