- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Yok ailemle yaşadığımı ifade etmek için yazdım onu ama ev ev üstüne çok zorKaç yaşında çocuğunuz?
Yani rahatsız oluyor olabilir bunu boşanmış olmanıza bağlamayın
Benim oğlum da bazen o kadar çok bağırır ağlar ki ben ne kadar konuşsam fayda etmez
Canım normal konuşuyo ona bile kızıyo 8 yaşındaKaç yaşında çocuğunuz?
Yani rahatsız oluyor olabilir bunu boşanmış olmanıza bağlamayın
Benim oğlum da bazen o kadar çok bağırır ağlar ki ben ne kadar konuşsam fayda etmez
Ben annemlere kalmaya gittiğimde bile annemin babamın çocuğuma bişey demesi beni üzüyorYok ailemle yaşadığımı ifade etmek için yazdım onu ama ev ev üstüne çok zor
İkinci evliliğimi yapıcam Allah nasip ederse ama dediğin gibi tatilde de aynı yani.uyarmak ne kelime hemen tribe giriyoBen annemlere kalmaya gittiğimde bile annemin babamın çocuğuma bişey demesi beni üzüyor
Ev ev üstüne zaten olmuyorki
Ayrı eve çıkmanız mümkün değil se görmezden gelin ve devamlı babanıza söyleyin rahatsızlığınızı
Rabbim yardımcınız olsunCanım normal konuşuyo ona bile kızıyo 8 yaşında
Rabbim ikinci eşinizden güldürsün yüzünüzü inşallahİkinci evliliğimi yapıcam Allah nasip ederse ama dediğin gibi tatilde de aynı yani.uyarmak ne kelime hemen tribe giriyo
Allah korusun çok zor bi durum ama kafa götürmüyo hak veriyorum ama istediğim gibi çocuğumla şakalaşamıyorum bileRabbim yardımcınız olsun
Zordur eminim
Ama ne yapılabilir ki
Kendi düzeninizi kurmanız daah iyi
Yapabiliyorsanız
Ben boşansam 3 çocuğumla ailemin yanına gitmektense kendim yaşamayı tercih ederim
Zaten Allah korusun öyle bişey olsa annem çocukları bırak öyle gel der
Saol canım Allah razı olsunRabbim ikinci eşinizden güldürsün yüzünüzü inşallah
Az daha sabredin o zaman
Hepimizin hayatı farklı işteAllah korusun çok zor bi durum ama kafa götürmüyo hak veriyorum ama istediğim gibi çocuğumla şakalaşamıyorum bile
Allah yardımcımız olsunHepimizin hayatı farklı işte
Kiminin ailesi el üstünde tutar kimisininkki
Böyle ne yapsan batar
Bende ailemden yana dertliyim
Ne yapsam yaranamam
Duymayın bı süre daha idare edin bari
Babanin sus demesine icerliyorsun ama yarin yeni esin çocuğuna bir şey dese ne yapacaksin merak ediyorum. Baban onun dedesi. Sus da der dur da der. Bunda alinacak gucenecek bir durum yok.İkinci evliliğimi yapıcam Allah nasip ederse ama dediğin gibi tatilde de aynı yani.uyarmak ne kelime hemen tribe giriyo
Şuan nasıl bi durumda olduğumu kimin nasıl karakterden olduğunu bilmediğinizden söylediğinizde haklısınızBabanin sus demesine icerliyorsun ama yarin yeni esin çocuğuna bir şey dese ne yapacaksin merak ediyorum. Baban onun dedesi. Sus da der dur da der. Bunda alinacak gucenecek bir durum yok.
Babanin sus demesine icerliyorsun ama yarin yeni esin çocuğuna bir şey dese ne yapacaksin merak ediyorum. Baban onun dedesi. Sus da der dur da der. Bunda alinacak gucenecek bir durum yok.
AminAllah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?