Moralim çok bozuldu

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Boşanmış bi anneyim ailemle yaşıyorum babamın sürekli oğluma sus demesinden bıktım usandım artık ben güzelce oğlumla konuşuyorum biraz yavaş oynayalım falan diye bu kez de böyle yaparak şımartıyosun diyor bağırmalıymışım şuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam :(

Kaç yaşında çocuğunuz?
Yani rahatsız oluyor olabilir bunu boşanmış olmanıza bağlamayın
Benim oğlum da bazen o kadar çok bağırır ağlar ki ben ne kadar konuşsam fayda etmez:(

Kaç yaşında çocuğunuz?
Benim oğlum da bazen o kadar çok bağırır ağlar ki ben ne kadar konuşsam fayda etmez:KK43:
Yok ailemle yaşadığımı ifade etmek için yazdım onu ama ev ev üstüne çok zor

Kaç yaşında çocuğunuz?
Benim oğlum da bazen o kadar çok bağırır ağlar ki ben ne kadar konuşsam fayda etmez:KK43:
Canım normal konuşuyo ona bile kızıyo 8 yaşında

Yok ailemle yaşadığımı ifade etmek için yazdım onu ama ev ev üstüne çok zor
Ben annemlere kalmaya gittiğimde bile annemin babamın çocuğuma bişey demesi beni üzüyor:(
Ev ev üstüne zaten olmuyorki
Ayrı eve çıkmanız mümkün değil se görmezden gelin ve devamlı babanıza söyleyin rahatsızlığınızı

Ben annemlere kalmaya gittiğimde bile annemin babamın çocuğuma bişey demesi beni üzüyor:KK43:
Ev ev üstüne zaten olmuyorki
Ayrı eve çıkmanız mümkün değil se görmezden gelin ve devamlı babanıza söyleyin rahatsızlığınızı
İkinci evliliğimi yapıcam Allah nasip ederse ama dediğin gibi tatilde de aynı yani.uyarmak ne kelime hemen tribe giriyo

Canım normal konuşuyo ona bile kızıyo 8 yaşında
Rabbim yardımcınız olsun
Zordur eminim
Ama ne yapılabilir ki
Kendi düzeninizi kurmanız daah iyi
Yapabiliyorsanız

Ben boşansam 3 çocuğumla ailemin yanına gitmektense kendim yaşamayı tercih ederim

Zaten Allah korusun öyle bişey olsa annem çocukları bırak öyle gel der:(

Rabbim yardımcınız olsun
Zordur eminim
Ama ne yapılabilir ki
Kendi düzeninizi kurmanız daah iyi
Yapabiliyorsanız

Ben boşansam 3 çocuğumla ailemin yanına gitmektense kendim yaşamayı tercih ederim

Zaten Allah korusun öyle bişey olsa annem çocukları bırak öyle gel der:KK43:
Allah korusun çok zor bi durum ama kafa götürmüyo hak veriyorum ama istediğim gibi çocuğumla şakalaşamıyorum bile

Allah korusun çok zor bi durum ama kafa götürmüyo hak veriyorum ama istediğim gibi çocuğumla şakalaşamıyorum bile
Hepimizin hayatı farklı işte
Kiminin ailesi el üstünde tutar kimisininkki
Böyle ne yapsan batar
Bende ailemden yana dertliyim
Ne yapsam yaranamam
Duymayın bı süre daha idare edin bari

İkinci evliliğimi yapıcam Allah nasip ederse ama dediğin gibi tatilde de aynı yani.uyarmak ne kelime hemen tribe giriyo
Babanin sus demesine icerliyorsun ama yarin yeni esin çocuğuna bir şey dese ne yapacaksin merak ediyorum. Baban onun dedesi. Sus da der dur da der. Bunda alinacak gucenecek bir durum yok.

Babanin sus demesine icerliyorsun ama yarin yeni esin çocuğuna bir şey dese ne yapacaksin merak ediyorum. Baban onun dedesi. Sus da der dur da der. Bunda alinacak gucenecek bir durum yok.
Şuan nasıl bi durumda olduğumu kimin nasıl karakterden olduğunu bilmediğinizden söylediğinizde haklısınız

Bu yoruma katılıyorum, babanızdan alınmanız çok saçma. Ve yeni eşinizi tanıyor musunuz? Çocuğunuzla arası nasıl? Bunları düşünmeniz lazım aslında.

Evet eni Yen'i eş çocuğa nasıl davranacak cok dikkatli karar verin birdaha zor durumda kalmayın

Back
X