- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
herkese merhabalar arkadaşlar.. diyeceksiniz belki bu konunun yeri kadın hastalıkları diye ama inanın daha önce yazdığım halde ordan hiç cevap alamadım. bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. 25 yaşındayım..oğlum doğduktan 5-6 ay sonra rahim ağzında yara ver diye yaramı dondurdular. ve ondan sonra bende ara kanamalar başladı. yaklaşık 14 aydır sürekli kanamam oluyor.. ilişki sonrası da bazen oluyor bazen olmuyor. son gittiğimde doktor rahim ağzının girişinin yumurtalıkların temiz olduğunu ancak rahim ağzından smear için örnek alırken olması gerekendan fazla kan geldiğini söyledi. şimdi yasmin kullanıyorum 2 aydır ve 7 gün boyunca vajinal fitil kullandım ama dün yine lekelenme oldu. üstelik adetime daha 8-9 gün var. moralim zouldu lekelenmeyi görünce...doktor da bana bu fitilden sonra 2 ay beklicez geçmezse rahim içine biyopsi yapıcaz dedi. hem fitil hem yasmin fayda etmedi gibi. ve ben korkuyorum.. cinsel hayatımda bozulmalar başladı.. sanki kötü bişey varmış gibi korkuyor ve kendimi kasıyorum.. sizlerden de böyle şikayet yaşaynlar oldu mu??ve şimdi durumunuz nasıl.. yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..