Moralim hep bozuk

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Çalışıyorum yoruluyorum geçen gün falçata bıçağı ile parmağım kesildi yeni yeni düzeliyo. Mutluyum ailem ile fakat akşamları kapıda beklediğim bir babam yok başka şehirde kendi ailesiyle annemin böbrek hastalığı var hastane de yatışı oluyo ve eve gelince o sessizlik ve halsizlik beni çok yıpratıyo sinir stres derken kalbimde küçük ama sık sıkışmalar oluyo gece ağlamaktan baş ağrılarım çoğaldı sevdiğim insanla aram bozuk ayrıldık ama hala ilişkim devam ediyomuş gibi hissediyorum başkasıyla konuşursam aldatırmışım gibi bir his var içimde yazarken bile gözlerim doluyo daralıyorum kimseye anlatmak istemiyorum ama anlatmayınca da kötü oluyorum biliyorum ki daha büyük dertleri olanlar var ama içimde yaşadıklarım ileri de hastalık olarak geri döner diye korkuyorum :(

Selam canım.Öncelikle Allah yardımcın olsun.Yaşadığın olumsuzluklar üst üste gelince seni bunaltmış ve olumsuz etkilemiş,görüyorumki bu olumsuzluklar ev haline ve beraberlik yaşamış olduğun kişiye bile yansımış.Bende zamanında cok olumsuzluk ve kötü günler yaşadım.Ama bunların hepsi geçecek,hepsiyle yaşamaya alışacaksın ve alıştığında hayat daha kolay olacak.Şuan psikolojik olarak yorgunsun ama bunu bir terapiste gidecek durumun yoksa bile kendi kendine birazcıkta olsa aşmaya çalış bak ben sana garantisini veriyorum ki bu günlerde geçecek.Bol bol dua et ve kendini motive et.
Örneğin;Yarın sabah süslen ve evden çık aynaya bakarak kendini sevdiğini söyle herşeyin düzeleceğini söyle arada buraya yaz kendini rahatlat. Sevgiler,

Selam canım.Öncelikle Allah yardımcın olsun.Yaşadığın olumsuzluklar üst üste gelince seni bunaltmış ve olumsuz etkilemiş,görüyorumki bu olumsuzluklar ev haline ve beraberlik yaşamış olduğun kişiye bile yansımış.Bende zamanında cok olumsuzluk ve kötü günler yaşadım.Ama bunların hepsi geçecek,hepsiyle yaşamaya alışacaksın ve alıştığında hayat daha kolay olacak.Şuan psikolojik olarak yorgunsun ama bunu bir terapiste gidecek durumun yoksa bile kendi kendine birazcıkta olsa aşmaya çalış bak ben sana garantisini veriyorum ki bu günlerde geçecek.Bol bol dua et ve kendini motive et.
Örneğin;Yarın sabah süslen ve evden çık aynaya bakarak kendini sevdiğini söyle herşeyin düzeleceğini söyle arada buraya yaz kendini rahatlat. Sevgiler,
Söylediklerin iyi geldi ve üzülüyorum kendi halime yaşıtlarımın çoğu okula giderken ben üst yaşıtlarımla iletişim kurmaya çalışıyorum çok dua ediyorum ama hissettiklerim hayatımdakilere yansıyo :(

Eger sorumluluk sahibi bir bireysen, gerekli sevgi ve bakimi saglayabilecegine inaniyorsan bir hayvan dost edinebilirsin. Onun disinda en mutlu gorunen insanlarin bile cok degisik sorunlari oluyor, dunya boyle bir yer deyip bu durumu kabullenip her gununu yasabildigin en kaliteli sekilde yasamalisin.

Back
X