Biliyorum belki size göre basit gelecek sıkıntılarım ama daha öncede bana yardımcı olmuştunuz Allah hepinizin yardımcısı olsun..
Çevremde paylaşabilcegim akıl alabilecegim pek kimse olmadıgından içimi buraya döküyorum Artık cok bunaldım
koca bir sene ygs sınavına hazırlanmaya çalıştım stresi bile yetiyor insana aşamadıgım bazı problemlerim varrdı çok şükür biraz geçti daha öncede bahsetmiştim
girdim o ygs sınavına hiç bişe istedigim gibi gitmedi ama ne diyeyim bunada şükür normalde denemelerden yuksk - yaparken sınavdan 260 aldım cok heycan yaptım elim ayagıma dolaştı.
bunca senem çalışmaya çalıştıklarım zaten hepsi gitti. çevremde de herkesin bi bekletisi vardı benden guzel bi lisede okuyordum. evdekilerin baskısı zaten bir sene daha hazırlanmayı kaldıracak cinsten değil hani bu şekilde olmaz Allah bilir ama benim muhakkak bu sene yerleşmem lazım ama alelade bi yere değil bana iş imkanı sunabilcek kaliteli güzel bi bölüm ve yere ama berbat oldum moralim cok bozuldu hevesim kırıldı bana kalan tek şey aldıgım 15 kilo oldu.
herkes arkamdan konuşuyor böyle olmama cevremdekiler yeter artık bıktım tutunmaya çalıştıkca dahada düşüyorum önümde lys sınavı var ama oturupp çalşcak bi moral de kalmadı zaten zar zor dikaat toplayıp başlamıştım Nolur bana yardım edin Dua cım olun Allah yardımcınız olsun sizinde İnşallah şu mübarek günlerin hatrına yüzümüz güler. Zor günler yaşayıpda şimdi çok iyi yerlerde olanlar da varmıdır benim artık umudum tükenmekte kendimden bıktım artık YORULDUMMM
sakın umudunu yitirme aklıma geldikçe eidcem sana dua. ama bak sakın bırakma kendini toplamaya çalış. ve sınavda çok heyecan yapıyorsun anladığım kadarıyla onuda yenmen lazım. 15 kilonu verirsin zaten kafaya takma. millet ne desin onuda takma. sınava odaklan bide şu heyecan işine çare bulman lazım. ama bak sınav işi olmazsada dünyanın sonu değil. millet kaç defa giriyor sınava öyle tutturuyor. o yüzden kalbini ferahlatmaya çalış. olumsuzluklara kulağını tıka derslerine odaklan başarıcaksın inş :)
sürekli ağlayasım geliyor resmen dayanamıyorum şu şu kadar puan yaptı bi sana bak bi de şu haline bak noldu sana böyle ( fiziksel anlamda kötü gözüküyosun gibisinden)
eskiden benim hayatımda olan herkes şimdi uzaktan benimle alay ediyor artık yoruldum çok kitabı açıorum ağlayasım geliyor üçgün çalışıyorsam beş gün yatıyorum ve sınava daha 48 gun var benim hic bir konum tam değil
İs imkani olan bolumler mantigi turkiyede yanlis anlasiliyor. Muhendislikler degil tek is imkani olan bolumler. Arkeoloji mesela son donemde ivme kazandi. İlginc meslekleri arastir derim. Genis bak.
Bu arada kariyer planinda yardimci olabilirim. Rehberlik yaptim bi donem.
nasılda moralini bozmuşlar canım ya. sen onlara inat kendini toparlamaya çalış. iyi olmuş etrafından gittikleri gerçekten dost olsalar daha çok yanında olurlar. sen kendin için en iyisini biliyorsun kendine güven ablacım bırakma kendini
Biliyorum belki size göre basit gelecek sıkıntılarım ama daha öncede bana yardımcı olmuştunuz Allah hepinizin yardımcısı olsun..
Çevremde paylaşabilcegim akıl alabilecegim pek kimse olmadıgından içimi buraya döküyorum Artık cok bunaldım
koca bir sene ygs sınavına hazırlanmaya çalıştım stresi bile yetiyor insana aşamadıgım bazı problemlerim varrdı çok şükür biraz geçti daha öncede bahsetmiştim
girdim o ygs sınavına hiç bişe istedigim gibi gitmedi ama ne diyeyim bunada şükür normalde denemelerden yuksk - yaparken sınavdan 260 aldım cok heycan yaptım elim ayagıma dolaştı.
bunca senem çalışmaya çalıştıklarım zaten hepsi gitti. çevremde de herkesin bi bekletisi vardı benden guzel bi lisede okuyordum. evdekilerin baskısı zaten bir sene daha hazırlanmayı kaldıracak cinsten değil hani bu şekilde olmaz Allah bilir ama benim muhakkak bu sene yerleşmem lazım ama alelade bi yere değil bana iş imkanı sunabilcek kaliteli güzel bi bölüm ve yere ama berbat oldum moralim cok bozuldu hevesim kırıldı bana kalan tek şey aldıgım 15 kilo oldu.
herkes arkamdan konuşuyor böyle olmama cevremdekiler yeter artık bıktım tutunmaya çalıştıkca dahada düşüyorum önümde lys sınavı var ama oturupp çalşcak bi moral de kalmadı zaten zar zor dikaat toplayıp başlamıştım Nolur bana yardım edin Dua cım olun Allah yardımcınız olsun sizinde İnşallah şu mübarek günlerin hatrına yüzümüz güler. Zor günler yaşayıpda şimdi çok iyi yerlerde olanlar da varmıdır benim artık umudum tükenmekte kendimden bıktım artık YORULDUMMM
bakıyorum eski sevgilim eski dostlarım hep burada yanı başımdalar kaç sene oldu hala kurtulamadım buradan bu şehirden artık yeni bi hayat kurmak istiyorum tutunamıyorum ama onlar da arkamdan gülüp düşüsüsümü seyrediyolar aile desen onlar artık benden bi beklentisi kalmamış hepsi üzerime geliyor
canım çevredekilerin dediklerini boşver. hayatın boyunca konuşacaklar.
moralini iyi tutmaya çalış, çalışmaya devam et inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
herkes kaderinde kısmetinde ne varsa onu yaşıyor. sen de kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın.
çalış gerisini Allah'a bırak. olur ya da olmaz Allah bilir.
sağlıklısındır umarım kilo alınır verilir hayat bir sınav zaten. sınavlar hiç bitmiyor.
Allah razı olsun burası da olmaasa nasıl teselli bulcam geçen sene bu aylarda beş kilo vermiştim bare gene diyete gireyim dedim olmuyor veremiyorum şuan 80 kiloyum( üç hafta kadar yaptım diyet bir kilo verebildim sinirlerim bozuldu gene aldım
Ah ah ne diyyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmaz inşallah.
bence şimdi kilonu düşünme sınav bir geçsin verirsin. gençsin zaten spor diyet sağlık olduktan sonra her şey çözülür.
Allah gönlüne göre versin canım.
Bunları okudukça şimdiden ben bile stres oluyorum canım bende seneye giricem sınava...
Sen sadece LYS'ye odaklan, YGS'den başarılı olamasa da LYS'de çok önemli yer kateden insanlar var. Sende onlardan ol!
Hatta kendine aileni hırs yap,tabii iyi anlamda onlara göstericem de zaten sen iyi bir yere yerleşirsen baskıda kalkar. Tabii bence ailenin bu kadar baskı yapması çok yanlış bir durum. Çevrem duyduğum,şahit olduğum çok insan var.. Sağlığından oluyorlar sınav stresinden... Aman sen dikkatli ol elinden geleni yap olmuyorsa da olmaz en azından ben elimden geleni yaptım dersin. Aileni arkanda olmaları için biraz konuşursan belki anlayışlı davranabilirler...
Başarılar dilerim,Allah yardımcın olsun...
Ayrıca kilonu kafana dert etme sakın,sınav bittiği gibi kilon için bir şeyler yapar verirsin..
baya bunalmışsın canım seni anlıyorum bide yaşın küçük zor atlatıyorsun. ama bu durumlar sana daha çok hırs vermeli. elinden geleni yap gene oluyorsa olur olmazsa seneye gene girersin. insanları boşver kim naparsa yasın. dostunu düşmanını anlarsın. sınavdan sonrada güzel bilinçli bi rejim yaparsın kilonda gider. ailenlede konuş üzülüyorum üstüme gelmeyin bu konuda diye güzelce konuş. eminim seni anlıcaklar canım. ve sınav heyecanı için ailenden yardım iste. hele dışardaki dış kapının dış mandallarını hiç kafaya takma
Çok sağolun Allah razı olsun bi yol göstericiye cok ihtiyacım var
ben sayısal okuyorum istedgiğim inşaat müh hem de cok istiyordum şuan 191 bindeyim lys var ama ondada çalışamıyorum şuan sürekli ben yapamıcam olmucak bisürü konu var olmadı olmucak nasıl yetişcek psikolojisindeyim. bi yandan da sınava çalışmaya odaklanamıyorum zihnim surekli başka yerlere kayıyor. aklımda bişe de yok ama masa başına bile oturamıyorum etkili bi çalışma istiyorum ama olmuyor başaramıyorum sürekli evin içinde dolaşıyorum bi sene daha hazırlansam gene aynısı bende odaklanamama problemi var birazda cevreden ev baskısı olabilir mutlu değilim. bi sene daha hazırlansam gene aynısı olur gibime geliyo ben bu 48 gunde etkili çalışsam olucakmış gibime geliyor hepten boş değilim ama cok çalışmam lazım o da olmuyor napsam bilmiyorum
içimi ferahlattın Allah yardımcıın olsun senin de güzel gönlüne göre versin Rabbim Ne diliyorsan Hayatın boyunca hayırla ve mutlulukla karşılaşBak tatlim.
Hayat akarsuya benziyorsa sen o suyun kaynagindasin. Su an yaptigin secim seni bir yere goterecek ama geri donusu olmayan bir yere degil.
Bugun ben de bir sinava girdim. Engelli kpss'si. İlk uc soruda ellerim titriyordu. Okudum okudum girmedi kafama. Sonra hep dusundugum seyi dusundum. Kendimi suya birakmam gerek. Hayatla itisme. Onunla gerilim yasama. Savasmak ayri bir sey ama itismek ayri.
Kendini suya birak ve sadece calis. Calisirken suda oldugunu hatirla. Uyurken suda oldugunu hatirla.
Ana rahminde suyla dogdun. Öldügunde suyla yikanacaksin. Yani olay ygs lys vs. Degil. Mesele gerilimin azalmasi olmamasi...
Sana 'ohooo daha neler gorceksin' demiyorum. Universiteye giris stresini ben hicbir zaman hicbir yerde daha da yasamadim.
Ama kendimi suya biraktigim icin basarili oldum.
O sinav kitapcigi ile itisme. Onunla beraber ak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?