- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Spor yapmak. Spor yaparken motive oluyorsun, sonucu görünce de spor yapmak için motive olmuş oluyorsun.Onun dışında gece yatmadan yarın yapacağım şeyleri hayal edip plan yapıyorum, mutlu uyanıyorum. Veyahut da, gece yatağa giresim yoksa elime bi kitap alıp giriyorum yatağa, beyne uyarı mı gidiyor nedir uykum geliveriyor
Evcil hayvan evlatlık edinmek de (eğer bakabilecek durumdaysan) insanın ruh halini müthiş değiştiriyor.
Yürüyüs yapmak
Zinde mutlu hissettiriyor
Bir de şu hayatta bir amacınız olmalı
Yakın uzak hedefler koyun kendiniE
Amaçsızca yaşamak da moral bozuyor bence
Yoga ve pilates yapmak beni cok rahatlatıyor
Bende bir aralar seninle aynı durumdaydım.Böyle moralimi bozacak bir sey yok ama moralim nedensizce asırı bozuktu icimde kötü bi his vardı sevgilime herkese yansıtıyordum ister istemez.Hicbir sey yapasım yoktu hicbir seyden keyif almıyordum.Sonra da arastırıp yogayı gördüm.Özellikle de nefes cok önemli yoga da ve en cokta o ise yarıyor kendini iyi hissetmek icin.İlk yapısta bile daha iyi hissettim ve devam ettim bir arastır yoganın faydalarını isine yarıycak sey o görürsünpilates değil ama ona benzer birşeyler yaparım devamlı..
ama kendimi şöyle demir gibi zinde ve enrjik hissettirecek şey nedir onu bulamadım :)
hani derler ya zımba gibiyim, herşey okey :)
demeyeli çok uzun zaman oldu...
Bi müzik aç azıcık oyna
Taze meyve ye
Hayal kur
Bitter çikolata ye
Türk kahvesi iç
Enerji verir
Dini yönden ne durumdasiniz bilemiyorum, belki bunun verdiği manevi bir bosluk da olabilir
Sabah aç karna havuç suyu demişti amcam. Kendisi bitkilerle uğraşır. Daha denemedim ama deneyince söylerim)
mantıklı, gerçekten işe yarıyorsa denerim neden olmasın... önce bir katı meyve sıkacağı almalıyım
http://www.bilgiustam.com/havuc-ve-havuc-suyunun-faydalari/
Şurayı okuyun baya bi faydasından bahsediyor. Aslında ben de yarın bi başlayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?