Morarmalarım çok fazla

Demir eksikliğinden olabilir bir doktora gidip kan tahlili verin

Genelde gün. İçinde bende koltuğa sehpaya carparim hiç eksik olmaz morarma bacaklarımda

Merhaba Arkadaşlar lütfen bana cevap verin ilaki aranızda sağlıkçı arkadaşlar vardır. Benim vücudum da sürekli morarmalar oluyor şimdi de böyle içinde kırmızı noktalı morluklar oluyor
Doktora gittim tassalemi hastalığından şüphelendi kan verdim sonuçlarım cumartesi günü çıkacak inshallah sizden yorum bekliyorum sizce neden olabilir

Bastırınca acıyor mu? Acıyorsa sıkıntı yoktur diye biliyorum. Demir eksikliği de olabilir.

Evli misiniz? Evlilik icin verilen tahlillerde talasemiye bakiliyor, aslinda.

Bende araştırılıyor daha tassalemi olabilir dedi doktor daha önce kan verdim şüphelendi şimdi de kesinleştirmek için bir daha verdim
benim morarmalarım sizinkinden daha yoğun, her türlü testi yaptırdım temiz çıktı artık umursamıyorum bende

Yazarsanız mutlu olurum
Evlilik testleri sirasinda cikardi olsaydi, talasemi bir kan hastaligi ve genetik gecisli, cok bilgim olan bir rahatsizlik değil ancak talasemi hastalarinin gebe kalmasi, cocuk sahibi olmasi onerilmiyor bildigim kadariyla.

Yani sizin evlilik sirasindaki testlerinizde tasiyici ya da hasta olup olmadiginiz cikardi, doktorunuz bunu sormadi mi hic?

Cocugunuzun topuk kani sonucunda da cikardi ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…