Morelim çok kötü kendime bişey yapmaktan korkuyorum nolur yardım edin

Uzgunhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
27
23
3
28
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle sizi bu konuyla sıktigim için özür dilerim mune sizden de bu kadar abartmamam gerekirdi kusura bakmayın bayram günü ugrastiridim konumla çok konuşuldu sizi daha fazla sıkmak istemiyorum allaha emanet olun

Son düzenleme:
Neden böyle bişey dedin ben kardeşim dedigim insanın iyiliğini istedim bakın ben psikolojik olarak çöküntudeyim olur olmaz böyle yazmayın
sen kendi kendine cokmüşsün arkadaşsan arkadaşlığını bil sanane kimin kiminle konustugundan haddini cok fazla aşmışsın

genel tavsiyem bir imla klavuzu edinmen. nokta virgul unlem gibi noktalama isaretlerini ogrenmen. boylece bizlerde rahatca konunu okuyabiliriz...

sen kendi kendine cokmüşsün arkadaşsan arkadaşlığını bil sanane kimin kiminle konustugundan haddini cok fazla aşmışsın
Insanin ahiretligimm dediği insanı bu denli düşünmesi doğal anladınız mi bu şekilde konuşma nedir allah askina

Milletin derdi seni.niye bu kadar germiş ben onu anlamadim ,nasil yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
. Sen ailenden gördügün yaşam şartlarını kıza da birebir uygulamak zorunda değilsin. Sevgili yaptıysa yaptı bunun için kendini çökertmekte nedir yaa ,o keyfine bakıyor

Insanlar birkac gun ara verdikleri iliskilerinde aldatiliyorlar senin gibi tepki vermiyor hicbiri, sanki arkadasin degil sevgilin gibi bahsetmissin, erkek arkadas karsiysan bari kiz arkadas edin kendine, bu zavalli kizi da biraz rahat birak, sizin dogrularinizla yasamak zorunda degil, sadece tavsiye verebilirsiniz bu kadar mudahale etmeye hakkiniz yok, sen en iyisi baska kizlarla da arkadaslik kur... ya da bosver kurma...

Milletin derdi seni.niye bu kadar germiş ben onu anlamadim ,nasil yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
. Sen ailenden gördügün yaşam şartlarını kıza da birebir uygulamak zorunda değilsin. Sevgili yaptıysa yaptı bunun için kendini çökertmekte nedir yaa ,o keyfine bakıyor

Bak sevgili yaptı diye ben böyle kötü olmadım onu dusunim derken kendimi suçlu duruma düşürdüm anladınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…