Morelim sıfırr

Bunu bir sebep, sizi kamçılayacak bir olay olarak düşünün ve yanlışlarınızı düzeltmek için çabalayın.
Konuşma dilinde nasıl ki rahatça argo, küfür kullananlara notunu veriyorsak, yazı dilinde de aynı şey yanlış yazanlar için geçerli açıkçası.

Gerçekten ikinci sefer baya kontrol ettim ama o sevinçle heyecanla hemen gönderdim hayırlısı artık.. Aramayacakları kesin birde tesettürlü bayan hiç yoktu bilmiyorum olumlu gibi konuşuldu yüz yüze ama

Evet gerçekten acele hareket ettim heyecan yaptım ama şuan yapacağım hiç bir şey yok büyük ihtimal olumsuz olacak nasıl görmedim birde telefondan yazınca gerçekten harf hatası oluyor. Evde bilgisayar da yoktu bende bu şekilde yaptım ama o bir harf dışında çok özenli hazırladım hayırlısı artık..

Evet çok aceleci davrandım ve şuan da farkettim ki telefonda doğru yazsamda farklı oluyor nedense birde ikinci sefer defalarca kontrol ettim o harfe, dikkat edemedim sonrası bakınca farkettim gerçekten panik, heyecan yapmayacaksın hiç bir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…