İnşallahKendinize bu kadar yüklenmeyin. Ne salak ne de eziksiniz. Özensiz ve dikkatsiz davranmışsınız sadece, hepsi bu.
Sizin için tecrübe olmuş oldu, bundan sonra daha dikkatli olacağınıza eminim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama
3. Defa değil 2.düzenledim heyecanla tekrar gönderdim ve bir harf hatam vardı ben olsam benim gibi birini almam zaten bunuda yapamıyorsam ..ne diyimCv de 3. defa hata yapan birini değil işe almak şirketimin kapısından geçirmem. Pess yani bu kadar da olmaz ya
Olmayacak canım büyük ihtimal ikinci kez hatalı göndermekle salak gibi hissediyorum kendimi ama bundan sonra çok dikkatli olurumAğlama kız altı üstü 1 yazım hatası yani buna da takılacaklarsa ittir et o iş olmasa da olur. Bir dahaki sefere acele etmeden yaparsın.
Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama
İnşallahyapacak bir şey yok ben olsam bende benim gibi birini kabul etmem iki saattir ağlıyorum niye acale ettiysem.
Bu kadar dramatize etmeyin. Dikkat edersiniz bir dahaki sefere.3. Defa değil 2.düzenledim heyecanla tekrar gönderdim ve bir harf hatam vardı ben olsam benim gibi birini almam zaten bunuda yapamıyorsam ..ne diyim
Ne biçim şirket ya CV de harf hatası var düzelt gönder diyen hiç duymadım ahir ömrümde :)Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
yaw bir durun, belki olur, belki de olmaması hayırlıdır, niye bu kadar kendinizi darlıyorsunuz?İnşallahyapacak bir şey yok ben olsam bende benim gibi birini kabul etmem iki saattir ağlıyorum niye acale ettiysem.
Evet canım orası öyle hayırlısı ne ise o olsun yapacak bir şey yokyaw bir durun, belki olur, belki de olmaması hayırlıdır, niye bu kadar kendinizi darlıyorsunuz?
Herşeyin en hayırlısı olsun, hemen yelkenleri suya indirmeyin böyle. Allah dert vermesin.
Umarım işe kabul edilirsiniz.Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama
Ders olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursunuz, o gözle bakın.haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi
Morel degil moral. Imlada sıkıntınız var galiba. Biraz ozen gosterin, dili dogru kullanmak hayatin her alaninda onemli.Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Ayrıca cv önceden hazir ve her ayrıntısı ile kontrol edilmis olmalıydı. Son dakika telefon üzerinden cv yazıp isverene atani ilk kez duydum, ilginc gerçekten.
İşi neden bıraktığım cümlesindeOtomotiv firması danışma işi ne
Araç satış görevlisi mi
Otomotiv parçası satan firmada satış danışmanı mı
Bir yerde telefon vs bakan kapıdaki danışma mı
Bir de CV de dolayısıyla kelimesi neden var yani eğitim iş deneyimi vs olur o kelime neden geçiyor
CV nizi sakin bir zamanda güzelce hazırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?