Maalesef-de -da ekini de hep yanlış ayirmissin. Bunun anlami:ders kitaplari dışında çok nadir kitap okumuşsun.Hak eden biri girsin inşallahbana cevap gelmeyeceğine eminim harf hatası bu kadar önemli ise kesinlikle olumsuz
Ben deKızlar çok haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum toplu cevap vereyim iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi
üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olur umarım.. bunların her biri tecrübe. hayatınızdaki ilk ve tek iş görüşmesi, cv deneyimi bu olmayacaktır. önünüzdekiler için ne yapmanız gerektiğini görmüş oldunuz. her işveren bu detaylara takılmaz, herkesin farklı beklentileri olur ama hepsi özen göstermenizi bekler. siz yine de microsoft taslaklarını kullanarak profesyonel bir cv hazırlayın elinizin altında olsun, başvurularınızı onunla yaparsınızhaklısınız kendimi salak gibi hissediyorum iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi
Acele bir şekilde hazırladım ve aşırı heyecan yaptımUzgunum ama cok acemice heleki boyle bir uyari almak zaten genel olarak imla bilginiz zayif sanirim kendinizi bu konuda gelistirin kitap okuyun boolca
Çok aceleci davrandım sanırım ya artık nasip kısmet.üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olur umarım.. bunların her biri tecrübe. hayatınızdaki ilk ve tek iş görüşmesi, cv deneyimi bu olmayacaktır. önünüzdekiler için ne yapmanız gerektiğini görmüş oldunuz. her işveren bu detaylara takılmaz, herkesin farklı beklentileri olur ama hepsi özen göstermenizi bekler. siz yine de microsoft taslaklarını kullanarak profesyonel bir cv hazırlayın elinizin altında olsun, başvurularınızı onunla yaparsınız
Bu iş bir anda oldu akşam haber geldi sabah gittim ön görüşmeye aslında harf hatası dışında gayet iyi hazırladım ama çok aşırı heyecan yaptım hiç bilmiyordum bir harf hatasına takılacaklarınıBen de
bir de
sanırım ilk işiniz olacak, moral bozmayın. Ama elinizde, telefonda, bulutta, PC'de, kariyer sitelerinde PDF formatında, güzel hazırlanmış CV'niz hep olsun, son dakikada CV hazırlanıp yollanmaz.
işverenim ve bir harf hatasına değilse deBu iş bir anda oldu akşam haber geldi sabah gittim ön görüşmeye aslında harf hatası dışında gayet iyi hazırladım ama çok aşırı heyecan yaptım hiç bilmiyordum bir harf hatasına takılacaklarını
Banada aynen bu şekilde dediler elimizde olsun,bulunsun dediler bende sevinçle, heyecanla hazırladım ama dikkat etmedim işte o an ve çok üzgünüm ani bir şekilde görüşmeye gittiğim için yanımda CV yoktu zaten başvurum onaylanırsa daha iyi bir şekilde hazırlayacağım.işverenim ve bir harf hatasına değilse de
temel imla kurallarına
sığ ifadeye
basmakalıp /yanlış/galat_ı meşhur kullanımlara, dar kelime haznesine takılırım.
çünkü ben o insanla anlaşamam, anlaşamadığım insanla da çalışamam.
akşam bir CV hazırlayıp sabah elinizde CV ile gidebilirdiniz. Bir işbaşvurusunu siz yapmadıysanız (önceden CV atmadıysanız) elinizde CV ile gitmeniz gerekir.
Diyelim önceden attınız yine de yanınızda CV olsun. (normalde bu gerekmez ama maalesef burası Türkiye, belgelendirme/arşivi çok kötü tutan firmalar var)
Aman morelim bozuk yazmayın da yetkiliye çünkü morel değil moralKızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Motel de değil moral hahahssAman morelim bozuk yazmayın da yetkiliye çünkü motel değil moral
Motel i morel yazısını yazarken düzeltmiş pis telefon da doğrusunu doğru yazmışım zaten . Morel i motel diye düzeltmiş moral i değilMotel de değil moral hahahss
Bende telefonun gazabına uğradım.Motel i morel yazısını yazarken düzeltmiş pis telefon da doğrusunu doğru yazmışım zaten . Morel i motel diye düzeltmiş moral i değil
Hayır siz morali morel olarak biliyordunuz kabul edin :)Bende telefonun gazabına uğradım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?