Morelim sıfırr

İnsan bazen algıda kör olabiliyor
Çok okumuşsunuzdur belki ama gözünüzden kaçmıştır
Bende profesör olan hocalara çok önemli bir mail yazacaktım. 10 15 defa okudum. Hatta başkalarına da okuttum. Ama eke yanlış belgeyi eklemişim :D

Bazen olabiliyor böyle durumlar. Üzülmeyin. İş masa başı mı? Yazı ile çok işiniz var mı? Belki bu konuda sizi eleyebilirler

Muhtemelen yeniden düzenleyip yollarsanız daha çok göze batarsınız. Zaten ilkinde de uyardıklarına göre olumlu sonuç beklemeyin bu iş yerinden.
Diğer arkadaşların dediği gibi burada bile dikkat etmemişsiniz. "Morel" 🤦🏼

Eğitim seviyeniz, mesleğiniz nedir, daha önce iş görüşmesi tecrübeniz var mı bilmiyorum ama görüşmeye cv olmadan gelen, sonradan göndereceği cv’yi cep telefonundan hazırlayan, onda da iki kez hata yapan birini ben pozitif değerlendirmem.

Mühendisim, işim sayılarla, ancak yine de ekibimdeki arkadaşların dil kullanımında özenli ve kontrollü olmalarını isterim. Böyle küçük detaylar önemsiz görünür çoğu kişiye ama örneğin dahi anlamındaki -de’yi bitişik yazan ve bunda ısrar eden adayı ilk anda elerim :) O kişi daha kendi anadilinin yazım kurallarını iş başvurusu gibi ritk bir yerde cv hazırlarken kullanamıyorsa işte de birçok konuda dikkatsiz, özensiz davranacaktır benim gözümde.

Ama belki de başvurduğunuz firma farklı düşünür ya da torpiliniz vardır, çağırılırsınız, belli olmaz.

Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Bahsettiğini standartta bir yere yollanacak CV telefonla yazılmaz. Eğer bilgisayar yoksa olan birinden yardım almalıydınız

3. kez göndermeyin daha çok dikkat çekersiniz. Bu tarz durumlarda acele etmek yerine hazırladıktan sonra kontrol edin ve gerekirse emin olamadıysanız ya bir süre sonra tekrar kendiniz ya da başkasına kontrol ettiriniz. Cv önemli firmaların nelere bakıp dikkat edeceği belli olmaz.

World ile hazırlandığında zaten hataları göstermiyor mu?
Hadi office programı yok, gmail de yazsa o bile düzelttir.

Ayrıca iş arayan insanın CV 'si önden hazır olmaz mı? Nasıl tel'den anında cv oluşturulur ve mail atılır ki...

Sakın 3. kez aynı maili atmayın. Daha çok irite eder muhatap alanı.

Ayrıca iş arayan insanın CV 'si önden hazır olmaz mı? Nasıl tel'den anında cv oluşturulur ve mail atılır ki...

mesajlarda otomatik önermeler de bile düzeltiyor. Umursamamazlık

Kızlar çok haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum toplu cevap vereyim iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi

haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum toplu cevap vereyim iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi

Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Konu başlığınızda da harf hatası var.. Belli ki bu konuda biraz dikkatsizsiniz.. Ya da eksikliğiniz var.. Açıkçası bu da işvereni olumsuz etkiler.. Yani ben olsam ben sizin için olumsuz düşünürdüm maalesef..

3. kez göndermeyin daha çok dikkat çekersiniz. Bu tarz durumlarda acele etmek yerine hazırladıktan sonra kontrol edin ve gerekirse emin olamadıysanız ya bir süre sonra tekrar kendiniz ya da başkasına kontrol ettiriniz. Cv önemli firmaların nelere bakıp dikkat edeceği belli olmaz.
haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi

Konu başlığınuzda da harf hatası var.. Belli ki bu konuda biraz dikkatsizsiniz.. Açıkçası bu da işvereni olumsuz etkiler.. Yani ben olsam ben sizin için olumsuz düşünürdüm maalesef..
haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi

Kızlar çok haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum toplu cevap vereyim iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi
Kızlar çok haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum toplu cevap vereyim iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile ben de* heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şu an* referanslar* baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam ben de* kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet bir de* evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acele hareket ettim o bir harf için almayacaklarına* eminim otomotiv firması danışma işiydi

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Eğitim seviyeniz, mesleğiniz nedir, daha önce iş görüşmesi tecrübeniz var mı bilmiyorum ama görüşmeye cv olmadan gelen, sonradan göndereceği cv’yi cep telefonundan hazırlayan, onda da iki kez hata yapan birini ben pozitif değerlendirmem.

Mühendisim, işim sayılarla, ancak yine de ekibimdeki arkadaşların dil kullanımında özenli ve kontrollü olmalarını isterim. Böyle küçük detaylar önemsiz görünür çoğu kişiye ama örneğin dahi anlamındaki -de’yi bitişik yazan ve bunda ısrar eden adayı ilk anda elerim :) O kişi daha kendi anadilinin yazım kurallarını iş başvurusu gibi ritk bir yerde cv hazırlarken kullanamıyorsa işte de birçok konuda dikkatsiz, özensiz davranacaktır benim gözümde.

Ama belki de başvurduğunuz firma farklı düşünür ya da torpiliniz vardır, çağırılırsınız, belli olmaz.

Neden adamakıllı bilgisayarda yapmıyorsunuz, telefonda CV mi hazırlanır Allah aşkına? Acele iş yaparsanız böyle olur. CV işlerinde acele olmaz güzelce oturur yaparsınız.

Konuya gelirsek tek hatadan bir şey olmaz, tekrar yazıp bu konuya dikkat çekmeyin belki fark etmezler.

Ben CV değerlendirdiğimde karşıdaki aday nasıl ona bakarım, 1 yazım hatası yaptıysa ona kafayı takmam. Takanlar da cins tipler bence, yazım hatası herkes yapıyor çok takılmamak gerek. Bu yüzden almayacaklarsa da kendi kafasızlıkları. Birini bu yüzden elemek saçma yani (editörlük, katiplik vb işler hariç)

Son düzenleme:
Çok hızlı ve dikkatsiz mi yazıyorsunuz acaba . Sanki bu durum normal hayatınızda da var . Yazım yanlışları konusunda sorun varsa eğitim alın lütfen .

Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Ne salak ne de eziksiniz. Özensiz ve dikkatsiz davranmışsınız sadece, hepsi bu.

Sizin için tecrübe olmuş oldu, bundan sonra daha dikkatli olacağınıza eminim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Cv de 3. defa hata yapan birini değil işe almak şirketimin kapısından geçirmem. Pess yani bu kadar da olmaz ya 🤦🏼‍♀️

Neden adamakıllı bilgisayarda yapmıyorsunuz, telefonda CV mi hazırlanır Allah aşkına? Baştan savma yaparsanız böyle olur.

KOnuya gelirsek tek hatadan bir şey olmaz, tekrar yazıp bu konuya dikkat çekmeyin belki fark etmezler.
Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama

Back
X