Morfolji icin bi öneriniz var mı?

instagramda yanıklar baharat var isterseniz orayı bi araştırın

Hayrlı olsun. Normal yolla nasıl oldu. Esiniz sigara iciyo mu ilaç felan ne kullandnz o ay ne etkili oldu
Eşim sigara kullanıyor hatta asker eşim göreve gidip gelmişti ilaç falan da kullanmadı sadece 2 ay öncesinde falan hacamat yaptırdık biz o etkilemiş diye düşünüyoruz

Eşim sigara kullanıyor hatta asker eşim göreve gidip gelmişti ilaç falan da kullanmadı sadece 2 ay öncesinde falan hacamat yaptırdık biz o etkilemiş diye düşünüyoruz
Anladm tskler. Hacamat öneren de var önermeyen de ama etkisi olmuş da olabilir. Aslında nasip herşey

Mrb arkdslar. Bizm 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgmz var. Eşim sigara iciyo ama bırakacak bugünlerde. Cünkü doktor sigaraya baglyo. Sperm sayımız yuksek hızımız da yüzde 30larda idare eder ama morfolji sıfır. Ne yaptıysak ilerlemesi milim oynamadı. Proxed plus evicap selenyum larjinin keçiboynuzu kürü pekmezi aklınıza ne geldiyse denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı arkdslar. Doktor doğal yoldan hamile kalrsn demsti ama bence morfoliji yükseldiği anda kalrm başka çaresiyok. 3. Tüp bebeğe cesaretim ve inancm yok olmayan şey yıne olmaz. Böyle tecrübesi olup hamile kalan varsa bana bi yol göstersin napsam olmuyor çıldıracam artk
Morfolojiniz nedir? Emodex i denediniz mi?

Evet 2 aşılama 2 tüp bebek yaptrdk. Yumurtalar döllenyo 5. Gün embryosu hep transfer ediliyor ama ne oluyosa tutmuyo. Rahim de iyi durmda herşey mükkemel işlerken sonuç olumsuz oluyo bunu anlayamyrm
Tüp bebekte imsi yöntemi kullanılıp en iyi spermler seçiliyor ama.benim eşimin morfoloji %1. 4 kere normal yoldan gebelik yaşadım ama bir türlü doğuramadım hep bir sebepten gebeliğim sonlandı.daha 1 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Senin durumunda bir arkadaşım var o da hep 5.gün embriyosu koyduruyor ama olmuyor.üç kere denedi olumsuz oldu.Ama onun eşinde sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla.

Tüp bebekte imsi yöntemi kullanılıp en iyi spermler seçiliyor ama.benim eşimin morfoloji %1. 4 kere normal yoldan gebelik yaşadım ama bir türlü doğuramadım hep bir sebepten gebeliğim sonlandı.daha 1 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Senin durumunda bir arkadaşım var o da hep 5.gün embriyosu koyduruyor ama olmuyor.üç kere denedi olumsuz oldu.Ama onun eşinde sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla.
Çok üzüldm sizin adınıza.Allah tez zamanda yine verir insalah sağlıkla. Bende 2 kere denedm 3.ye artk gerek yok tutmayan yine tutmaz ben bıraktım artk tedaviyi
Kendiliğinden olursa olur inşallah şu morfolojiyi biraz olsun düzelteblrsek olur ama tüp bebek yapanlarn hepsi nerdeyse morfolji sıfır ama onlarn tutuyo bizim tutmuyo anlamadm gitti

Back
X