Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşimin 3 ay önceki sonucu normaldi. şimdi sorun çıktı. beslenme berbat eve bile uğrayamıyor ondan oldu galiba.keçiboynuzu evicap zinco ginseng coenzyme vb. başladık .ben de zaten aşılama yaptırmak istemiyorum . aşılama yerine yumurta takibi ve ilişki daha mantıklı geliyo bana.birde ona maddi manevi bağlanıp üzülmek istemiyorum.ama direk tüpe geçmek de saçma...bilmem napıcaz...bizim sperm sonuçlarıda alakasız canım.inşallah seninki hayırlı sonuçlanır da moral olur bize...kaçıncı deneme sizin?

ben 4 yıllık evliliğimi 28,07 de tamamlayıp 5. yıla başladım. tam olarak 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 6 ay klomenle takip 2 aşılama şimdi de tüp bebeğe hazırlık. yani tüp ilk denemem olacak bu ay kısmetse. inşallah ipi gögüslemek istiyorum:65:

ben 4 yıllık evliliğimi 28,07 de tamamlayıp 5. yıla başladım. tam olarak 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 6 ay klomenle takip 2 aşılama şimdi de tüp bebeğe hazırlık. yani tüp ilk denemem olacak bu ay kısmetse. inşallah ipi gögüslemek istiyorum:65:

İnşallah herşey çok güzel olur baharb, Allahım hepimize çabalarının karşılığını versin bu mübarek günlerde..

Birkaç gündür giremedim ama şimdi bütün yorumları okudum kızlar :) hepiniz çok tatlısınız yaa, umarım herşey gönlümüzce olur. Benim de kaç gündür düşündüğüm
eşimin varikosel ameliyatından sonra morfolojisi düzelir mi??? Yaşayan var mı ??

Bugün sabah yine progesteron testi için kan verdim. Akşam 5 de sonuç çıkacak. Umarım değerim normal aralıkta çıkar. 4 yıldır ilk kez baklılıyor bu hormona. Geçen hafta bakılan çok düşük çıkmıştı. Bu da düşük çıkarsa demekki bende her ay regli olmama rağmen yumurtlama bozukluğu var. Inşallah düşük çıkmaz yine. Bu sonuca göre lucrin e başlayacağım.

maria canım ne alemdesin inşallah emriyoların sağlıkla gelişiyordur. dualarım seninle. hayırlı ramazanlar.

Bugün sabah yine progesteron testi için kan verdim. Akşam 5 de sonuç çıkacak. Umarım değerim normal aralıkta çıkar. 4 yıldır ilk kez baklılıyor bu hormona. Geçen hafta bakılan çok düşük çıkmıştı. Bu da düşük çıkarsa demekki bende her ay regli olmama rağmen yumurtlama bozukluğu var. Inşallah düşük çıkmaz yine. Bu sonuca göre lucrin e başlayacağım.

inşallah herşey yolunda gider canım

maria canım ne alemdesin inşallah emriyoların sağlıkla gelişiyordur. dualarım seninle. hayırlı ramazanlar.

mrb canım embriyolar tam olarak yarın belli olacak canım yarın transfer var...........haber veririm canım...............hayırlı ramazanlar canım...........İnşallah gelecek ramazanı bebeklerimizle geçiririz................

sabah sabah ilk iş geldim yazıyorum. dün akşam sonucumu aldım doktorumla görüşüp; bu sabah sahurda LUCRIN iğnelerine başladım. progesteronum 7,64 çıktı. sorun yok sanırım. mariacım bugün kalplerimiz seninle. inşallah herşey çok güzel olacak. inşallah bir sürü kaliteli yumoşun vardır da belki dondurursunuz bile. öpüyorum. Allah yardımcınız olsun.

sabah sabah ilk iş geldim yazıyorum. dün akşam sonucumu aldım doktorumla görüşüp; bu sabah sahurda LUCRIN iğnelerine başladım. progesteronum 7,64 çıktı. sorun yok sanırım. mariacım bugün kalplerimiz seninle. inşallah herşey çok güzel olacak. inşallah bir sürü kaliteli yumoşun vardır da belki dondurursunuz bile. öpüyorum. Allah yardımcınız olsun.

canım iyi olduğuna çok sevindim. 2. hayırlı haberide senden bekliycez artık. bugun maria güzel haberlerle gelsin inşallaaaaaahhh.

mrb canım embriyolar tam olarak yarın belli olacak canım yarın transfer var...........haber veririm canım...............hayırlı ramazanlar canım...........İnşallah gelecek ramazanı bebeklerimizle geçiririz................

Canım Allah yardımcın olsun,hersey yolunda ve güzel olsun inşallah,dualarımız seninle.:16:

sabah sabah ilk iş geldim yazıyorum. dün akşam sonucumu aldım doktorumla görüşüp; bu sabah sahurda LUCRIN iğnelerine başladım.

Canım hayırlı,uğurlu olsun.:70:

Güzel güzel yumoşların olsun.:16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:İkiz ya da üçüz haberleri vermek nasip olsun inşallah . :52:

camenta siz neye karar verdiniz? 3. aşılama mı tüp bebek mi?
liman siz de eylül ü bekliyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
canım iyi olduğuna çok sevindim. 2. hayırlı haberide senden bekliycez artık. bugun maria güzel haberlerle gelsin inşallaaaaaahhh.

limancım inşallah sırayla tedavilerimiz başlayacak. sırayla birbirimize dualar edeceğiz. burdaki tüm kızlar hayırlı haberi alacağız inşallah.

Canım 3. aşılama için ilaçlara başlamıştım,gayet iyiydi hersey,3 tane yumurtacığım vardı fakat 1.aşılamadan kalan folikül bunca zaman sonra büyüme gösterince direkt iptal edildi aşılama.Bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa.Doktorum 3.aşılamayı yapmadan tüp müp yok diyor,çok inatcı.:52:

Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin & yardım etsin inşallah.:16:

inşallah. ben de 2. aşılamayı hiç istememiştim ama doktorumun ısrarıyla yaptırdım. bakarsan sperm sayımzı çok iyiydi. 3 güzel yumurtam vardı. hatta ikiz olabilir istemezsen iptal edelim aşılamayı demişti doktorum. ama sonuç hüsran. inşallah senin için hayırlısı olsun. tabiki en kolay yoldan olması çok daha iyi. inşallah aşılama sonucun olumlu olur. şans arttı sonuçta.

inşallah. ben de 2. aşılamayı hiç istememiştim ama doktorumun ısrarıyla yaptırdım. bakarsan sperm sayımzı çok iyiydi. 3 güzel yumurtam vardı. hatta ikiz olabilir istemezsen iptal edelim aşılamayı demişti doktorum. ama sonuç hüsran. inşallah senin için hayırlısı olsun. tabiki en kolay yoldan olması çok daha iyi. inşallah aşılama sonucun olumlu olur. şans arttı sonuçta.

Canım artık gönülden inandığım tek şey;eğer olacaksa olacak bir şekilde,belki aşılama vesile olacak,belki tüp ya da bu ara dönemlerde kendiliğinden...

Tek temennim sonuçları sabırla karşılayabilme gücü bu noktada...

Elimizden geleni yapıp,akışa tabi olmaktan ötesi yok.

Ne güzel artık sonuca yaklaşmışsın, inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur... Moralini yüksek tut bence, bu çok önemlii...

benim ananem hep ikiz doğurmuş 4 kez bende doğurcam bi kız bi erkek ananem gibi yada 2 kız. veririm merak etme,senin oğlan adam olur buna eminim...bu topikten hamile kalamayan olmasın cumalar hürmetine yarab;)

amin amin inşallah

BAHARB okudum canım eski yazdıklarını giremiyordum bir süredir internetimde sorun vardı

önce erkek yeğenini tebrik ederim darısı başına
evlilik yıldönümün de kutlu olsun, hep mutlu olun inşallah
başlamışsın tedavine en çok da o hayırlı olsun

MARİA, senin tedavinde başladı, tekrar hayırlı olsun Allah yüzünüzü güldürsün
ramazan bereketli gelir de herkesin ikizleri olur inşallah

İkizler demişken İKİZLER5 senin de yazdıklarını okudum , hüzünlendim kader demek istemiyorum şansızlık hiç diyemiyorum
haksızlık dersem çarpılırım, bilemiyorum Allah yardımcın olsun

HERKESİN RAMAZANI BEREKETLİ OLSUN

liman siz de eylül ü bekliyorsunuz değil mi?

ben çok kararsızım kızlar bi türlü kafama yatmıyor dr. lar. temmennim bekleyene kadar kendiliğinden olması. olmazsa aşılama istemiyorum.
3. yü kaldıramıycam. tüpün % si daha yüksek. tabiki rabbim verecekse tüpe karar verdik. ama nerede hangi dr. bilmiyorum :(
ramazanın 25i gibi adet olucam inşallah. tekrar bakalım bı mandalına felan yoksa başlamak istiyorum. nasib.
bu arada sizinde engin tecrübelerinizden faydalanıcam inşallah.

Back
X